Korfu Gece Hayatı | 6 Eğlence Mekanı

Komşunun en özel adalarından biri olan Korfu Adası, günden güne daha çekici bir yer olma yolunda ilerliyor.

Her geçen gün ziyaretçi sayısı artan adada, buraya gelenleri oldukça renkli bir gece hayatı bekliyor. İnsanlar gündüzleri adanın tadını çıkarırken havanın kararmasıyla birlikte renkli Korfu gece hayatı ile eğlenceli akşamlar geçirme şansını yakalıyor.

1- Korfu Gece Hayatı

Yunanistan deyince elbette tavernalar eğlence hayatının kalbinde yer alıyor ancak Korfu’da bunun dışında daha pek çok eğlence alternatifine sahipsiniz. Adadaki restoranlarda çok leziz bir akşam yemeği ile geceye başlayabilirsiniz. Ardından dilerseniz biraz yürüyüp yediklerinizi eritebilirsiniz.  Sonrasında ise başta adanın merkezi ve kıyı şeridi olmak üzere adadaki çeşitli mekanlarda çok keyifli saatler geçirebilirsiniz.

Adadaki eğlence hayatı çoğunlukla merkezde yaşansa da Palaiokastritsa, Glyfada, Benitses, Dasia, Goybia, Kavos ve Ipsos bölgeleri de renkli gece yaşamı ile insanları kendisine çekmektedir.

2- Korfu Eğlence Mekanları

Dilerseniz biraz da adadaki eğlence mekanlarına göz atalım:

#1 Maria’s Famous Karaoke Fun Pub

Maria's Famous Karaoke Fun Pub

Kareoka konseptiyle hizmet veren bu pubda içkinizi yudumlarken şarkıları söyleyemeyen! arkadaşlarınıza gülerek çok keyifli anlar geçirebilirsiniz. İçeride çok canlı bir eğlenceli bir ortamın sizi beklediğinden emin olabilirsiniz.

#2 B52

B52

Ipsos’taki mekan adanın popüler eğlence duraklarından biri. Barda çeşitli zamanlarda düzenlenen konsept partiler ise oldukça eğlenceli geçiyor. Vaktinizin bir kısmını bu barda geçirerek muhteşem bir akşama bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

#3 Firi Firi Beer House

Firi Firi Beer House

Birayı ve eti seviyorsanız bu mekanda aradığınız her şeye fazlasıyla ve makul fiyatlara ulaşma şansına sahipsiniz.

#4 Mikro Cafe

Mikro Cafe

Daha sade bir gece yaşamı isteyenler için yerel bir cafe tavsiyemiz var. Bu cafede arkadaşlarınızla uzun sohbetler ederek lezzetli içeceklerin tadına bakabilir, gelen geçeni seyrederek eğlenceli bir akşam geçirebilirsiniz.

#5 Poco Loco

Poco Loco

Goybia’da bulunan bu Meksika barı, yeniliğe açık olan ve farklı şeyler denemek isteyen ziyaretçilerini büyük bir memnuniyetle ağırlıyor.

#6 Edem Club

Edem Club

Gecenizi daha hareketli geçirmek istiyorsanız ve kalabalık bir yer arıyorsanız aradığınız yer tam da burası. En popüler Korfu gece kulüpleri arasında bulunan mekan canlı DJ performansları ile müzik ve dansa kendinizi kaptırmanız için gerekli bütün şartları sağlıyor.

Adada gidebileceğiniz ve eğlenebileceğiniz o kadar fazla mekan var ki.. Biz aklımıza gelenleri sıralamaya çalıştık. Siz de mutlaka uğranması gerektiğini düşündüğünüz yerler varsa yorum kısmı sizi bekler.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin