Korfu Adası’nda Nerede Kalınır? 5 Otel Tavsiyesi

Korfu Adası, Yunanistan’ın en beğenilen adalarının başında geliyor. Ada, son yıllarda ülkedeki çok daha popüler olan destinasyonlardan biri.

Korfu Adası, Yunan Adaları içinde oldukça fazla konaklama seçeneğine sahip olan adalardan. Bu durum tercihler fazla olduğu için avantaj ancak tercihinizi doğru yapmanızı da zorlaştıran bir etmen. Bu sebeple hazırladığımız yazımızda sizin için Korfu Adası’nda nerede kalınır sorusunun cevabına ve adadaki oteller hakkında tavsiyelerimize yer vermeye çalıştık.

1- Korfu Adası’nda Nerede Kalınır

Korfu Adası’nda eğer aracınız yoksa adanın merkezi noktalarını tercih etmeniz sizin için daha iyi olacaktır. Böylece hem adanın eğlence, alışveriş, gece hayatı gibi imkanlarına yakın olabilir hem de Korfu Adası gezilecek yerleri daha kolay bir şekilde gezebilirsiniz.

Adanın merkezi, Paleokastritsa ve Benitses konaklama seçeneklerinin daha yoğun olduğu bölgeler ve bu bölgelerde zevkinize ve bütçenize göre çeşitli otelleri bulabilirsiniz. Ada merkezinde Korfu Adası’nın gece hayatını yaşayabilir ve keyifli bir tatil geçirebilirsiniz. Paleokastritsa ise şehir merkezinin 15 km. kadar dışında bulunuyor ve bu adayı özellikle deniz keyfi yapmak isteyenler için bu bölgenin oldukça ideal olduğunu söyleyebiliriz ancak özel aracınız yoksa buradan şehir merkezine gidiş geliş konusunda sıkıntı yaşayabileceğinizi de bilmenizde fayda var.

2- Korfu Adası Otel Önerileri

#1 Konstantinoupolis 2*

Konstantinoupolis

Konumu ile adanın bütün imkanlarından faydalanma olanağı sunan otel, plaja ise 20 dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. Uygun fiyatlarıyla da yüzünüzü güldürecek olan bu otelde kalmak için şimdi rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

#2 Hotel Atlantis 2*

Hotel Atlantis

Eski bir binada hizmet veren otel, yenilenmiş ve güzelce dekore edilmiş odaları ile ziyaretçilerini memnun etmeyi başarıyor. Otelin Korfu Limanı’na sadece 700 metre mesafede bulunması ise limandan iner inmez otele kısa bir yürüyüşün ardından ulaşmanıza olanak tanıyor. Siz de bu oteli beğendiyseniz buradan rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

#3 Sunset 3*

Sunset Korfu

Bir aile tarafından işletilen otel havaalanına 5 kilometre ve sahile 2,5 kilometre mesafesi ile ziyaretçilerine ulaşım anlamında büyük bir kolaylık sağlıyor. Otelin bilgilerine buradan ulaşabilir ve rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

#4 Siora Vittoria Boutique Hotel 4*

Siora Vittoria Boutique Hotel

Adanın Old Town bölgesinde bulunan otel, tarihi bir konak içinde ziyaretçilerini ağırlıyor. Otelden adanın en önemli noktalarından biri olan Liston’a 5 dakikalık bir yürüyüşle ulaşabilmeniz ise oldukça havalı… Otelle ilgili detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

#5 Corfu Palace Hotel 5*

Corfu Palace Hotel

Havuzu, muhteşem deniz manzarası, kumarhanesi ve daha pek çok özelliği ile bütçesi yeterli olanlar için bu otel çok ideal bir seçim olabilir. Otelle ilgili fotoğraflar ve rezervasyon bilgileri için tık tık

Konaklama tavsiyelerinizi de aldığınıza göre artık  yurt dışı uçak bileti seçeneklerini inceleyerek uçuşunuzu planlayabilirsiniz demektir. Bu güzel adanın tadını çıkarın.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin