Aksaray Gece Hayatı | Görülesi 3 Mekan

Aksaray, tarihi ve kültürel noktalarında sahip olduğu çeşitliliğe ne yazık ki gece hayatı konusunda sahip değildir.

Sınırlı sayıda gezilecek noktaya sahip olan şehirde, Aksaray gece hayatı da yok denecek kadar azdır. Ancak yine de eğlenmek isteyenler için şehirde bulunan birkaç güzide mekânı sizler için listemizde bir araya getirdik. Dilerseniz, zaman kaybetmeden Aksaray gece hayatının detaylarını incelemeye başlayalım.

# Aksaray Gece Hayatı

1. OUKA Lezzet Serüveni

OUKA Lezzet Serüveni

Aksaray’da merkezi konumuyla ve konseptiyle akşam saatlerinden oturmak için sıkça tercih edilen noktalardan biri Ouka Lezzet Serüveni’dir. Kafenin en sevilen yanı farklı aromalarda çok sayıda nargile çeşidine sahip olmasıyken, dünya mutfağından lezzetlerin sunulduğu menüsüne de oldukça güveniyor. Sabah 08:00’da hizmete başlayan kafe gece yarısına kadar hizmetlerine devam ediyor.

Adres: Taşpazar, B, 859. Sk. No:29, 68100 Gençosman Köyü/Aksaray Merkez/Aksaray

İletişim: (0382) 213 37 37

2. Altuntaş Pub

Altuntaş Pub

Grand Altuntaş Otel’in içerisinde bulunan Altuntaş Pub, konsepti ve kaliteli hizmetiyle Aksaray gece hayatının en çok tercih edilen mekanlarından biridir. Şık ve modern bir konsepte sahip olan mekân iç görüntüsü kadar zengin menüsü de dikkat çekiyor. Altıntaş Pub, geniş içki ve ikram menüsüne sahip olmasının yanı sıra, geceye uygun müzikleri ve güler yüzlü servisiyle taktir toplamaktadır.

Çok hareketli müziklerin çalınmamasına rağmen, nezih bir ortamda alkollü eğlenceyi tercih edenler için oldukça ideal bir seçimdir. Aksaray gece hayatı dendiğinde akıllara gelen ilk noktalardan olan Altuntaş Pub’ı 15:00-23:00 saatleri arasında ziyaret edebiliyorsunuz.

Adres: Grand Altuntaş Hotel Zafer Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Blv. No:150, 68100 Aksaray Merkez/Aksaray

İletişim: (0382) 212 08 08

3. Altuntaş Disco

Altuntaş Disco

Aksaray gece hayatı içerisinde doyasıya dans edebileceğiniz, müzikleriyle eğlenceye doyacağınız bir mekân mı bakıyorsunuz ? Grand Altuntaş Otel’de yer alan Altuntaş Disco, muhteşem dans pisti ve lazer gösterileriyle dopdolu bir eğlence isteyenlerin uğradıkları ilk mekanlardan biridir.

Altuntaş Disco, geniş alkollü menüsünün yanı sıra gece yarısına kadar devam eden müzikleriyle Aksaray gece hayatını yaşamanızı sağlıyor. Şehir merkezinde bulunan otel ulaşım oldukça kolay olup, gitmeden önce rezervasyon yaptırmak için iletişime geçmeniz önerilmektedir.

Adres: Grand Altuntaş Hotel Zafer Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Blv. No:150, 68100 Aksaray Merkez/Aksaray

İletişim: (0382) 212 08 08

Aksaray Gece Hayatı listemizle ilgili görüş ve önerilerinizi bizlere yorumlar kısmından bildirerek yazımızın geliştiricilerinden biri olabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin