Bologna’da Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Bologna, İtalya’nın ne turistik şehri olmasa da son dönemlerde yıldızı parlayan önemli şehirlerinden biri olarak kabul ediliyor.

Şehri ilk defa ziyaret edecekler için en önemli soruların başında gelen ” Bologna’da nerede kalınır ?” sorusunun cevabını yazımızın devamında bulabilirsiniz.

1- Bologna’da Nerede Kalınır?

Öncelikle Bologna’daki otel fiyatlarından bahsedelim. Şehirde oteller diğer Avrupa şehirlerine göre size oldukça uygun gelebilir. Uygun fiyatlara kaliteli bir konaklama seçeneği bulmak bu şehir pek de zor değil. Bu nedenle Bologna’da bütçenize uygun keyifli bir tesis bularak odanızda güzel bir şekilde dinlenmenin tadını çıkarabilirsiniz.

Şehirdeki konaklama bölgesine gelecek olursak tesislerin çoğunlukla şehir merkezinde Piazza Maggiore bölgesinde yoğunlaştığını söyleyebiliriz. Şehrin en merkezi noktalarından biri olan meydandaki otellerde konaklamak size hem zamandan hem de yol masrafından tasarruf etme imkanı sunacaktır. Bu nedenle şehir merkezi dışındaki bölgeleri çok fazla düşünmemenizi öneriyoruz.

Eğer şehir merkezine alternatif konaklama bölgeleri arıyorsanız Fiere ve Borgo Panigalebölgelerini de düşünebilirsiniz. Fiere bölgesi özellikle gece hayatını seven ziyaretçiler için uygun bölgelerden biridir. Borgo Panigale ise şehir merkezine yakın olmasına rağmen daha uygun fiyatlı konaklama seçenekleri arayanlar için tercih edilebilecek yerlerin başında gelmektedir.

2- Bologna Otel Tavsiyeleri

Bologna’ya gideceklere fikir vermesi için şehirdeki çeşitli yıldız sayılarına sahip ziyaretçilerinden yüksek oranda olumlu puan almış olan bazı otelleri araştırdık. Eğer araştırmak için yeterli vaktiniz yoksa çok fazla düşünmeden paylaştığımız otellerden rezervasyonunuzu yaptırarak konaklama sorununuzu kolay bir şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz.

1. We_Bologna

We_Bologna

Hostel Piazza Maggiore’ye 2 km. mesafede bulunuyor. Yani yürüyerek yaklaşık 20 dakikada şehrin en merkezi meydanına ulaşabiliyorsunuz. Tren İstasyonu ise 800 metre mesafede bulunuyor.

Eğer şehir merkezine yakın bir konumda bulunan hostel, uygun fiyatlı konaklama seçeneği arayanlar için birebir. Hostelle ilgili merak ettiklerinizi öğrenmek ve ziyaretçilerin yorumlarını okumak için burayı tıklayabilirsiniz.

2. Nuovo Hotel Del Porto 3*

Nuovo Hotel Del Porto

Konum olarak pek çok yere kolay bir şekilde yürüyebileceğiniz otel, şık ve modern odaları, güleryüzlü personeli ile profesyonel bir şekilde hizmet vermektedir. Otel personelinin şehirle ilgili merak ettiğinize şeylere büyük bir mutlulukla cevap vermesi ise ziyaretçiler için büyük bir avantaj. Siz de bu otelde konaklamak isterseniz detaylar için burayı tıklayabilirsiniz.

3. Suite Hotel Elite 4*

Suite Hotel Elite

Oteli Piazza Maggiore’ye 15 dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. Şehrin pek çok imkanına yakın bir konumda bulunan otel, müşterilerden aldığı yüksek memnuniyet puanı ile şehirdeki en tercih edilebilir otellerden biri. Bu otelde konaklamak isterseniz buradan rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

4. Holiday Inn Express Bologna Fiera 4*

Holiday Inn Express Bologna Fiera

Fiera bölgesinde bulunan tesis, standart Holiday Inn kalitesini yaşamak isteyenler için oldukça ideal. Şehir merkezine uzaklığı dışında bu otel ziyaretçilerini oldukça memnun ediyor. Araba ile şehir merkezine 10 dakikada ulaşabildiğiniz otelin ücretsiz otoparkı da bulunuyor.

Bologna gezilecek yerlerinin yoğunlukta bulunduğu tarihi bölgeye toplu taşıma ile 20 dakika gibi bir sürede ulaşabiliyorsunuz. Tesisle ilgili detaylar, fotoğraflar ve rezervasyon için tıklayınız.

5.Grand Hotel Majestic gia’ Baglioni 5*

Grand Hotel Majestic gia' Baglioni

Tesis 18. yüzyıldan kalma bir sarayda hizmet vermektedir. Otelin bu özelliğini içeriye ilk girdiğiniz andan dekorasyondan çok rahat bir şekilde hissedebiliyorsunuz.

Otelin merkezi konumu ziyaretçilerin şehrin görülmesi gereken birçok noktasına yürüyerek kolay bir şekilde ulaşmasını sağlamaktadır. Eğer planlarınız arasında 5 yıldızlı bir otelde konaklamak varsa buradan rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

**Bologna’da nerede kalınır yazımız ile ilgili fikir ve görüşlerinizi aşağıda yer alan yorumlar butonundan bizlerle paylaşabilirsiniz. Ayrıca havalimanından şehir merkezine nasıl geleceğiniz konusunda bilgi edinmek isterseniz Bologna Havalimanı’ndan şehir merkezine ulaşım rehberi yazımızı da mutlaka incelemenizi öneriyoruz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin