Kinsale Gece Hayatı | 5 Mekan Önerisi

Kinsale, muhteşem manzaralarıyla Cork’a gelenlerin mutlaka ziyaret etmesi gereken özel kasabalardan biri.

Kinsale’ye geldiğinizde şehrin gece yaşamını da yaşamak istiyorsanız öncelikle yazımızı okumanızı öneriyoruz. Hazırladığımız Kinsale gece hayatı rehberinde şehrin gece yaşamına dair bilgilere ve şehirde gidebileceğiniz mekan önerilerine ulaşabilirsiniz.

1- Kinsale Gece Hayatı

Cork’a çok yakın bir konumda bulunan Kinsale, gece hayatı bakımından çok geniş bir yelpaze sunmasa da şehirde akşamları çıkıp arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçirebileceğiniz mekanlar da yok değil.

Kinsale gece hayatı İrlanda’nın pek çok şehrinde olduğu gibi Irish publarda şekilleniyor. Bu mekanlara giderek siz de tatiliniz boyunca akşamları çıkıp günün yorgunluğunu atabilirsiniz.

2- Kinsale’de Mekan Önerileri

Kinsale'de Mekan Önerileri

Listenin ilk sırasında;

#1 The Folk House

Blues, folk ve jazz gibi özel müzik türlerini dinleyerek güzel bir akşam geçirmeyi planlıyorsanız sizi kentteki en güzel mekanlardan birine davet ediyoruz. Rustik bir şekilde tasarlanmış bu mekanda perşembeden pazar gününe kadar canlı müziğin keyfini sürebilirsiniz.

#2 Harbour Bar

Liman manzaralı eski bir yapıda hizmet veren bar, nostaljik bir ortamda takılmayı sevenler için oldukça ideal bir tercih olacaktır.

#3 The Bulman

Kinsale’nin merkezi noktalarından biri olan mekan leziz içkilerinin yanı sıra muhteşem yemekleri ile Kinsale yeme içme kültürünün de önemli parçalarından biri. Bizce bu etkileyici mekanı da mutlaka listenize dahil etmelisiniz.

#4 Spaniard

Bu eski barda liman manzaralı masalarda hem bir şeyler atıştırabilir hem de içkinizi yudumlayabilirsiniz. Masalar özellikle güneşli günlerde oldukça keyifli olabiliyor.

#5 Dalton’s Bar

Sizi sevimli çiçek saksılarıyla karşılayan bu sıcak mekanda yerli halkla ve yerli müzikle çok eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz.

**Kinsale gece hayatı hakkında bildiklerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin