Hannover Konaklama Tavsiyeleri | 5 Muhteşem Otel

Almanya’nın kuzey bölgesinde bulunan Hannover gerek düzenlenen fuarlarla gerekse kültürel etkinlikleri ve doğal güzellikleri ile ülkenin önemli şehirleri arasında bulunuyor.

Kendine has havası ile kenti ziyaret edenlere çok keyifli bir gezi yapma olanağı sunan Hannover konaklama alternatifleri konusunda da oldukça zengin. Hannover konaklama tavsiyeleri başlıklı yazımızda şehrin konaklama bölgeleri, otel fiyatları ve otel tavsiyeleri gibi konularındaki detayları inceleme fırsatı bulacaksınız.

Hannover’a geldiğinizde oldukça geniş ve eğlenceli bir Hannover gezilecek yerler listesi sizi bekliyor. Bu listeyi tamamlamak ve liste dışından farklı yerler keşfetmek için şehirde geniş bir zaman dilimi geçirmeniz gerekiyor. Bu da rahat ve huzur veren bir konaklama seçeneği bulmayı zorunlu kılıyor.

Şehirde insan sirkülasyonunun fazla olması konaklama seçeneklerinin de fazla olmasını sağlıyor. Çeşitli hostel, pansiyon gibi seçeneklerin yanı sıra pek çok farklı yıldız seviyelerinde birçok kaliteli otel de bulunuyor.

Hannover’da nerede kalınır?

Hannover’da tercih yapabileceğiniz çok fazla konaklama bölgesi bulunmuyor. Bu nedenle “Hannover’da nerede kalınır?” sorusu için cevap olabilecek bir kaç bölge bulunuyor.

Hannover konaklama tavsiyelerine geçmeden önce bilmeniz gereken eğer şehre fuar etkinliklerine dahil olmak için geldiyseniz sizin için en ideal konaklama bölgesi fuarların gerçekleştirdiği alan olan Laatzen bölgesi olacaktır. Burası fuar etkinliklerine katılmak için uygun olduğu kadar ulaşım kolaylığı ile gezmek için de oldukça avantajlı bir bölge. Tam şehir merkezinde bulunan Mitte ise şehre turistik gezi amaçlı gelenlerin en çok tercih ettiği bölge. List bölgesi ise şehrin biraz dışında bulunuyor ve özellikle sakin bir konaklama ve tatil bölgesi arayanlar için şehirdeki en uygun bölgelerin başında geliyor.

Hannover otel önerileri

Hannover otel önerileri konusunda özellikle yüksek memnuniyet oranına sahip ve uygun fiyatlı olabilecek otelleri belirlemeye gayret ettik. Şayet bizim gözümüzden kaçan ve sizin önerdğiniz oteller varsa bunu bizimle yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

#1 Novotel Suites Hannover 3*

Novotel Suites Hannover

Novotel markasının güvenilirliği ve müşteri memnuniyeti ile metroya yakınlığı birleşince ortaya muhteşem bir otelin çıktığını söyleyebiliriz. List bölgesinde nezih bir ortamda konaklama seçeneği bakıyorsanız bu otel beklentilerinizi rahat bir şekilde karşılayabilecektir. Bu otelde konaklamak için rezervasyonunuzu buradan yaptırabilirsiniz.

#2 Hotel Plaza Hannover 3*

Hotel Plaza Hannover

Hannover konaklama tavsiyeleri arasında ön plana çıkıyor Hotel Plaza Hannover… Şehir merkezine çok yakın bir konumda ve ana tren istasyonunun hemen arkasında bir otelde kalmak herkesin isteyebileceği bir şey. Merkezi bir konumda ve ulaşım noktalarına yakın bir yerde konaklamak sizin için de önemli ise hemen buradan rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

#3 IntercityHotel Hannover 4*

IntercityHotel Hannover

Mitte bölgesinde bulunan otel özellikle konumu ile şehre gelenleri hayli memnun ediyor. Güne güzel bir açık büfe kahvaltı ile başlamak ve şehrin tadını çıkarmak istiyorsanız bu otel Hannover konaklama tavsiyeleri konusunda aklınızda bulunması gereken yerler arasında bulunuyor. Otel fiyat konusunda biraz pahalı olsa da Hannover konaklama tavsiyelerimiz arasında yer alıyor. Kampanyaları takip ederek uygun fiyatlara oda bulmak da mümkün olabiliyor. Detaylar ve rezervasyon için burayı tıklayabilirsiniz.

#4 H4 Hotel Hannover Messe 4*

H4 Hotel Hannover Messe

Laatzen bölgesinin ulaşım kolaylıklarından faydalanan otel, bölgedeki en fazla tercih edilen otellerden biri. Hannover konaklama tavsiyeleri arasında yer alan otel fiyat olarak da şehir ortalamasında seyrediyor. Özellikle fuar etkinlikleri için Hannover’a geliyorsanız bu oteli seçenekleriniz arasına dahil edebilirsiniz. Detayları öğrenmek ve otelin fotoğraflarını incelemek isterseniz burayı tıklayınız.

#5 Bed’nBudget Expo-Hostel Rooms

ben'n budget expo hostel rooms

Hannover’da uygun fiyata konaklamak istiyorsanız ortalamanın altında sunduğu fiyatlarla bu hosteli tercih edebilirsiniz. Hostel uygun fiyata sunduğu kaliteli hizmeti, sakinliği ve şehir merkezine tramvay ile kolaylıkla ulaşımın sağlanabilmesi ile listenizde olması gereken konaklama alternatiflerinden biri. Eğer tercihinizi bu hostelden yana kullanmak isterseniz burayı tıklayarak rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

Almanya’nın bu güzel şehrinde dolaşmanız ve konaklamalı bir tatil gerçekleştirmeniz için bilet bayi ailesi olarak bilmeniz gerekenlere ve Hannover otel tavsiyelerine yer vermeye gayret ettik.

Siz de bir an önce Hannover’a biletinizi alarak Maschsee Gölü’nün duruluğunda huzur bulabilir, Marienburg Şatosu’nun görkeminde etkileyici fotoğraflar çekebilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin