Cunda Gece Hayatı | Birbirinden Farklı 9 Mekan

Yaz tatillerinin popüler noktalarından biri olan Cunda’nın, gece hayatı açısından da beklentiyi karşıladığını söyleyebiliriz.

Cunda gece hayatı başlıklı yazımızda, sizlere rehberlik etmesi için birbirinden farklı en popüler mekanları derleyerek, bir liste haline getirdik. Cunda gece hayatı hakkında merak ettiğiniz her şeyi, yazımızda bulabilirsiniz.

# Cunda Gece Hayatı

Hazırsanız başlıyoruz!

Meyhaneler ve Restoranlar

1. Vino Şarap Evi

Vino Şarap Evi

Cunda gece hayatı denildiğinde akla ilk gelen mekanlardan biri olan Vino Şarap Evi, farklı atmosferi ve ambiyansıyla, oldukça popüler! Fransız müziğinin eşliğinde, şarap içip, lezzetli yemeklerden tadabileceğiniz Vino Şarap Evi, yalnızca Cunda’ya değil; Ayvalık gece hayatına da renk katıyor. Yerli şarap kültürünün yanı sıra dünya şaraplarının da tadına bakabileceğiniz mekan, şarap kültürünü Cunda’da yaşatmayı hedefliyor. Vino Şarap Evi’nde lezzetli ev şarapları dışında, kendine özgü ev yapımı 18 farklı likör çeşidi bulunuyor.

Bunların yanı sıra zengin bir yiyecek menüsüne sahip olan Vino’da, Eski bir Girit köyü olan Cunda mutfağı dışında, Midilli mutfağı ve Anadolu’nun özgün lezzetlerine de yer veriliyor. Vino Şarap Evi’ne gitmişken; sıcak ot tabağı, karides güveç, Girit köfte, patlıcan çığırtma, ot mücveri, ada köfte ve kabak çiçeği gibi enfes tatları denemenizi öneriyoruz. Cunda tatilinize renk katmak için gitmeniz gereken mekanlardan biri olan Vino Şarap Evi’ni 12.00 ile 02.00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak için Vino Şarap Evi linkine tıklayabilirsiniz.

Adres: Mithatpaşa, Cumhuriyet Cd. No:8, 10405 Ayvalık/Balıkesir

İletişim: (0266) 327 13 55

2. Ayna ‘‘Yeme, İçme, Oturma Yeri’’

Ayna ''Yeme, İçme, Oturma Yeri''

Cunda’nın en popüler mekanlarından biri olan Ayna, özellikle birbirinden lezzetli yemekleriyle tanınıyor. Aynalarla donatılmış ve bundan dolayı Ayna adını almış olan mekan, zarif bir şekilde dekore edilmiş eski bir Rum evinde misafirlerini ağırlıyor. Akşam saatlerinde eşinizle, dostunuzla ve sevdiklerinizle sohbet edip, keyifli bir vakit geçirebileceğiniz Ayna’da sizlere ev yapımı özel şaraplar eşlik ediyor. Pahalılık açısından oldukça makul olan mekanda, bir kadeh şarap 19-20 TL; bir şişe şarap ise 120 ile 200 TL arasında ücretlendiriliyor.

Ayna’da denemeniz gereken lezzetlerin başında ‘‘Zeytinyağlı tabağı (30 TL), kiremitte domates soslu peynir (20 TL), Limonda pişmiş soğuk balık (27 TL) ve Buzlu Kaşık Salatası (20 TL)” geliyor. Cunda gece hayatı için iyi bir alternatif olan Ayna, yaz-kış haftanın yedi günü, 10.00 ile 00.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Daha fazla bilgi almak istiyorsanız Ayna Yeme İçme Oturma Yeri linkine tıklamanız yeterli!

Adres: Namık Kemal, Çarşı Cd. 10405 Ayvalık/Balıkesir

İletişim: (0266) 327 27 25

3. Haydi Abbas Fasıl Evi

Haydi Abbas Fasıl Evi

Balıkesir-Cunda’da rakı içip, fasıl keyfi yapmak isteyenler için biçilmiş kaftan olan Haydi Abbas Fasıl Evi, ailenizle, eşiniz ve dostunuzla rahatça eğlenebileceğiniz bir mekan…  Deniz mahsullerinden oluşan zengin menüsü ve güler yüzlü personeliyle misafirlerini en iyi şekilde karşılamaya çalışan mekan, canlı müzik sevenler için oldukça ideal! Haydi Abbas Fasıl Evi, haftanın yedi günü, 12.00 ile 02.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Namık Kemal, Çarşı Cad. No:11, 10405 Ayvalık/Balıkesir

İletişim: (0266) 327 21 80

4. Moshos Taverna

Moshos Taverna

Cunda’nın en meşhur mekanlarından biri olan Moshos Taverna, Rum taverna müzikleri eşliğinde yapılan sirtakiyle, eğlencenin ve müziğin tadını çıkarmak isteyenler için en ideal mekanlardan biri! Yunan kültürüne ait mezeleri, içkileri ve eğlencesiyle, Moshos Taverna, Cunda gece hayatı denildiğinde akla ilk gelen mekanların başında geliyor.

Moshos Taverna, yaz sezonu boyunca, haftanın yedi günü 11.00 ile 01.00 saatleri arasında konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Moshos Taverna’da, 35’lik rakı ve 10 çeşit meze için iki kişinin ödeyeceği minimum hesap 100 TL ile 125 TL arasında değişiyor!

Adres: Mithatpaşa, Halk Cd. No:12, 10405 Ayvalık/Balıkesir

İletişim: (0266) 327 31 27

5. Bay Nihat Restoran

Bay Nihat Restoran

Cunda’nın en ünlü restoranı olan Bay Nihat Restoran, 1978 yılından bu yana hizmet veren, nezih bir mekandır. Deniz mahsullerinden oluşan menüsüyle gidenler tarafından oldukça beğenilen Bay Nihat’ta akşam saatlerinde eşinizle, dostunuzla muhabbet edip, bir yandan rakınızı içerek, diğer yandan envai çeşit mezelerden tadabilirsiniz.

Canlı müzik veya fasıl gibi programların yapılmadığı mekan, denize nazır konumuyla, sakin bir gece geçirmek isteyenler için oldukça ideal! Bay Nihat Restoran’ın, fiyat açısından pahalı bir müessese olduğunu söylemeden geçmeyelim. Bay Nihat Restoran, haftanın yedi günü 10.00 ile 02.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Mithatpaşa, Cumhuriyet Cad. Bay Nihat Lale Otel No:12, 10405 Ayvalık/Balıkesir

İletişim: (0266) 327 10 63

6. CunDeli Yeni Nesil Meyhane

CunDeli Yeni Nesil Meyhane

Ayvalık’ın en güzel adası olan Cunda’nın yeni nesil modern meyhanesi CunDeli, farklı dekoru ve samimi ortamıyla gittikçe daha da popüler bir hale gelen mekan. Deniz ürünlerinden oluşan yemek menüsünün yanı sıra alkol çeşitliliği bakımından da zengin bir mekan olan CunDeli Yeni Nesil Meyhanesi, içerisinde çalınan müziklerle de geleneksel meyhanelerden farklı bir eğlence sunuyor.

Cunda gece hayatı içinde yenilikçi bir tarz arıyorsanız, CunDeli Meyhanesi’ni rahatlıklı tercih edebilirsiniz. CunDeli Yeni Nesil Meyhanesi’nin pahalılık açısından ortalamanın biraz üzerinde olduğunu belirtmeden geçmeyelim.

Adres: Namık Kemal Mahallesi, No:10, Cunda, Ayvalık/Balıkesir

İletişim: (0266) 327 19 10

Gece Kulübü

7. Club Gossip

Club Gossip

Cunda’nın en gözde gece kulübü olan, Club Gossip, yalnızca yaz sezonu hizmet veren bir mekandır. Modern dizaynı ve dekoruyla dikkat çeken Club Gossip, son birkaç yıldır beklenen yoğunluğu yakalayamasa da Cunda’nın gece hayatına yön vermeye devam ediyor. Sabahın ilk ışıklarına kadar süren kesintisiz müzik ve sınırsız eğlenceye sahip olan Club Gossip, renkli ve hareketli bir gece geçirmek isteyenlerin kesinlikle tercih etmeleri gereken bir mekan!

Adres: Küçükköy, 10400 Ayvalık/Balıkesir

İletişim: 0266 324 00 04

8. Cunda Maşşa

Cunda Maşşa

Adını, Yunan mitolojisinde ”Cennetteki Güzellik” anlamına gelen ”Maşşa” kelimesinden alan Cunda Maşşa, Cunda gece hayatı açısından oldukça popüler bir mekandır. Dj performanslarının yanı sıra dans şovlarına da ev sahipliği yapan mekan, yaz ve kış sezonu boyunca konuklarını eğlendirmeye devam ediyor.

250 kişilik kapasiteye sahip olan Cunda Maşşa, özellikle yaz aylarında turistler tarafından yoğun ilgi görüyor. Cunda Maşşa’ya yolunuz düşerse, ”Poseidon” adlı özel kokteyli denemenizi tavsiye ediyoruz. Haftanın yedi günü, 22.00 ile 03.00 saatleri arasında hizmet veren Cunda Maşşa’ya gitmeden evvel rezervasyon yaptırmayı unutmayın!

Adres: Mithatpaşa, 10405 Ayvalık/Balıkesir

İletişim: 0 (532) 314 64 10

9. Cielo Bistro Bar

Cielo Bistro Bar

Cielo Bistro Bar, canlı müzik programıyla, Cunda’daki eğlence mekanları arasında oldukça popüler! Samimi ve sıcak ortama sahip olan bar, evli bir çift tarafından işletiliyor. Cunda’ya tatil için gelen yerli-yabancı birçok turist tarafından ilgi gören mekan içerisinde, bazı zamanlarda boş yer bulmak zorlaşabiliyor.

90’lar ve 80’ler ağırlıklı müzik tarzı, zengin alkol ve kokteyl menüsü, lezzetli atıştırmalıkları ve uygun fiyatlarıyla Cielo Bistro Bar, tüm hafta boyunca 12.00 ile 04.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Cielo Bistro Bar ile ilgili daha fazla bilgi almak için linke tıklamanız yeterli!

Adres: Namık Kemal Mahallesi, Halk Caddesi, No:9, 10400, Ayvalık/Balıkesir

İletişim: 0532 667 91 86

**”Cunda Gece Hayatı” başlıklı listemiz burada sona eriyor. Fikir ve görüşlerinizi, yazımıza yorum yaparak bizlere ulaştırabilir, içeriğimizi geliştirmemizi sağlayabilirsiniz. Daha fazla bilgi almak istiyorsanız, Cunda’ya dair her şeyi ele aldığımız, diğer içeriklerimize mutlaka göz atmalısınız!

Yorum yapın

Bizi Takip Edin