Limerick’te Ne Yenir, Ne İçilir? | 7 Restoran Önerisi

İrlanda’nın ortasındaki bu güzel şehir yeme içme konusunda da şehri ziyaret edenlere birçok farklı ve lezzetli seçenek sunuyor.

Yazımızda Limerick’te ne yenir, ne içilir? Limerick’te yeme içme mekanları gibi soruların cevaplarını bularak şehirde keyifli yeme içme hatıraları biriktirebilirsiniz. Dilerseniz daha fazla zaman kaybetmeden yazımızın detaylarına göz atalım.

Limerick’e geldiğinizde konaklama konusunda soru işaretleriniz olursa Limerick’te nerede kalınır? Otel tavsiyeleri yazımızdan şehirde kalabileceğiniz oteller hakkında bilgilere ve fotoğraflara ulaşabilirsiniz.

1- Limerick’te Ne Yenir, Ne İçilir?

Limerick’e geldiğinizde taze deniz mahsulleri başta olmak üzere İrlanda ve dünya mutfağından çok çeşitli yemekleri ve içecekleri deneme şansına sahip olabilirsiniz.

2- Limerick’te Nerede Yenir, Nerede İçilir?

Sizin için şehirde gidebileceğiniz bazı yeme içme duraklarını listeledik. Siz de bu listeye katkıda bulunmak için Limerick’te tavsiye ettiğiniz yeme içme mekanlarını bizimle yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

#1 Hook & Ladder

Hook & Ladder

Samimi bir ortamda çayınızı içerken güzel bir sohbet etmek istiyorsanız bu cafeyi mutlaka ziyaret etmelisiniz.

#2 Azur

Azur

Muhteşem şarapları, hoş masaları ve leziz bir menüyle unutulmaz bir akşam yemeği için Azur çok isabetli bir tercih olacaktır.

#3 The Locke

The Locke

Şehirdeki en keyifli İrlanda publarından biri olan The Locke, klasik İrlanda müzikleriyle lezzetli yemeklerin ve etkileyici içkilerin tadını çıkarabileceğiniz bir mekan.

#4 Chocolat

İsmi her ne kadar çikolata olsa da aslında burası Limerick’in merkezi bir konumunda şehrin en fazla tercih edilen restoranlarından biridir.

#5 The Curragower

The Curragower

King John Kalesi’ne bakan manzarasında başta deniz mahsulleri olmak üzere çok çeşitli yiyeceklerin tadına bakabilirsiniz.

#6 Sokak Lezzetleri

Özellikle şehrin hareketli olduğu yaz aylarında sokaklarda dizilen tezgahlarda şehrin en güzel sokak lezzetlerini restoran menülerine göre daha uygun fiyatlarla yeme şansına sahip olabilirsiniz.

#7 The Cornstore

The Cornstore

İrlanda ve dünya mutfağından pek çok seçkiyi size sunan mekan kuşkusuz şehrin en sevilen lezzet durakları arasında bulunuyor.

** Limerick’te ne yenir yazımız ile ilgili görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin