Edirne’de Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Genellikle günübirlik geziler için tercih edilen sayısız tarihi yapıya ev sahipliği yapan Edirne’de nerede kalınır ? sorusu, uzak şehirlerden gelenlerin sürekli sorduğu sorulardan biri..

Edirne’de birkaç günlük gezi için gelenler haliyle “Edirne’de nerede kalınır?” sorusunun cevabını bulmak çok önemli olmaktadır. Şehirde konaklayabilecek bir otel arayan ziyaretçilerimiz için şehrin konaklama seçeneklerini ve otellerini inceleyerek tercih edebileceğiniz bazı otel seçeneklerini belirledik. Dilerseniz yazımızın detaylarına göz atabilirsiniz.

1- Edirne’de Nerede Kalınır?

Edirne tarihi dokusuyla göz dolduran Türk tarihi için çok değerli şehirlerden biri. Ciğer tava ise şehrin vazgeçilmez lezzetlerinden. Hal böyle olunca bazı kişiler için bu şehirde daha fazla zaman geçirmek gerekiyor. Böylece Selimiye Camii’ni çok daha uzun süre inceleyebilir ve daha fazla ciğer yeme şansına sahip olabilirsiniz.

Edirne ufak ve kendine münhasır bir şehir olduğundan burada lüks yıldızlı oteller yerine daha çok butik tarzda oteller bulunuyor. Bu oteller ziyaretçilerin memnun bir şekilde ayrılabileceği şekilde hizmetlerine devam ettiği için Edirne otelleri hakkında konfor konusunda aklınıza olumsuz bir şey gelmesine gerek yok.

2- Edirne Otel Tavsiyeleri

#1 Hilly Hotel

Hilly Hotel

Edirne’nin en beğenilen ve tercih edilen otellerinden biri olan işletme, konforlu ortamıyla Edirne’de nerede kalınır endişesini yok ediyor. Modern havası ile dikkat çeken otel Edirne’de nerede kalınır? sorusuna verilebilecek lüks cevaplardan biri. Otelin müşterilerinden aldığı yüksek orandaki olumlu puan da bu oteli cazip bir seçenek yapıyor.

Adres: Şükrü Paşa Mah. Kıyık Caddesi, No:254, Edirne

Telefon: (0284) 214 45 59

#2 Hotel Edirne Palace

Hotel Edirne Palace

Şehrin en çok tercih edilen otellerinden biri olan tesis, ” Edirne’de nerede kalınır ?” diyenlere gösterilen en güzel adreslerden biri.  Edirne’deki gezilecek yerlere yakınlığı ile özellikle Edirne’yi gezmeye gelenlerin favorilerinden olmayı başarıyor. Müşterilerin otelle ilgili güzel yorumlarına baktıkça sizde de bu otelde kalma fikrinin oluşacağını söyleyebiliriz.

Adres: Sabunlu Mah. Vavlı Camii Sokağı, No:4, Edirne

Telefon: (0284) 214 74 74

#3 Margi Hotel

Margi Hotel

Otel şehir merkezine araçla gidilebilecek mesafede olmasına rağmen yakınındaki alışveriş merkezinden ihtiyaçlarınızı karşılayabiliyorsunuz. Çok üstün özelliklere sahip olmasa da fiyat/fayda dengesi düşünüldüğünde bu otelde kalmak mantıklı bir seçim olabilir.

Adres: I. Murat Paşa Mahallesi, Talat Paşa Caddesi, No:60, Edirne

Telefon: (0284) 236 62 36

#4 Kalevera Hotel

Kalevera Hotel

” Edirne’de nerede kalınır ?” sorusunun en güzel cevaplarından biri de Kalevera Hotel..Merkezi konumuyla ve profesyonel hizmet anlayışıyla müşterilerini memnun eden otel, fiyat anlamında da tercih edilebilir düzeyde. Eğer şehir merkezinden çok fazla uzaklaşmak istemiyorsanız bu oteli değerlendirebilirsiniz.

Adres: I. Murat Mahallesi, Bülent Alamut Mahallesi, 28 Sokak, No:5, Edirne

Telefon: 0850 622 65 22

#5 RYS Hotel

RYS Hotel

Edirne’de nerede kalınır endişesinden muhteşem bir manzarayla kurtulmak isteyenler için RYS Hotel sizler için harika bir seçenek. Müşterilerinden oldukça yüksek bir memnuniyet puanı alan işletme, Selimiye Camii’ne de sadece 20 dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. Otel, şık ve modern dekorasyonu ile de ziyaretçilerin beğenisi kazanmış durumda.

Adres: I. Murat Mahallesi, Talatpaşa Caddesi, No:82/A, Edirne

Telefon: (0284) 213 07 97

 **Edirne otel tavsiyelerinizi aşağıda yer alan yorumlar butonundan bizlerle paylaşabilir, yazımıza katkıda bulunabilirsiniz..

Yorum yapın

Bizi Takip Edin