Giresun Gece Hayatı | 4 Popüler Mekan

Nezih bir ortam,biraz müzik ve biraz huzur içeren Giresun geceleri, sizlere beklediğinizden daha farklı bir eğlence ortamı sunuyor.

Giresun gece hayatı denince, aklınıza sabahın ilk ışıklarına kadar verilen partiler gelmemeli elbette. Kentte eğlence kavramı daha çok meyhaneler ve bar tarzı nezih mekanlar üzerine kurulu. Diğer yandan Karadeniz’in muhteşem manzarasına karşı oturup, hafif hafif demlenebileceğiniz alkollü et ve balık restoranları da mevcut. Dilerseniz, Giresun Gece Hayatı listemizi daha fazla vakit kaybetmeden incelemeye başlayalım…

#1 Giresun Gece Hayatı

1. Dem Meyhane

Dem Meyhane

Dem Meyhane hafta sonu yorgunluğunu atabileceğiniz, sevdikleriniz ile birlikte müzik eşliğinde eğlenceli saatler geçirmek için hoş bir mekan. Şık ama bir o kadar salaş ambiyansı ile müşterilerine rahat bir ortamda nezih bir eğlence imkanı sunuyor. Dem Meyhane; lezzetli sunumları, etkileyici atmosferi ve güler yüzlü personelleri sayesinde Giresun gece hayatı dendiğinde akla gelen ilk noktalardan biridir.

Adres: Kapu Mahallesi, Hasan Akbulut Sk., 28100 Giresun Merkez/Giresun

Telefon: 0454 214 00 44

2. 454 Bar 

454 Bar

454 Bar, daha çok genç kitlenin tercih ettiği , kendi halinde şirin bir ortamı bulunan bir eğlence mekanı. Her gece canlı müzik performansı ile dinleyicilerine muhteşem müzik ziyafeti sunuyorlar. Giresun gece hayatı içerisinde canlı müzik dendiğinde akla ilk gelen mekanlardan olan 454 Bar,şehir merkezindeki oldukça rahat ulaşılabilen bir konumda bulunuyor.

Adres: Sultan Selim Mahallesi, Osman Fikret Topallı Sokak No: 5 Merkez/Giresun

Telefon: 0535 446 64 56

3. La Bonita Cafe & Pub 

Güzel

Labonita Consept Hotel & Spa içerisinde yer alan kafe,farklı mimarisi ve modern görüntüsüyle, şık bir mekan arayanların ilk tercihlerinden biri oluyor. Çok renkli bir atmosfere sahip olan La Bonita Kafe içerisinde her akşam canlı müzikle beraber eğlencenin tadını çıkartabilir,aynı zamanda zengin menüsüyle lezzetli bir akşam geçirebilirsiniz.

Adres: İnönü Caddesi,117 Nolu Sok. No:1, Giresun/Türkiye

Telefon: 0850 259 2828

4. Kulak Restaurant 

Kulak Restoran

Kulak Restoran’ı tam bir aile ortamı olarak adlandırabileceğimiz,nezih bir mekan. Hoş sohbet ve Giresun’un muhteşem manzarası eşliğinde lezzetli yemekler yiyebileceğiniz Kulak Restoran, alkollü bir mekan olup; et, balık ve yöresel lezzetlerin bulunduğu geniş bir lezzet yelpazesine sahip. Favori yemekleri olan et buğlama ve karalahana sarmasını deneyebilir,müzikler eşliğinde keyifli bir akşam geçirebilirsiniz.

Adres: Kulak Mevki Keşap Merkez, Keşap, Giresun Türkiye

Telefon: 0454 649 60 36

Giresn gece hayatı yazımızı keşfettikten sonra daha fazla eğlenceli aktivite keşfetmek isterseniz Giresun Festivalleri ve Giresun Gezilecek Yerler içeriklerimize göz atabilirsiniz.

toplu iğneGiresun’nun eğlence dolu gece hayatı hakkındaki öneri ve görüşlerinizi, dilerseniz bizlerle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

“Giresun Gece Hayatı | 4 Popüler Mekan” üzerine bir yorum

Yorum yapın

Bizi Takip Edin