Gaziantep’te Nerede Kalınır? Konaklama Önerileri

Güneydoğu Anadolu denilince akla ilk gelen şehirlerden olan Gaziantep, lezzet birikimi ve son yıllardaki artan kültürel faaliyetleri ile ülkemizin turizm anlamında en hızlı gelişen noktalarının başında geliyor.

Günübirlik gezilerin yetmediği bu şehre birkaç günlük geziler gerçekleştiren gezi aşıklarının aklında da haliyle “Gaziantep’te nerede kalınır?” sorusu oluşuyor.

Gaziantep’te nerede kalınır?

Bu sorunun cevabı için ziyaretçilerin şehirde tercih edebileceği farklı alternatifler bulunuyor. Gaziantep’te restore edilerek konaklama hizmet veren tarihi konaklarda kalabileceğiniz gibi 4 veya 5 yıldızlı lüks otellerde de konaklayabilirsiniz. Şehirde Türkiye’nin pek çok noktasında hizmet veren çeşitli otel zincirlerinin şubeleri de hizmet vermektedir. Eğer biraz daha uygun bütçeli bir konaklama seçeneği arıyorsanız pansiyonlar da iyi birer tercih olacaktır.

Gaziantep’te konaklama bölgesi olarak tavsiye edebileceğimiz en önemli noktaların başında Şehitkamil ve Şahinbey ilçeleri geliyor. Bu bölgeler merkezi bir konumda olduğundan size ulaşım masraflarından ve zamandan tasarruf etme imkanı sunmaktadır.

Bu iki bölge aynı zamanda “Gaziantep’te gezilmesi gereken 25 yer” başlıklı yazımızda listelediğimiz Gaziantep’teki gezilecek yerlere yakın olması nedeniyle daha kolay ve keyifli bir Gaziantep gezisi yapmanıza olanak tanıyor. Oldukça fazla konaklama seçeneğinin bulunduğu bu iki bölgede fiyatlar ise diğer noktalara nazaran “bi tık” daha yüksek.

Bu arada ufak bir öneride bulunmak istiyoruz. Gaziantep yeme içme konusunda ziyaretçilerine oldukça geniş bir yelpazeden tercih imkanı sunduğundan otel rezervasyonu yaptırırken yemeği dahil etmemenizi tavsiye ediyoruz. Böylece şehri dolaşırken bölgenin en önemli lezzetlerini en ideal yerlerde tatma şansına sahip olabilirsiniz.

Gaziantep otel önerileri

1- Holiday Inn Gaziantep

Holiday Inn Gaziantep

Gaziantep’in önemli noktalarına yakınlığı ve güleryüzlü hizmeti ile şehrin tercih edilen otellerinin başında Holiday Inn Gaziantep geliyor. Elbette Gaziantep’in yöresel yemeklerini tadacaksınız ama buna vaktiniz olmazsa otelin restoranında da çok lezzetli yemeklerin sunulduğunu da belirtmek isteriz.

2- İbis Hotel Gaziantep

İbis Hotel Gaziantep

Gaziantep’in en merkezi yerlerinden Şehitkamil’de bulunan İbis Hotel Gaziantep, kalite standardı ve ulaşım kolaylığı tercih edilebilecek önemli seçenekler arasında bulunuyor. Siz de “Gaziantep’te nerede kalınır?” sorusu için kaliteli ama uygun fiyatlı bir seçenek arıyorsanız bu seçeneği incelemenizi öneriyoruz.

3- Dedeman Park Gaziantep City Center

Dedeman Park Gaziantep City Center

4 yıldızlı bu otel uygun fiyata üst düzey bir konaklama tecrübesi yaşamak isteyenler için oldukça ideal bir seçim olabilir. Bu otelde keyifli bir gece geçirip ertesi gün de otele çok yakın konumdaki Bey Mahallesi gibi şehrin turistik noktalarını keşfe çıkabilirsiniz.

4- Hampton By Hilton Gaziantep

Hampton By Hilton Gaziantep

2014 yılından bu yana ziyaretçilerini ağırlayan otel, şehirdeki en fazla tercih edilen otellerin başında geliyor. Tabi ki bu kadar fazla tercih edilmesinin birçok önemli sebebi var. Siz de memnuniyet garantisiyle sorunsuz bir gece geçirmek istiyorsanız bu oteli inceleyin deriz.

5- Tuğcan Otel

 

Gaziantep’te yaşayan birilerinden otel önerisi isterseniz büyük olasılıkla Tuğcan Otel bu tavsiyelerin arasında olacaktır. Şehrin en iyi otellerinden biri olan bu 5 yıldızlı konaklama seçeneği özellikle lüks bir konaklama mekanı isteyenler için birebir.

Sizler için Gaziantep’teki bazı alternatifleri sıralamaya çalıştık. Sizin de önerebileceğiniz konaklama seçenekleri varsa bizimle yorum kısmından paylaşarak yolu Gaziantep’e düşenlere fikir verebilirsiniz. 

“Gaziantep’te Nerede Kalınır? Konaklama Önerileri” üzerine bir yorum

Yorum yapın

Bizi Takip Edin