Burdur Gece Hayatı | 5 Gidilesi Mekan

Son yılların en popüler gezi noktalarından biri olan Burdur’un, gündüzleri kadar geceleri de oldukça eğlenceli.

Akdeniz’in diğer bölgelerine göre daha sakin olan Burdur gece hayatı, çok canlı olmamakla beraber tatmin edici birkaç noktaya sahiptir. Canlı müziklerin çaldığı kulüpler ve nostaljik konseptli noktalarıyla eğlenmek isteyenler şehirde bulabileceğiniz tüm mekanlara listemizden ulaşabilirsiniz.İşte detaylar…

# Burdur Gece Hayatı

1. Hypnos Club

Burdur merkezinde, eğlence dolu bir gece mekânı arayanların popüler mekânı Hypnos Club oluyor… Burdur’un gezilecek yerlerini keşfedip yorulduğunuz bir günün akşamında tüm yorgunluğunuzu atmanızı sağlayacak club, her hafta farklı konseptlerdeki partileriyle meşhurdur.

Hypnos, ünlü DJ’lerin sahne aldığı, eğlencenin sabaha kadar devam ettiği ortamıyla Burdur’un en renkli mekanlarından biri olmayı başarıyor. Clubün etkinliklerinden anında haberdar olmak için, dilerseniz Hypnos Clup İnstagram sayfasını takip edebilirsiniz.

Adres: Burç, Şht. Özpolat Cd. No:2, 15100 Burdur Merkez/Burdur

İletişim: 0545 202 32 32

2. Karikatür Bi Kafe Burdur

Karikatür Bi Kafe

Burdur gece hayatı içerisinde kulüp ve barlar dışında alkollü mekân bulabileceğiniz sınırlı mekân bulunmaktadır. Bu nedenle kafeler arasında şık konsepti ve alkol menüsüyle ilk olarak Karikatür Bi Kafe öne çıkıyor.

Geç saatlere kadar lezzetli yemekler yiyip, hoş müzikler eşliğinde vakit geçirebileceğiniz bu kafe, alkollü menüsünün yanı sıra uygun fiyatlarıyla da dikkat çekmekte. Sabah 08:00’dan gece yarısı 00:00’a kadar hizmet sağlayan Karikatür Bi Kafe’yi ziyaret ederek, keyifli konsepti içerisinde eğlence dolu vakit geçirebilirsiniz.

Adres: Çeşmedamı, Kâhya Sk. No 4, 15040 Merkez/Burdur

İletişim: (0248) 234 00 66

3. BY People

By People

Eğlenmek için canlı müzik olmazsa olmaz diyorsanız, Burdur gece hayatı içerisinde canlı müzik dinleyip eğlenebileceğiniz noktalardan biri de By People.. Bu mekânı ziyaret ettiğinizde yerel sanatçıların sahneleriyle eğlenebiliyor, canlı müziğin tadına varabiliyorsunuz. Ayrıca alkol menüsü bulunan People Bar’ın lezzetli atıştırmalıklarını da denemenizi öneriyoruz.

Adres: İstasyon Cad. Burdur

4. Dedikodulu Kafe Bar

Dedikodulu Kafe Bar

Burdur merkezinde bulunan Dedikodulu Kafe Bar, aslında adından da anlaşılabileceği gibi uzun sohbetler için tercih edilebilecek şık bi mekân. Yürüyüş yolu üzerinde bulunan kafe, canlı müzikleri ve lezzetli yemek menüsüyle uzun saatler boyunca sıkılmadan vakit geçirmenizi sağlıyor. Bunun yanı sıra alkollü menüsünün bulunmasıyla da öne çıkan Dedikodulu’yu, bol muhabbetli ve sakin bir gece için tercih edebilirsiniz.

Adres: Burç Mahallesi , Uzal Apartmanı , Burdur Merkez

İletişim: (0248) 234 13 23

5. İsmail’in Yeri Halk Plajı Restoran

İsmail'in Yeri Halk Plajı Restoran

Burdur Sahili’nde sıcak bir ortamda rakı-balık ikilisine eşlik eden muhteşem bir manzara… İsmail’in Yeri Halk Plajı Restoran, bu üçlünün buluştuğu samimi ve sıcak bir ortama sahip nadir mekanlardan.

Gece boyunca çalan halk müziği ve bir yandan da muhteşem göl manzarası sayesinde, aradığınız nostaljik ortamı bu mekanda bulabiliyorsunuz. Keyfinize keyif katacak, derdinizi masada unutmanızı sağlayacak olan İsmail’in Yeri, Burdur’a gidebileceğiniz en hoş mekanlardan biridir.

Adres: Burdur Halk Plajı

Burdur’da eğlenebileceğiniz mekanları inceledikten sonra,şehrin farklı yönlerini de keşfetmek isteyebilirsiniz.Dilerseniz, Burdur gezilecek yerleri veya Burdur’un festivallerine göz atarak kendinize yeni rotalar oluşturabilirsiniz.Şimdiden iyi eğlenceler ! 🙂

Burdur gece hayatı içerisinde eğlenceli saatler geçirebileceğiniz tüm mekanları sizler için derledik.Dilerseniz,listemize eklememizi önerdiğiniz mekanları veya görüşlerinizi bizlerle yorumlar kısmından paylaşarak, yazımızı geliştirmemize yardımcı olabilirsiniz

Yorum yapın

Bizi Takip Edin