Bilbao’da Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

İspanya’nın Bask Bölgesinde bulunan ve bu bölgenin en kalabalık şehri olan Bilbao, İspanya turuna çıkanlar için görülmesi gereken bir şehir. 

Evet Bilbao yakınındaki San Sebastian kadar bohem ve çekici bir havaya sahip değil; ancak gene de Bask Bölgesi’ne uğranıldığında 1 günlük bir turla şehirde çok keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Eğer Bilbao’da nerede kalınır diye merak ediyorsanız yazımızın devamında sizler için bu sorunun cevabı gizli 🙂

Bilbao’ya geldiğinizde nereleri görmeniz gerektiği konusunda fikriniz yoksa şehri ziyaret etmeden önce Bilbao gezilecek yerler yazımıza göz atmanızı öneriyoruz. 

Bilbao’da Nerede Kalınır?

Bilbao’ya geldiğinizde pek çok konaklama seçeneği ile sizin için en uygun bütçeli ve konforlu oteli bulmanızın çok zor olmayacağınız belirtelim.

Şehrin en tarihi ve görülmeye değer bölgelerinden biri olan Casco Viejo şehirde en çok konaklama seçeneklerinin bulunduğu bölgelerin başında geliyor. Bu bölgede uygun fiyatlara pansiyonlarda konaklayabileceğiniz gibi, lüks otel seçeneklerini de gene bu bölgede bulabilmeniz mümkün oluyor.

Bilbao Otel Tavsiyeleri

Tatil planlamanın en önemli noktalarından biri de kalınacak yer konusunda isabetli bir karar vermektedir. Biz de biletbayi ailesi olarak bu konuda sizlere yardımcı olabilmek adına Bilbao şehrindeki otelleri inceleyerek şehirde sizi fiyat/fayda olarak en memnun edeceğini düşündüğümüz otellerin bir kısmını listelemeye karar verdik.

1. Zubia Urban Rooms

Zubia Urban Rooms

Şehrin eski kent merkezine sadece 2 dakikalık mesafede bulunan bu konaklama seçeneği, şehir merkezinde uygun fiyata konaklamak isteyenlerin hiç düşünmeden rezervasyon yaptırabileceği temiz, ilgili ve merkezi bir yer.

2. BBK Bilbao Good Hostel

BBK Bilbao Good Hostel

Şehir merkezine yakınlığı ve metro durağına çok yakın bir konumda olması ile tercih edilebilecek en önemli seçeneklerden birinin de burası olduğunu söyleyebiliriz. Tabi ki tercih sebebiniz sadece lokasyonu olmayacak. Hostel, bunun yanında fiyatlarıyla da ziyaretçilerinin yüzünü güldürmeyi başarıyor. Hostelden rezervasyon yaptırmak ve hizmetleri ile ilgili detaylı bilgiler için buraya tıklayabilirsiniz.

3. NH Collection Ría de Bilbao 4*

NH Collection Ria de Bilbao

Özellikle alışveriş mekanlarına ve barlara yakınlığı ile bu konuda beklentisi olan ziyaretçiler için bu otel oldukça ideal bir seçim olacaktır. Geçtiğimiz yıl en çok rezervasyon yaptırılan otellerden birinin burası olması da otelin ne kadar tercih edilen bir konaklama seçeneği olduğunu bizlere gösteriyor. Detaylar ve rezervasyon için tıklayın.

4. Hotel Silken Indautxu 4*

Hotel Silken Indautxu

Muhteşem konumu sayesinde Guggenheim Müzesi’ne yürüme mesafesinde bulunan otel aynı zamanda Indautxu Metro İstasyonu’na da çok yakın bir konumda bulunuyor. Otelin detaylı fotoğraflarını incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

5. Hotel Abando 4*

Hotel Abando

Ortalamadan daha ucuz fiyatlamasıyla müşterilerinin gönlünü çalan otel sizin için Bilbao’da nerede kalınır sorusunun en ideal cevaplarından biri olabilir. Hemen buraya tıklayarak otelle ilgili daha detaylı bilgilere ulaşabilir ve rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin