Braga’da Nerede Kalınır? 5 Otel Tavsiyesi

Bir öğrenci şehri olan Braga, aynı zamanda Portekiz’in dini anlamdaki merkezi şehirlerinden biri olarak kabul edilmektedir.

Portekiz’in 4. büyük şehri olarak kabul edilen Braga’da nerede kalınır sorusuna cevaplar aradık. Şehre geldiğinizde konaklamayla ilgili soru işaretleriniz varsa yazımızda bu soruların cevaplarını bulacak ve otel önerilerimizi inceleme fırsatını yakalayacaksınız.

1- Braga’da Nerede Kalınır ?

Braga’da konaklayabileceğiniz oteller büyük oranda şehir merkezinde bulunmaktadır. Bu otellerden birini tercih ederek Braga’nın görülmesi gereken yerlerine ulaşım anlamında da avantaj sağlayabilirsiniz.

Braga’ya geldiğinizde özellikle Se ve Bairro das Fontainhas bölgelerinde bütçenize uygun keyifle konaklayabileceğiniz otellerden beğendiğinizi tercih edebilirsiniz.

2- Braga Otel Tavsiyeleri

Dilerseniz biraz da şehirde konaklayabileceğiniz otellere göz atalım. Otel tavsiye sitelerini inceleyerek belirlediğimiz, şehirdeki en çok beğenilen ve en çok tercih edilen otellerden dilediğinizi seçerek konaklama sorununuza kolay bir şekilde çözüm bulabilirsiniz.

#1 Old City Guest House

Old City Guest House

Bu konukevi uygun fiyatıyla ve ilgili personeliyle şehir merkezinde tercih edebileceğiniz en ideal seçeneklerin başında geliyor. Özel aracınızla geldiyseniz ya da araç kiraladıysanız bina önünde aracınızı park edebileceğiniz yerin olması da çok iyi! Dilerseniz hemen buradan rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

#2 Ibis Budget Braga Centro 2*

Ibis Braga Budget Centro

Şehrin merkezinde nezih bir konaklama seçeneği arıyorsanız bu otel tam size göre! Ziyaretçiler otelin özellikle kahvaltısıyla ilgili süper yorumlar yapmış, belirtelim istedik 🙂 Siz de bu kahvaltıdan tatmak ve otelde konaklamak isterseniz rezervasyon için tıklayınız.

#3 Hotel Dona Sofia 3*

Hotel Dona Sofia

Kentin tarihi merkezinde bulunan otel 3 yıldızın üstünde verdiği hizmet kalitesi ile ziyaretçilerinden tam not almayı başarıyor. Bizce tercih edilebilecek başarılı bir konaklama seçeneği. Eğer otele merak duyduysanız ve daha fazla bilgi istiyorsanız burayı tıklayın ve beğendiğiniz takdirde rezervasyonunuzu yaptırın.

#4 Burgus Tribute & Design Hotel 4*

burgus tribute & design hotel

Tasarım, lokasyon, hizmet kalitesi, temizlik ve daha pek çok noktada sizi fazlasıyla memnun edeceğimiz bu konaklama seçeneği de Braga’da nerede kalınır sorusunun şehirdeki en iyi cevaplarından. Detaylar ve fotoğraflar için tıklayınız.

#5 Melia Braga Hotel & Spa 5*

Melia Braga Hotel & Spa

Şehir merkezine 3 km. mesafede bulunan otelden merkeze muhteşem bağlantılarla kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Otelin sunmuş olduğu spa hizmeti ise mutlaka denemeniz gereken muhteşem bir deneyim. Hemen buradan rezervasyonunuzu yaptırınız.

*Braga otel tavsiyelerinizi aşağıda yer alan yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin