Cork’ta Nerede Kalınır? 5 Otel Tavsiyesi

2005 yılında Avrupa’nın kültür başkenti seçilen Cork şehri, büyük bir şehirden giden biri için çok küçük gelse de İrlanda’nın en büyük şehirlerinden biri.

Sakin ve keyifli bir tatil geçirmek isteyenler için ideal rotalardan biri olan Cork, İrlanda’ya gelenler için mutlaka görülmesi gereken bir yer. Tabi çok fazla kalmamak şartıyla 🙂 Sizin için hazırladığımız yazımızda Cork’ta nerede kalınır? Cork otel tavsiyeleri gibi konuları ele aldık.

1- Cork’ta Nerede Kalınır?

Cork'ta Nerede Kalınır

Cork, İrlanda’nın en popüler şehirlerinden biri olması nedeniyle konaklama ücretleri konusunda da pek çok şehre göre biraz yüksek bir fiyatlandırmaya sahip.

Cork’a geldiğinizde şehirde pek çok farklı konaklama seçeneğine sahipsiniz. Bu seçeneklerden bütçenize uygun bir konaklama seçeneğini tercih edebilirsiniz. Şehirdeki konaklama seçeneklerinin genellikle şehir merkezinde Lee Nehri civarında yoğunlaştığını da belirtelim.

2- Cork Otel Tavsiyeleri

#1 Kinlay House Hostel Cork

Söylediğimiz gibi şehirde konaklama fiyatları biraz yüksek. Bu neden sizin için şehrin en ekonomik konaklama seçeneklerinden birini de listemize almayı uygun gördük. Şehir merkezinde bulunan bu hosteli tercih ederek, biraz daha ekonomik bir gece geçirme şansına sahip olabilirsiniz. Bunun için burayı tıklayarak rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

#2 Hotel Isaacs Cork 3*

Şehir merkezine sadece 5 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan otel, butik konseptte ziyaretçilerini ağırlamaktadır. Otel çevresinde bulunan eğlence mekanları ise ziyaretçilerin keyifli vakit geçirmesine olanak sunmaktadır. Buradan rezervasyonunuzu yaptırarak siz de bu otelde konaklama şansını yakalayabilirsiniz.

#3 Garnish House 3*

3 yıldızlı bu konukevi ziyaretçilerin kendilerini evinde gibi hissetmelerine olanak tanıyor. Ev yapımı pek çok yemek ve kahvaltı çeşidiyle hizmet veren otelde çok keyifli yemekler yeme şansına sahip olabilirsiniz. Otel Cork’un gezilecek yerlerinin pek çoğuna kısa bir yürüyüş mesafesinde olması nedeniyle çokça tercih edilmektedir. Siz de bu otelde konaklamak için buradan yerinizi ayırtabilirsiniz.

#4 Jurys Inn Cork 4*

Şehir merkezine 600 metre mesafede bulunan bu konaklama seçeneği Cork’te en çok tercih edilen oteller arasında bulunuyor. İstasyona 5 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan otel, Lee Nehri manzarası ile ziyaretçilerin keyifli bir akşam geçirmesini sağlıyor. Otel için rezervasyon yaptırmak isterseniz sizi şöyle alalım.

#5 Hayfield Manor 5*

Şehir merkezine 15 dakikalık bir yürüyüş mesafesinde bulunan otel, lüks bir konaklama olanağı arayanlar için ideal. Otelin detaylarına ve rezervasyon bilgilerine ulaşmak için tıklayınız.

Cork otelleri hakkında tavsiyelerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşarak, yazımızı geliştirmemizde bizlere yardımcı olabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin