Fotoğraflarıyla Birlikte Buffalo Gezilecek Yerler

New York’un en kalabalık ikinci şehri olan Buffalo , hareketli ortamı ve genç nüfusuyla Amerika‘nın popüler şehirleri arasında yer alıyor.

Yüksek binaları, doğa alanları ve eğlence merkezleriyle Buffalo’da ziyaret etmeniz gereken yerleri ‘’Buffalo Gezilecek Yerler’’ yazımızdan ulaşabilir, vaktinizi verimli değerlendirebilirsiniz. Listemizin İlk sırasında;

Delaware Park

Delaware Park

Buffalo’da 350 dönümlük arazi üzerine konulmuş olan Delaware Park, ziyaret edilen popüler noktalar arasında yer alıyor. Oldukça büyük bir alanı kaplayan park içerisinde birçok zaman at yarışları, yarışmalar ve etkinlikler düzenleniyor.

Park içerisinde diğer parklardan farklı olarak yapılmış olan taştan eserler ve kemerli köprüler göze çarpıyor. Şehri ziyaret ettiğinizde temiz havayı içinize çekmek ve yarışmaları izlemek için Delaware Park’ı ziyaret edebilirsiniz.

Buffalo Botanik Bahçesi

Buffalo Botanik Bahçesi

Hazıra parklardan konu açılmışken gezmeniz gereken bir diğer yer mis gibi havasıyla sizi kendine çeken,Buffalo Botanik Bahçesi..

1960’lı yıllarda kurulmuş olan botanik bahçe farklı dizaynıyla ziyaretçilerinin tüm bahçe içerisinde gezmesine olanak sağlıyor. Botanik meraklılarının severek ziyaret edeceği bahçe içerisinde birbirinden farklı bitki türlerini görme şansını yakalayabilirsiniz.

Barış Köprüsü

Barış Köprüsü

Buffalo’yu Kanada’ya bağlayan Barış Köprüsü, iki ülke arasındaki 100 yıllık barışı simgelemesi adına inşa edilmiştir. Beş kemerli yaydan inşa edilen yapı, 1.77 kilometre uzunluğundadır ve yapımında 9,000 ton çelik kullanılmıştır.

Yapacağınız yolculuklarda kullanabileceğiniz köprüden harika bir gün batımı manzarasına ahit olabilirsiniz. Bunun yanı sıra şehri fotoğraflamak isterseniz, Buffalo’nun simgelerinden olan bu yapıyı çekebilirsiniz.

Buffalo Tarihi Müzesi

Buffalo Tarihi Müzesi

Şehrin önemli tarihi eserlerini muhafaza edildiği müze ziyaretçilerine tarihi eserleri görme şansının yanı sıra farklı sergiler sunuyor. Araştırma kütüphanesinin de bulunduğu yapı içerisinde;20.000 kitap,10.00 eser ve 200.000’i bulan fotoğraf bulunmaktadır. Buffalo yakın tarihini merak ediyorsanız birbirinden güzel eserlerin bulunduğu bu müzeyi ziyaret etmenizi öneriyoruz.

Buffalo Zoo 

Buffalo Zoo 

1870 yılında bir çift geyikle kurulmuş olan Buffalo Hayvanat Bahçesi, günümüzde birçok farklı bölgeden ve farklı türden canlıya ev sahipliği yapmaktadır.

Zürafa, orangutan, papağan, zebra, su aygırı, fil, aslan, timsah gibi normal hayatta karşımıza çıkmayacak vahşi doğayla uyumlu canlıları bu bahçe içerisinde güvenle ziyaret edebilirsiniz. Katılımın ücretsiz olduğu müzede ailecek gezintiye çıkabilir veya canlıların fotoğraflarını çekmek için güzel bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Buffalo Albright-Knox Sanat Galerisi

Buffalo Albright-Knox Sanat Galerisi

Buffalo’nın kalıcı bir sanat galerisi eksikliği üzerine 1862’de kurulmuş olan müze büyük ölçüde gelişmiştir. Günümüzde sergi ve eserlere ev sahipliği yapan galeri içerisinde gezebilir ve farklı akımlar uygulanarak yapılmış olan eserleri inceleyebilirsiniz.

Sanat galerileri, parkları , bahçeleri ve gezilecek pek çok yeriyle Buffalo’yu ziyaret etmek isterseniz avantajlı uçak bileti fırsatlarını görüntüleyebilir , anında satın alabilirsiniz.

Buffalo’yla ilgili eksik olduğunu düşündüğünüz maddeleri bizlere yorumlar kısmından ulaştırabilirsiniz????

Yorum yapın

Bizi Takip Edin