Limerick Alışveriş Rehberi | 4 Alışveriş Noktası

Eğer moda tutkunuysanız ya da sevdikleriniz için hediyelik eşyalar bakıyorsanız Limerick alışveriş konusunda sizin için iyi bir seçim olacaktır.

Hazırladığımız Limerick alışveriş rehberi ile Limerick’ten ne alınır? Limerick’te nerede alışveriş yapılır gibi soruların cevaplarına ulaşarak keyifli bir alışveriş planı yapabilirsiniz.

1- Limerick Alışveriş Rehberi

Limerick’e geldiğinizde alışveriş yapabileceğiniz pek çok farklı alternatiflerin beklediğini göreceksiniz. Şehirde birbirinden özel butik dükkanlar, mağazalar, şehir merkezi, cadde ve sokaklar ziyaretçilerin alışveriş yapması için bütün seçenekleri bünyesinde barındırıyor. Siz de tercih ettiğiniz eşyalara göre rotanızı belirleyerek şehirde alışveriş yapmaya başlayabilirsiniz.

2- Limerick’te Nerede Alışveriş Yapılır?

Limerick'te Nerede Alışveriş Yapılır

#1 Limerick Şehir Merkezi

Perakende alışveriş ve hediyelik eşyalar için şehir merkezi ziyaretçilerin en çok tercih ettiği noktaların başında gelmektedir. Merkezde bulunan birçok cadde, Moda Mahallesi, açık hava pazarı The Milk Market merkezin en önemli alışveriş durakları arasında bulunmaktadır.

Şehir merkezi aynı zamanda cafe ve restoranlarıyla alışverişe keyifli bir mola vermek isteyenler için de oldukça cazip bir bölge.

#2 Butik Mağazalar

Limerick özellikle moda ve kıyafet tutkunları için tam bir cennet. Burada sınırsız bir moda dünyasının kapılarını aralayabilirsiniz. Özellikle şehir merkezinde bulunan mağazalar modayı takip edenlerin uğraması gereken yerlerin başında geliyor. Thomas Caddesi üzerinde bulunan Tippe Canoe, O’connell Caddesi’nde bulunan Sash ve Moda Mahalles’ndeki birbirinden özel butik mağazalarda muhteşem bir alışveriş turuna çıkabilirsiniz.

#3 Dünyaca Ünlü Markalar

Limerick’te özellikle Brown Thomas ve Debenhams gibi mekanlarda ziyaretçiler dünyaca ünlü markaların ürünlerini bulma şansına sahip olabilmektedir.

#4 Alışveriş Merkezleri

Eğer alışveriş merkezlerinden vazgeçemeyenlerdenseniz Limerick size çok iyi gelecek. Şehirde bulunan Arthur’s Quay Shopping Centre, Crescent Shopping Centre, Parkway Shopping Centre ziyaretçilerin en çok uğradığı yerler arasında bulunuyor. Şayet hızınız alamadıysanız Jetland Shopping Centre, Childers Road Retall Park ve The Castletroy Shopping Centre’ı da listenize dahil edebilirsiniz.

Limerick’te alışveriş hakkında bildiklerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz. 

Yorum yapın

Bizi Takip Edin