Dalaman’da Kahvaltı Nerede Yapılır? | En Muhteşem 23 Mekan

Muğla‘nın dokuzuncu büyük ilçesi olan Dalaman, eşsiz güzellikleri, koyları, plajları, antik kentleri, bâkir doğası ve gezilecek yerleri ile bir harikalar yaratıyor. Sadece bu güzellikleri ile değil, aynı zamanda yöresel tatları ile de dikkatleri üzerine çeken Dalaman, hem yerli hem de yabancı pek çok turiste, özellikle yaz aylarında, ev sahipliği yapıyor. Peki Dalaman’ın yöresel lezzetleri dışında kahvaltı sofralarını da merak etmiyor musunuz? Siz Dalaman’da kahvaltı nerede yapılır diye fazla düşünmeden, biz hemen listemizi açıklayalım. İşte Dalaman kahvaltı mekanları listemiz sizlerle…

Doğa İçinde Kahvaltı Mekanları

1. Akkaya Garden Restaurant

Burası neresi? Bölgenin en iyi restoranlarından biri olan Akkaya Garden Restaurant, 10 bin metrekarelik açık alanı ve 400 metrekarelik kapalı alanı ile 250 kişiye kadar hizmet verebiliyor. Doğa içinde harika bir yer olan Akkaya Garden Restaurant, Dalaman kahvaltı mekanları arasında kesinlikle olmayı hak ediyor. Su ve kuş sesleri eşliğinde yapacağınız kahvaltıya resmen bayılacaksınız! Ayrıca sadece kahvaltı değil, aynı zamanda daha pek çok çeşit yemeğin tadına doyamayacaksınız.

  • Adres: Atakent, Akkaya Mevki No.117, 48770 Dalaman / Muğla
  • Çalışma saatleri: 08.30 – 00.00
  • Telefon: 0252 697 52 75
  • Yol tarifi al > 

2. Sığla Restaurant

Burası neresi? Ağaçların altında serin serin yemek yiyebileceğiniz yerlerden biri olan Sığla Restaurant, kahvaltısı ve akşam yemeği ile gelenleri mest ediyor. Güzel bir bahçeye ev sahipliği yapan bu restoran, aynı zamanda çok uygun fiyatlara da sahip.

  • Adres: Merkez, Cengiz Topel Cd. No:2, 48770 Dalaman / Muğla
  • Çalışma saatleri: 7/24
  • Telefon: 0252 692 62 06
  • Yol tarifi al > 

3. Yosun Restaurant 

Burası neresi? Fethiye yolu üzerinde dinlenmek ve bir şeyler yemek için en ideal mekanlardan biri olan Yosun Restaurant, bahçesi ve yemekleri ile gelenlerden tam not almayı başarıyor. Özellikle bölgedeki en iyi kahvaltı mekanları arasında yer aldığı için, çok sık tercih ediliyor. Bol çeşitliliği, hijyen ve uygun fiyatlarla kesinlikle tavsiye edilen Yosun Restaurant, kahvaltı dışında pek çok farklı çeşide de yer veriyor.

4. Özlem’in Masalı Stone House

Burası neresi? İki katlı taştan yapılmış bir binadan oluşan bu mekan, Dalaman’dan Sarıgerme’ye giden yolun üzerinde yer alıyor. Doğal yaşamın içerisinde bulunan Özlem’in Masalı Stone House, hem konaklama hem de restoran hizmeti veriyor. Sakin, temiz ve sessiz bir yer olmasıyla dikkat çeken bu yerin, özellikle köy kahvaltısına doyamacağınız çok aşikar!

5. Natural Restaurant 

Burası neresi? Doğa içerisinde harika bir konumda yer alan Natural Restaurant, sus esleri eşliğinde ve ağaçların altında gölgelenerek keyif yapabileceğiniz yerlerden biridir. Çocuklu aileler için de oldukça uygun olan bu mekan, geniş bahçesi ile gelenleri resmen büyülüyor.

  • Adres: Göcek, 48310 Fethiye / Muğla
  • Çalışma saatleri: 09.00 – 23.30
  • Telefon: 0252 645 26 60
  • Yol tarifi al > 

Manzaralı Kahvaltı Mekanları

6. Göbün Restaurant

Burası neresi? Mükemmel bir manzarada konumlanan Göbün Restaurant, sessiz ve sakin ortamıyla adeta huzur yaratıyor. Güler yüzlü personellerin yanı sıra muhteşem hizmetin ve uygun fiyatların olması da cabası. Deniz kenarında oldukça sevimli bir restoran olan bu mekan, fazlasıyla kalabalık olabileceği için erkenden gelmenizde fayda var.

7. Körfez Restaurant

Burası neresi? Son derece doğal ve lezzetli menülere sahip olan Körfez Restaurant, farklı atmosferi ile gelen ziyaretçilerinden büyük ilgi topluyor. Hem temiz hem de sıcak ve samimi bir ortama sahip olan bu restorana, ister sabah gelin ister akşam gelin. Geldiğiniz zaman her çeşit yemeği bulabilme şansınız mümkün.

  • Adres: Göcek, 48310, Fethiye / Muğla
  • Çalışma saatleri: 11.00 – 22.00
  • Telefon: 0252 645 30 98
  • Instagram
  • Yol tarifi al > 

8. Sahil Restaurant

Burası neresi? Muhteşem bir manzaraya ev sahipliği yapan Sahil Restaurant, bahçe, iç salon, bar ve teras olmak üzere 4 ayrı bölümden oluşuyor. Damak tadınıza uygun butik şarapları, usta ellerin hazırladığı yemekleri ve tertemiz ortamı ile mutlaka Dalaman kahvaltı mekanları listenize bu mekanı eklemelisiniz.

Serpme Kahvaltı Mekanları

9. Babylon Bar & Restaurant

Burası neresi? Türk yemekleri, çok çeşitli özel yemekler, geleneksel yemekler, egzotik ve baharatlı yemekler, fast food ve kahvaltı gibi ürünlerin, her bütçeye göre hitap etmesi herkesi etkileyen başlıca unsurlardandır. Hem restoran hem de bar olarak hizmet veren Babylon Bar & Restaurant, aileler için oldukça uygun yerlerden biridir. Türk kahvaltısı ve İngiliz kahvaltısının yanı sıra menemen, karışık omlet, tost üzerine sahanda yumurta ve tost üzeri peynir gibi seçeneklerde bulunuyor.

İngiliz kahvaltısı içerisinde pastırma, sosis, kızarmış yumurta, kızarmış mantar, domates, fasulye, tereyağ ve tost ekmeği yer alıyor. Türk kahvaltısı içerisinde ise domates, salatalık, peynir çeşitleri, sahanda sade yumurta, sahanda sucuklu yumurta, bal, tereyağ, reçel çeşitleri, peynirli rulo, yeşil ve siyah zeytin, salam, menemen ve kızartma gibi daha pek çok çeşit yer alıyor.

  • Adres: Bahçelievler, Cumhuriyet Caddesi No 27, 48600 Ortaca / Muğla
  • Çalışma saatleri: 09.00 – 00.00
  • Telefon: 0554 379 67 29
  • Instagram
  • Yol tarifi al > 

10. Caesar – Et Lounge

Burası neresi? Nezih, ferah ve kaliteden ödün vermeyen bir yer olan Caesar – Et Lounge, adından da anlaşılacağı gibi daha çok et ürünleri ile ünlüdür. 2019 yılında hizmete açılan bu mekanda, yemeklerinin lezzetli olmasının yanı sıra hijyene de son derece önem veriliyor. Steakhouse & Bar olarak hizmet veren bu restoran, ”Restaurant Guru” tarafından 2019 – 2020 ‘‘En İyi BBQ Restoranı” ödülüne layık görülmüştür. Yaz – kış demeden her mevsim ziyaretçilerini ağırlayan Caesar – Et Lounge, birbirinden çeşit menüleri ile herkesin damak zevkine hitap ediyor.

İki kişilik serpme kahvaltı menüsünün içerisinde tulum peyniri, eine peyniri, çeçil peyniri, kaşar peyniri, beyaz peynir, lor peyniri, siyah ve yeşil zeytin, bal, kaymak, tahin, pekmez, pişi, reçel, çikolata, domates, salatalık, biber, tereyağ, salam, sosis, patates cipsi, sahanda veya haşlanmış yumurta, kayısı, ceviz, ekmek sepeti ve sınırsız çay yer alıyor. Kahvaltı tabağı içerisinde ise beyaz peynir, kaşar peyniri, tulum peyniri, hellim peyniri, siyah ve yeşil zeytin, bal, çikolata, domates, salatalık, biber, salam, sosis, reçel, ceviz, ekmek sepeti ve sınırsız çay yer alıyor. Bunların dışında beyaz peynirli omlet, karışık omlet, sucuklu yumurta, mantarlı omlet, sahanda yumurta, meyveli pankek, menemen ve Caesar – Et tost gibi seçenekler de bulunuyor.

  • Adres: Göcek, Çarşı Yolu Cd. No: 14/A, 48310 Fethiye / Muğla
  • Çalışma saatleri: 08.00 – 20.00
  • Telefon: 0537 259 32 77
  • Instagram
  • Yol tarifi al > 

11. Pier Gusto

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Pier Gusto (@piergusto)’in paylaştığı bir gönderi

Burası neresi? Dalaman kahvaltı mekanları arasında mutlaka olması gereken yerlerden biri olan Pier Gusto, hem kahvaltı hem de akşam yemeği yiyebileceğiniz mekanlardandır. Oldukça uygun fiyatlarının olması da gelenlerinin yüzünü güldürüyor diyebiliriz. Aynı zamanda serpme kahvaltı menüsü içerisinde sahanda omlet, salam, tel peynir, kaşar peyniri, beyaz peynir, çilek reçeli, çikolata, bal, tereyağ, tahin, pekmez, domates, salatalık, yeşil ve siyah zeytin, sigara böreği, sosis, patates kızartması, pişi, biber kızartması ve çay gibi seçeneklerin yer aldığını da söylemeliyiz.

  • Adres: Terzialiler, Atatürk Blv. No: 148/B, 48600 Ortaca / Muğla
  • Çalışma saatleri: 09.00 – 00.00
  • Telefon: 0534 087 83 35
  • Instagram
  • Yol tarifi al > 

12. Flora Cafe & Restaurant

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Flora Caffe (@cafeflora20)’in paylaştığı bir gönderi

Burası neresi? İnsanın kendini özel hissettirdiği nadide yerlerden biri olan Flora Cafe & Restaurant, oldukça tatlı restoranlardandır. Birbirinden lezzetli sunumları ile her damak zevkine hitap etmeyi başaran Flora Cafe & Restaurant, son derece modern ve hijyenik bir mutfağa sahiptir. Kalabalık gruplara yönelik hazırlanmış alternatif menü ve dizaynı ile her türlü yemek, kahvaltı ve toplantı gibi rezervasyonlar için fazlasıyla tercih ediliyor.

Serpme kahvaltısı içerisinde yeşil ve siyah zeytin, reçel, bal, kaymak, acuka, közlenmiş kırmızı biber, menemen, yumurta, mantar, çay, beyaz peynir, çeçil peyniri, tombik peynir, kaşar peyniri, sosis, yumurtalı ekmek, patates kızartması, sigara böreği, domates, salatalık ve roka yer alıyor. Kahvaltı tabağı içerisinde ise beyaz peynir, çeçil peynir, zeytin, domates, salatalık, bal, kaymak, haşlanmış yumurta, sosis ve sigara böreği yer alıyor.

Bunların dışında ekstra olarak sade omlet (12 TL), kaşarlı omlet (15 TL), karışık omlet (18 TL), sahanda sade yumurta (10 TL), sahanda kaşarlı omlet (13 TL), sahanda sucuklu yumurta (10 TL), sahanda peynirli omlet (13 TL), menemen (15 TL), karışık menemen (18 TL), patatesli gözleme (20 TL), ıspanaklı gözleme (20 TL) ve kaşarlı gözleme (18 TL) gibi seçenekleri de sipariş verebilirsiniz.

  • Adres: Göcek, Sahil Sk. No. 46, 48310 Fethiye / Muğla
  • Çalışma saatleri: 08.00 – 00.00
  • Telefon: 0536 894 79 62
  • Ortalama fiyatlar: Serpme kahvaltı 70 TL / Kahvaltı tabağı 30 TL
  • Instagram
  • Yol tarifi al > 

13. Mezegi

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Mezegi Göcek (@mezegi)’in paylaştığı bir gönderi

Burası neresi? Hem kahvaltı hem de akşam yemeği için çok sık tercih edilen Mezegi, Göcek‘te yer almasına rağmen Dalaman kahvaltı mekanları arasında da yerini alıyor. Serpme kahvaltısı oldukça meşhur olan Mezegi’de, aynı zamanda çeşit çeşit kavanozlarda servis edilen mezelerine doyamacağınız da kesin. Mekanın tasarımı ve müzik tercihi de bir o kadar iyi!

Sınırsız serpme kahvaltı menüsü içerisinde domates, salatalık, roka, yeşil biber, ev reçelleri, tahin, pekmez, bal, tereyağ, biberli lor, siyah ve yeşil zeytin, beyaz peynir, kaşar peyniri, çiçil peyniri, şakşuka, muhammara, patates kavurması, sahanda veya haşlanmış yumurta, mevsim meyvesi, pişi, simit ve ekmek çeşitleri, sınırsız çay ve Türk kahvesi yer alıyor.

Bunların dışında muhlama (32 TL), menemen (24 TL), sahanda sucuk (26 TL), otlu peynirli yumurta (24 TL), tereyağlı yumurta (20 TL), sucuklu yumurta (30 TL), kavurmalı yumurta (32 TL), 4 adet yumurtalı ekmek (20 TL), 6 adet sigara böreği (18 TL), peynirli tava böreği (18 TL), portakal suyu (20 TL) ve limonata (20 TL) gibi ekstra seçenekleri de tercih edebilirsiniz.

Not: Serpme kahvaltı 08.30 – 13.00 saatleri arasında hizmet veriyor. 

  • Adres: Göcek, Turgut Özal Cd. No: 13 D:C1, 48300 Fethiye / Muğla
  • Çalışma saatleri: 08.00 – 01.00
  • Telefon: 0538 484 63 93
  • Ortalama fiyatlar: Kişi başı 80 TL
  • Instagram
  • Yol tarifi al > 

14. Coffeemania

Burası neresi? Yurt içinde 61, yurt dışında 5 olmak üzere 66 şubesi bulunan Coffeemania, ilk etapta lezzetli kahveleri ile adını duyurmayı başarmıştır. Ancak sadece kahveleri ile değil, aynı zamanda içerisinde yer verdiği pek çok ürün ile kendini aşmıştır. Özellikle kahvaltı seçenekleri ile sabahların vazgeçilmezi olan bu mekan, Dalaman’da kahvaltı nerede yapılır diye fazla düşünmenize izin vermeyecek. 🙂 Çünkü listenize hemen ekleyeceğiniz o kadar aşikar ki…

İki kişilik özel kahvaltı menüsü içerisinde 2 adet haşlanmış yumurta, 4 çeşit peynir dilimi, siyah ve yeşil zeytin, domates, salatalık, dana jambon, 2 sigara böreği, reçel, bal, kaymak, kahvaltılık sos, simit, tereyağ, çikolata, yumurtalı emek, yoğurtlu sos ve napoliten sos ile birlikte karışık kızartma ve sınırsız çay yer alıyor. Bu kahvaltıya ek olarak kavurmalı yumurta (24 TL), sahanda yumurta (8 TL), pastırmalı yumurta (18 TL), sahanda çift yumurta (10 TL), sahanda sucuk (16 TL), menemen (12 TL), sahanda sucuklu yumurta (15 TL), tahin pekmez (7 TL), pişi (7 TL), karışık meyve (4 TL), sade omlet (10 TL) gibi seçenekleri de söyleyebilirsiniz. Ayrıca ilave olarak da beyaz peynir (3,50 TL), kaşar (3,50 TL), mantar (4 TL), dana jambon (8 TL) ve sucuk (6 TL) sipariş verebilirsiniz.

Ayrıca kolay kahvaltı ve kahvaltı tabağı gibi seçenekleri de tercih edebilirsiniz. Kolay kahvaltı içerisinde domates, salatalık, yeşil ve siyah zeytin, çikolata, simit veya pişi ve 1 küçük çay yer alıyor. Kahvaltı tabağı içerisinde ise haşlanmış 1 yumurta, 2 çeşit peynir dilimi, siyah ve yeşil zeytin, domates, salatalık, dana jambon, 1 sigara böreği, reçel, bal, kaymak, kahvaltılık sos, tereyağ, simit ve 2 küçük çay yer alıyor.

  • Adres: Atatürk, Karaoğlanoğlu Cd. No: 51B, 48840 Ortaca / Muğla
  • Ortalama fiyatlar: Özel kahvaltı 69,50 TL / Kolay kahvaltı 15 TL / Kahvaltı tabağı 32,50 TL
  • Instagram
  • Yol tarifi al > 

15. Kahve Sokağı

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Kahve Sokağı (@kahvesokagi)’in paylaştığı bir gönderi

Burası neresi? 2016 yılında faaliyet göstermeye başlayan Kahve Sokağı’nın, Bornova, Ağrı, Aydın, Söke, Bayburt, Denizli, İstanbul, Zonguldak, Sakarya, Karabük, Kars, Afyon, Bursa, Adıyaman, Uşak, Manisa, Muğla, Antalya, Isparta, Ankara, Darıca ve Mersin gibi daha pek çok yerde şubesi bulunuyor. Lezzetli kahvelerinin yanı sıra serpme kahvaltı ve birbirinden lezzetli menülere de ev sahipliği yapıyor.

Serpme kahvaltı menüsü içerisinde domates, salatalık, yeşil biber, salam, çemen, yeşil ve siyah zeytin, bal, kaymak, vişne reçeli, çilek reçeli, tereyağ, sahanda yumurta, çikolata, tahin pekmez, kuru kayısı, ceviz, kaşar peyniri, beyaz peynir, tel peynir, sigara böreği, sosis, patates kızartması, simit, ekmek ve sınırsız çay yer alıyor.

  • Adres: Merkez, Hakkı Ege 2. Sk. No: 15, 48770 Dalaman / Muğla
  • Çalışma saatleri: 09.00 – 22.00
  • Telefon: 0532 111 11 11
  • Instagram
  • Yol tarifi al > 

Açık Hava Kahvaltı Mekanları

16. West Cafe & Bistro

Burası neresi? Enfes tatların özenle sunulduğu ve kendine has olmayı başarabilen oldukça özel bir mekan olan West Cafe & Bistro, farklı lezzetlerin bir arada buluştuğu nadide yerlerdendir. Ağaçların altında sakin ve sessiz bir ortamda yer alan bu mekan, aynı zamanda oldukça şık bir restorandır. Günün her saatinde buraya gelip, istediğiniz menülerin tadına bakabilme ayrıcalığına sahipsiniz. Ayrıca kabalık aile gruplarına yönelik yemekler, iş yemekleri ya da romantik kutlamalar gibi organizasyonlar düzenleyebileceğiniz bir yer olan West Cafe & Bistro, güler yüzlü ve samimi hizmetinin yanı sıra eşsiz sunumları ve hijyenik temiz ortamı ile de fazlasıyla beğeni topluyor.

West güveçte kahvaltı içerisinde beyaz peynir, kaşar peyniri, siyah zeytin, domates, biber, kekik, poşe yumurta, zeytinyağı ve simit yer alıyor. İngiliz kahvaltısı içerisinde pastırma, mantar sote, fasulye, sosis, ızgara domates, iki yumurta ve tost ekmeği yer alıyor. Bir kişilik West kahvaltı tabağı içerisinde ise peynir çeşitleri, reçel çeşitleri, bal, haşlanmış yumurta, domates, salatalık, simit, zeytin, ekmek çeşitleri, ceviz ve çay yer alıyor.

Bu kahvaltı çeşitlerinin yanı sıra haşlanmış yumurta ile avokadolu tost, tost ekmeği üzerinde pastırmalı yumurta, meyve salatası, taze meyveli müsli, kıymalı, kavurmalı, jambonlu, pastırmalı ve sucuklu yumurta, sucuklu, kaşarlı ve domatesli karışık tost, domates, cheddar ve fesleğen ile fırında çıtır simit, meyveli yoğurt, sebzeli yumurta çeşitleri, filtre kahve ile peynirli domatesli kruvasan, tost ekmeği üzerinde poşe yumurta, kruvasan, simit, lor peynirli börek ve filtre kahve ile hamurlular sepeti, kepek ekmeğine beyaz peynirli tost gibi seçenekler de bulunuyor.

  • Adres: Göcek Mah, Çarşı Yolu Cd. No: 24/A, 48303 Fethiye / Muğla
  • Çalışma saatleri: 08.00 – 00.00
  • Telefon: 0533 456 27 94
  • Yol tarifi al > 

17. Mosaic Cafe & Restaurant

Burası neresi? Denize sıfır bir konumda bulunan Mosaic Cafe & Restaurant, birbirinden farklı mezeleri ve yemekleri ile hem göz hem de damak zevkinize hitap ediyor. Misafirperver ve güler yüzlü, ilgili ve hızlı hizmeti ile misafirlerinden tam not almayı başarıyor. Özellikle kahvaltı konusunda fazlasıyla başarılı olan bu mekanda, bal, tereyağ ve yumurta gibi ürünlerin organik olması da gelenleri cezbediyor.

  • Adres: Göcek, 48310 Fethiye / Muğla
  • Çalışma saatleri: 08.30 – 00.30
  • Yol tarifi al > 

18. Yener’s Place

Burası neresi? Aileler ve çiftler için uygun bir mekan olan Yener’s Place, genel olarak akşam yemeği için tercih ediliyor. Hem açık hem de kapalı bir alana sahip olan bu mekanda, temiz ve taze yemeklerin yanı sıra birbirinden farklı menüler bulunuyor. Aynı zamanda kahvaltısı ile de sıklıkla ziyaret edilen bu restoranda, fiyatların oldukça uygun söyleyelim!

  • Adres: Dalyan Mahallesi, 313. Sk., 48600 Ortaca / Muğla
  • Çalışma saatleri: Pazartesi, Salı ve Çarşamba: 08.30 – 01.30 / Perşembe: 08.30 – 01.00 / Cuma 08.30 – 02.00 / Cumartesi 08.00 – 02.00 / Pazar 09.00 – 02.00
  • Telefon: 0536 212 88 37
  • Yol tarifi al > 

19. Bistro Blue

Burası neresi? Bar & Restaurant olarak hizmet veren Bistro Blue, kahvaltı, öğle ve akşam yemeği için en ideal noktalardan biridir. Tertemiz ortamı, cana yakın ve güler yüzlü personelleri, muhteşem ambiyansı, Avrupa ve Türk mutfağından eşsiz lezzetler ve harika sunumları ile resmen herkesi kendine hayran bırakıyor.

  • Adres: Maraş Mah, Maraş Cd. No: 6, 48840 Ortaca / Muğla
  • Çalışma saatleri: 08.00 – 02.00
  • Telefon: 0507 667 77 41
  • Yol tarifi al > 

Bütçe Dostu Kahvaltı Mekanları

20. Nar Danesi

Burası neresi? Bir aile işletmesi olan Nar Danesi, Dalyan İztuzu Plajı yolunda yer alıyor. Oldukça hoş ve güzel bir mekan olan Nar Danesi, küçük göleti, kaplumbağaları ve ördekleri ile çocuklu aileler için de bir numaralı yerdir. Bahçe içerisinde harika bir konsepte ev sahipliği yapan bu mekanda, hem lezzetli ve doyurucu hem de uygun fiyatlı pek çok çeşit bulunuyor. Aynı zamanda nardan yapılan ürünleri satan ve nar yetiştiriciliği yapan bu yerde, özellikle nar dondurmasının oldukça meşhur olduğunu belirtmeliyiz. Bunun dışında nar suyu, nar ekşisi, nar sirkesi, nar reçeli, nar çekirdeği ve kavrulmuş nar kabuğu gibi pek çok ürünü de satın alabilme şansına sahipsiniz.

Neden gitmeliyim? Nar ile ilgili ürünlerin yanı sıra kahvaltı ve akşam yemeği yiyebileceğiniz harika menülere de sahip olduğunu söylemeden geçmeyelim. Özellikle güne mükemmel bir başlangıç yapmak isteyenler için kahvaltısının son derece lezzetli olduğunu da eklemeliyiz. Ayrıca kahvaltı tabağının yanında ekstra olarak ızgara sucuk, sade ya da sucuklu yumurta, omlet, menemen, gözleme, mısır böreği, katmer ve patates kızartması gibi ürünleri de sipariş verebilirsiniz. Unutmadan, nar ürünlerinden herhangi birini denemeden ya da satın almadan sakın buradan ayrılmayın!

  • Adres: Dalyan Mh. Plaj Yolu İztuzu Cd. No: 45, 48840 Ortaca / Muğla
  • Çalışma saatleri: 08.00 – 22.00
  • Telefon: 0506 776 57 91
  • Ortalama fiyatlar: Kahvaltı tabağı 25 TL
  • Instagram
  • Yol tarifi al > 

21. Cafe Bistro Yummy

Burası neresi? Bir aile işletmesi olan Cafe Bistro Yummy, oldukça geniş bir menüye ev sahipliği yapıyor. Özellikle el yapımı ürünleri ile bir harikalar yaratan bu mekan, hem kahvaltı hem öğle hem de akşam yemeği yiyebileceğiniz seçenekleri bünyesinde barındırıyor. Hoş ambiyansı, muhteşem hizmeti, harika müzikleri ve uygun fiyatları ile herkesi memnun eden bu restorana, günün her saatinde uğrayabilirsiniz. Üstelik samimi ve sıcak bir ortama da sahip olan Cafe Bistro Yummy, Dalaman kahvaltı mekanları listenizde kesinlikle olmalı!

  • Adres: Dalyan, 48600 Ortaca / Muğla
  • Ortalama fiyatlar: 20 – 50 TL
  • Yol tarifi al > 

22. Sinan’s Place

Burası neresi? Hem arkadaşlarınız hem de aileniz ile birlikte vakit geçirebileceğiniz yerlerden biri olan Sinan’s Place, birbirinden farklı mezeleri ve menüleri ile kesinlikle ziyaret edilmesi gereken yerlerin başında geliyor. Aynı zamanda hem kahvaltı hem de akşam yemeği konusunda oldukça iddialı olan bu mekanda, Türk ve İngiliz kahvaltısı olmak üzere iki çeşit kahvaltı seçeneği bulunuyor. Ayrıca bu kahvaltı seçeneklerinin yanı sıra krep, omlet, menemen, tost, sandviç ve patates kızartması gibi seçeneklerden de sipariş verebilirsiniz.

  • Adres: Atatürk, Dalyan Mh. Gülpınarı Cd. No:58/A, 48840 Ortaca / Muğla
  • Çalışma saatleri: 08.00 – 02.00
  • Telefon: 0530 314 57 74
  • Ortalama fiyatlar: Türk kahvaltısı 15 TL / İngiliz kahvaltısı 13 TL
  • Yol tarifi al > 

Pratik Kahvaltı Mekanları

23. Kumrucu Ozan

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Kumrucu Ozan (@kumrucuozan)’in paylaştığı bir gönderi

Burası neresi? Pratik kahvaltı arayanlar için en iyi adreslerden biri olan Kumrucu Ozan, farklı atıştırmalıkları ve lezzetli kumruları ile hem göz hem de damak zevkinize hitap ediyor. Kaliteli ve güzel bir hizmetin yanı sıra kibar ve nazik personelleri ve işletme sahiplerinin olması da cabası!

  • Adres: Göcek, No: 6/B İskele Meydanı, 48310 Fethiye / Muğla
  • Çalışma saatleri: 10.00 – 00.00
  • Telefon: 0541 860 80 88
  • Instagram
  • Yol tarifi al > 

***Evet artık Dalaman’da kahvaltı nerede yapılır öğrendiniz ve Dalaman kahvaltı mekanları listemizi okuyarak beğendiğiniz yeri seçip güne mükemmel bir başlangıç yapmaya hazırsınız! Kahvaltının yanı sıra ilçe hakkında merak ettikleriniz varsa, Dalaman’ın tarihi yerleri ya da Dalaman gezilecek yerleri adlı yazılarımıza da göz atabilirsiniz. Ayrıca Dalaman’ın diğer meşhur tatlarını da öğrenmek istiyorsanız, Dalaman yöresel lezzetleri adlı yazımızı okuyabilirsiniz. Son olarak Dalaman’da kahvaltı yapılacak yerler hakkında eklemek istedikleriniz veya herhangi bir öneri ve tavsiyeniz varsa yorum yapmayı unutmayın!

Yorum yapın

Bizi Takip Edin