Kilkenny Alışveriş Rehberi | 5 Alışveriş Noktası

Bu etkileyici Orta Çağ şehrini gezmeyi bitirdikten sonra neden şehirde güzel bir alışveriş keyfi yapmıyorsunuz?

Kilkenny, İrlanda’nın güneydoğu bölgesinin en önemli alışveriş merkezlerinden biri olarak ünlenmiştir. Hazırladığımız Kilkenny alışveriş rehberi ile bu görkemli şehrin alışveriş olanakları hakkındaki bilgileri sizin için derledik.

1- Kilkenny Alışveriş Rehberi

Kilkenny’e geldiğinizde bir gününüzü şehirde alışveriş yapmaya ayırarak şehrin tadını daha fazla çıkarma şansına sahip olabilirsiniz. Şehirde bulunan pek çok butik dükkandan çok özel şeyler alma şansına sahip olabilirsiniz.

Özellikle şehrin adıyla özdeşleşmiş muhteşem birası oldukça fazla rağbet görmektedir. Bu birayı şehirdeki pek çok dükkandan satın alarak sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

Kilkenny, el sanatları anlamında da oldukça zengin bir şehirdir. Burada el yapımı pek çok hediyelik, kıyafet ve takı gibi geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor.

2- Kilkenny Alışveriş Durakları

#1 Hight Street

Hight Street

Şehrin en hareketli caddelerinden biri olan High Street, pek çok dükkana ev sahipliği yapıyor. Özellikle hediyelik bir şeyler bakıyorsanız bu caddeyi mutlaka ziyaret etmeniz gerektiğini söyleyebiliriz. Bu cadde üzerinde Good’s, Principles, Dorothy Perkins, Oasis, Warehouse and Coast gibi pek çok önemli mağazayı ziyaret edebilirsiniz.

#2 Kieran Caddesi

Kieran Caddesi

Aradığınız şey butik dükkanlar ise High Street’e paralel uzanan Kieran Caddesi sizin için çok iyi bir alışveriş bölgesi olacaktır.

#3 Alışveriş Merkezleri

Alışveriş Merkezleri

Kilkenny alışveriş merkezi anlamında da zengin bir şehirdir. Şehirde en ilgi gören yerlerin başında McDonagh Junction Alışveriş Merkezi gelmektedir. Bunun dışında Market Cross Alışveriş Merkezi, Newpark Alışveriş Merkezi de şehirde ilgi gören merkezlerin başında gelmektedir.

#4 The Kilkenny Design Craft Centre

The Kilkenny Design Craft Centre

El yapımı tasarım ürünler ve hediyelik eşyalar arıyorsanız Kilkenny Kalesi civarında bulunan bu merkezi ziyaret etmenizi öneriyoruz.

#5 Çiftçi Pazarı

Çiftçi Pazarı

Her perşembe şehir merkezinde kurulan çiftçi pazarı, bölgede yaşayan çiftçilerin yetiştirdiği ürünleri alabileceğiniz bir pazar. Burayı da ziyaret ederek taze sebze ve meyve satın alabilirsiniz.

Kilkenny alışveriş rehberi hakkında düşündüklerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin