Afyon Gece Hayatı | Muhteşem 9 Mekan

Türkiye’nin kültür mozaiğinin en önemli parçalarından biri olan Afyonkarahisar, son dönemlerde eğlenceli gece hayatıyla da dikkat çekmektedir.

Afyon gece hayatı, eskiden ziyaretçilerine çok fazla gece kulübü seçeneği sunmazken, üniversitenin kurulması ve genç nüfustaki artışla beraber daha fazla alternatife ev sahipliği yapmaya başladı. Şehirde eğlence dolu vakit geçirmek isteyenler için her türden mekana yer verdiğimiz Afyon Gece Hayatı listemizi, dilerseniz birlikte inceleyelim.

# Afyon Gece Hayatı

Listemizin ilk sırasında;

1. Hish Premium

Hish Premium

Afyon’un en gözde mekanlarından olan Hish Premium, modern ve şık görüntüsüyle şehrin en sık ziyaret edilen mekanlarından biridir. Sabah 08:00’dan gece 02:00’a kadar sınırsız hizmet olanağı sunan mekân içerisinde leziz yemek ve içki menüleri olduğu gibi, diğer mekanlardan farklı olarak oyun salonuna sahiptir.

Hem çocuklu ailelerin hem de genç kesime hitap eden yapısıyla her yaş grubuna uygun eğlence için Hish Premium’u ziyaret edebilirsiniz. Aynı zamanda mekân, uygun fiyatlı menüsüyle de ziyaretçilerinden artı puan alıyor.

Adres: Selçuklu, Adnan Kahveci Cd. No: 87, 03030 Afyonkarahisar Merkez

2. NG Diagonal Night Club

NG Diagonal Night Clup

Afyon gece hayatı içerisinde aradığınız canlı müzik, ışık şovları ve dans ise, Ng Diagonal Night Club aradığınızı bulabileceğiniz samimi bir mekân. Canlı müzik ve DJ eşliğinde yapılan partiler sayesinde Afyon’da eğlence severlerin bir numaralı mekânı haline gelmiştir diyebiliriz. Kalabalık bir ortamda eğlenmeyi seviyorsanız, kulübü Cuma-Cumartesi günleri ziyaret etmenizi öneririz.

Adres: Hürriyet Mah, Atatürk Blv. No:14, 03000 Afyonkarahisar Merkez/Afyonkarahisar

İletişim: (0272) 220 22 22

3. Roof Beer Pub

Afyon gece hayatı dendiğinde akla gelen ilk noktalardan biri Roof Beer Pub’dır. Şehrin eğlenceli yönünü en iyi şekilde yansıtan pub, geniş yemek ve alkol menüsünün yanı sıra müzikleriyle de oldukça iddialı. Şehirde sayılı canlı müzik mekanlarından biri olan Roof Beer Pub, gece yarısına kadar devam edecek eğlenceler için ziyaretçilerini bekliyor.

Adres: Dumlupınar, Kadınana Cd. No:13, 03200 Afyonkarahisar Merkez/Afyonkarahisar

4. LOQQUM Lounge Bistro Hookah

Afyonkarahisar’da sıcak ve samimi bir ortam isteyenlerin favori noktası LOQQUM Lounge Bistro Hookah oluyor. Şehirde özellikle gençler tarafından trend hale gelen kafe, leziz yemeklerden oluşan seçkin menüsü ve geniş bir aroma yelpazesi bulunan nargilelerinin tadına oldukça güveniyor. Kafenin pozitif yönlerinden biri de Afyonkarahisar kent merkezinde, kolay ulaşılabilir bir noktada olmasıdır.

Adres: Dumlupınar, Cevat Şakir Cd., 03200 Afyonkarahisar Merkez/Afyonkarahisar

5. Fokurtu Green Mile

Afyonkarahisar merkezinde, Cumhuriyet Yolu üzerinde bulunan Fokurtu Green Mile, bölgenin en çok ziyaretçi ağırlayan noktalarından biridir. Dünya mutfağından lezzetlerin bulunduğu yeme menüsü, kahveleri ve nargilesiyle sabah 09:00 saatlerinden gece 02:00’a kadar sınırsız hizmet sağlamaktadır.

Adres: Cumhuriyet Mahallesi, Yeşil Yol Caddesi No:43, 03200 merkez/Afyonkarahisar Merkez/Afyonkarahisar

İletişim: 0546 804 44 30

6. Gürses Disco & Bar

Afyon’un Sandıklı bölgesinde eğlencenin adresi olan Gürses Disco,bu bölgede eğlenmek isteyenlerin ilk tercihlerinden biridir. Menüsünde sayısız alkol seçeneği bulunan barda aynı zamanda geleneksel müziklerden hit müziklere kadar uzanan repertuarıyla eğlence dolu bir gece sunmaktadır. Afyon gece hayatının klasik eğlence anlayışına uygun bir akışı bulunan barda uygun fiyatlara eğlencenin tadını çıkartabiliyorsunuz.

Adres: Çakır, Belediye Cd. No:19, 03500 Sandıklı/Afyonkarahisar

Telefon: (0272) 535 73 00

7. Dip Bar

Gece hayatının en sevilen konseptlerinden biri de barlardır. Dans eşliğinde, minik masalarda içeceğiniz içkiler ve sevdiklerinizle konuşma imkanını yakalayabileceğiniz barların başında Dip Bar geliyor. Afyon gece hayatının renkli yüzünü yansıtan barda sabahın ilk ışıklarına kadar eğlence dolu saatler geçirebilirsiniz.

Adres: Budan Thermal Otel ,İzmir Yolu,Ayfonkarahisar

8. Hanngar Pub

Hanngar Pub

Afyon gece hayatı dendiğinde akla gelen mekanlardan en yenisi şüphesiz ki Hanngar Pub’dır. Şık ve kaliteli bir mekân arayışında olanlar için hayata geçmiş olan pub, balkon ve teras bölümleriyle beraber 500 kişilik bir kapasiteye sahiptir. Afyon’da hizmet veren Budan Termal Otel içerisinde hizmet veren mekânda canlı müzikler ve DJ performansı içerisinde eğlence dolu bir gece geçirebilirsiniz. Hanngar Pub’ı 16:00’dan itibaren 03:00’a kadar ziyaret etmeniz mümkün.

Adres: Hürriyet, Atatürk Blv., 03218 Afyonkarahisar Merkez/Afyon

Telefon: (0272) 246 34 00

9.Bahçem Efes Pub

Bahçem Efes Pub

Canlı müziği, içkileri ve samimi ortamıyla Afyon gece hayatının en hareketli mekanlarından olan Bahçen Efes Pub, Atatürk Bulvarı üzerinde bulunmaktadır. Eğlenceli ortamının yanı sıra ana yakın personelleri ve hizmet kalitesiyle de ön plana çıkan mekân 07:00-23:00 saatleri arasında dopdolu bir eğlencenin tadını çıkarabiliyorsunuz.Muhteşem eğlencenin tadını çıkartmak istiyorsanız öncesinde Afyon’a Ne Zaman Gidilir ? yazımızdan,şehre ulaşım yollarını keşfedebilirsiniz.

Adres: Fevzi Çakmak, Atatürk Blv, 03100 Erkmen/Afyonkarahisar Merkez/Afyonkarahisar

İletişim: (0272) 246 36 46

Afyon gece hayatını keşfederken,gün içerisinde şehirde görebileceğiniz noktaların listesini sizler için hazırladık . Afyon gezilecek yerler yazımızı inceleyerek size rehberlik etmesini sağlayabilirsiniz. 🙂

Afyon gece hayatı hakkında listemize önerebileceğiniz mekanlar veya görüşlerinizi bizlerle yorumlar kısmından paylaşırsanız çok seviniriz. 🙂

Yorum yapın

Bizi Takip Edin