Bodrum’un Alışveriş Noktaları

Bodrum’un merkezinde yer alan alışveriş noktaları yerli ve yabancı turistlerin sürekli gittiği noktalardan biri.

Bodrum’un alışveriş noktaları çarşılar, butikler ve Bodrum’un ara sokaklarında yer alan hediyelik eşya dükkanları gibi yerlerden oluşmaktadır.

Bodrum Çarşısı 

Bodrum Çarşısı 

Bodrum’a dair hediyelik ve özel eşyaları satan dükkanları bulabileceğiniz şirin bir çarşıdır. Bodrum Çarşısı’nda yazlık ayakkabılar, bez kıyafetler, el yapımı Bodrum’un simgeleri, süs eşyaları ve takı gibi şeyler bulabilirsiniz. Günün her saati yoğundur. Merak etmeyin, fiyatları cep yakmıyor.

Bodrum Semt Pazarları

Bodrum Semt Pazarları

Bodrum Pazarları haftanın her günü belirli beldelerde kuruluyor. Bodrum’un taze meyve ve sebzelerini buralardan gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Bodrum’a ait geleneksel dokumalar ve el emeği göz nuru ürünleri inceleyebilir, Türk gelenek ve kültürünün simgesi olan Göz Boncuğu’nu satın alarak sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Antik sandaletler de turistlerin ilgisini çekiyor.

Bodrum Pazarları’nın günlerini ise şu şekilde:

  • Pazartesi: Kumbahçe, Türkbükü ve Güvercinlik Pazarı
  • Salı: Bodrum Merkez, Yalıkavak ve Gölköy Pazarı
  • Çarşamba: Gündoğan, Gümüşlük, Ortakent ve Gölköy Pazarı
  • Perşembe: Yalıkavak, Bitez ve Akyarlar Pazarı
  • Cuma: Bodrum,Konacık ve Yalı Pazarı
  • Cumartesi: Turgutreis Pazarı
  • Pazar: Mumcular, Gümbet ve Kızılağaç Pazarı

Bodrum Bazaar

Bodrum Bazar

Bodrum halkının uğrak noktalarından biridir. Bodrum’un Bit Pazarları ve Sokak Pazarları’nı bir arada bulabilirsiniz. Bodrum Bazaar’da çeşitli ot ve meyve kurularını göreceksiniz. Yunan kültürüne ait ürünler pazarda öne çıkan detaylardan.

Zeytinlik The Olive Grove 

Zeytinlik The Olive Grove 

Bodrum’un otantik dükkanları arasındadır. Saf ve doğal zeytinyağını ve zeytinyağlı ürünleri buradan temin edebilirsiniz. Bitki çayları ve zeytinyağlı sabunlarıyla ünlüdür. El yapımı reçellerin tadına bakmayı ihmal etmeyin.

Socrates 

Bodrum Çarşı’nda yer alan butik bir dükkandır. Bez kıyafetlerin kaliteli kumaş dokusu ve otantik hediyelik eşya ürünleriyle kendini belli ediyor.

Avenue Bodrum

Avenue Bodrum AVM

Bodrum’un açık hava alışveriş merkezidir. Sessiz sakin bir yapısı vardır. Beyaz rengin ağırlıkta olduğu mimari yapı, Bodrum’un doğasına uyum sağlamıştır.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin