Limerick Gece Hayatı | 7 Eğlence Mekanı

Limerick’te bulunan yoğun öğrenci nüfusu ve sıcakkanlı insanların burada hayli fazla bulunması şehrin çok keyifli bir gece yaşamının ortaya çıkmasını sağlamış.

Hazırladığımız Limerick gece hayatı rehberinde şehrin gece yaşamıyla ilgili bilgilere ve mekan önerilerimize göz atarak şehirde çok güzel bir gece geçirme şansına sahip olabilirsiniz. Dilerseniz lafı çok fazla uzatmadan sizi yazımızın detaylarıyla baş başa bırakalım…

1- Limerick Gece Hayatı

limerick gece hayatı

Limerick şehir merkezi, eğlenceli ve prestijli gece hayatı sayesinde Mor Bayrak almayı başaran bölgelerden biridir. Mor Bayrak, plajlar için gerçekleştirilen Mavi Bayrak’a benzer şekilde şehirlerin gece yaşamını puanlayan bir uygulamadır ve bir bölgenin bu bayrağı hak etmesi o şehrin gece yaşamının kalitesini göstermektedir.

Lumerick’te barlardan tutun da çok hareketli gece kulüplerine kadar her zevke hitap eden birbirinden keyifli mekanlar bulunmaktadır. Burada dilerseniz dostlarınızla içkilerinizi yudumlarken sohbet edebilir ya da yeni tanıştığınız arkadaşlarınızla çılgın bir gecenin tadını çıkarabilirsiniz.

2- Limerick Mekan Önerileri

Limerick’e geldiğinizde güzel bir akşam geçirmek istiyorsanız yazımızın bu kısmında paylaştığımız mekanları listenize alabilirsiniz. Gözümüzden kaçan ancak sizin çok beğendiğiniz ve ziyaretçilerimizin de mutlaka beğeneceğiniz düşündüğünüz yerler varsa bizimle paylaşabilirsiniz.

#1 The Copper Room

Tercihinizi şaraptan yana kullanmak isterseniz bu harika şarap barına mutlaka uğramalısınız.

#2 The Locke Bar

Daha önce Limerick yeme içme rehberinde de bahsettiğiniz bu mekan, kesinlikle Limerick sınırları içinde gece yaşamı için mutlaka gidilmesi gereken yerlerin başında geliyor.

#3 Nancy Blake’s

Eski bir İrlanda pubı olan bu küçük mekan, sıcak bir ortamda eğlenceli bir akşam geçirmek için uğrayabileceğiniz yerlerden biri.

#4 Tom Collins Pub

İçi de dışı da oldukça orijinal olan bu otantik İrlanda barı, şehrin en gözde duraklarından biri. Bunu barın hayli kalabalık olmasından da anlayabiliyorsunuz.

2- Lezzet Durakları

Limerick Yemek Önerileri

Limerick’te gece dışarı çıktığınızda lezzetli şeyler yiyebileceğiniz pek çok mekan bulunduğunu da belirtelim. Bu konudaki mekan önerilerimize Limerick’te ne yenir , ne içilir? başlıklı yazımızdan inceleyebilirsiniz.

#1 Dolan’s Pub & Restaurant

Haftanın her günü konuklarını canlı müzikle ağırlayan mekanda eğlencenin ve lezzetin sınırı yok. Siz ne kadar eğlence ve lezzet arıyorsanız mekan bunu size sunmaya hazır!

#2 Icon Nightclub

Limerick genellikle barlarıyla ve publarıyla bilinse de şehirde daha hareketli bir gece geçirmek isteyenler için de mekanlar buluyor. Eğer doyasıya dans edip çılgınlar gibi eğlenmek isterseniz Icon tam size göre olabilir.

#3 The Old Quarter

Şehrin bir diğer hareketli durağı olan mekanda saatlerce eğlenebilir, birbirinden özel kokteyllerle çok keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

**Limerick gece hayatı ile ilgili bildiklerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin