Zaragoza’da Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Zaragoza, çoğu kişinin Real Zaragoza isimli spor kulübüyle bildiği; ancak ziyaretçilerine bundan daha fazlasını sunan bir şehir. 

Buraya turistik amaçla gelen insanlar çoğunlukla birkaç günlüğüne gelmektedir. Bu birkaç gün içinde şehrin konaklama seçenekleri size keyifli bir konaklama tecrübesi yaşatmaktadır. Yazımızda Zaragoza’da nerede kalınır sorusunun cevabına ve şehirdeki tavsiye ettiğimiz konaklama seçeneklerinin listesine ulaşabilirsiniz.

Zaragoza’da Nerede Kalınır

Zaragoza’da konaklama seçenekleri çoğunlukla Bazilica del Pilar çevresinde şekillenmiştir. Şehrin bu tarihi bölgesinde konaklayarak ziyaretçiler görülmesi gereken yerlere yakın bir konaklama tecrübesi geçirebilmektedir.

Şehirdeki konaklama fiyatları İspanya’nın diğer şehirlerine göre daha uygundur. Şehirde yıldızlı otellerde apartlara kadar 100’den fazla konaklama alternatifi bulunmaktadır.

Zaragoza Otel Önerileri

Biletbayi.com ailesi olarak Zaragoza’daki konaklama seçeneklerini inceleyerek sizler için uygun fiyatlı ve hizmet kalitesi anlamında tatmin edici bazı otel önerilerini listeledik.

Albergue La Posada del Comendador

Albergue La Posada del Comendador

Ebro Nehri’nin hemen dibinde bulunan hostelde uygun fiyatlara çok merkezi bir konumda kaliteli hizmet alabileceğiniz bir yerde konaklama şansını yakalayabilirsiniz. Burada konaklayan farklı milletlerden insanlarla kaynaşarak yeni insanlar tanışma fırsatını da yakalayabilirsiniz. Otel bilgileri ve rezervasyon bilgileri için tıklayınız.

Pension Fortea

Pension Fortea

Uygun fiyatı, konumu ve ilgili personeli ile kendinizi evinizde gibi hissetmenizi sağlayacak olan bu pansiyon, özellikle bütçe konusunda kısıtlı olan ziyaretçiler için çok ideal bir seçim olacaktır. Otelin diğer özellikleri ve rezervasyon için tıklayın.

Hotel Paris Centro 2*

Hotel Paris Centro

Otelin açık büfe kahvaltısı İspanya’daki pek çok otelin kahvaltısına göre ziyaretçileri oldukça memnun etmektedir. 24 saat boyunca size yardımcı olmak isteyen bir resepsiyona sahip olan otel yüksek memnuniyet oranıyla şehirdeki ideal konaklama seçeneklerinden biri. Burayı tıklayarak rezervasyonunuzu hemen yaptırabilirsiniz.

Ibis Styles Zaragoza Ramiro I 3*

Ibis Styles Zaragoza Ramiro

Kahvaltısıyla, geniş odalarıyla, ilgili personeliyle aldığı parayı sonuna kadar hak eden otellerden biri. Eğer siz de hostel yerine biraz daha özel bir konaklama alternatifi arıyorsanız bu oteli listenize alabilirsiniz. Otel için buradan rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Zenit Don Yo 4*

Zenit Don Yo

Merkezi bir konumda bulunan otel, sahip olduğu restoranda ziyaretçilerine geleneksel lezzetleri tatma imkanı da tanıyor. Katedral otelden 10 dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. Otel bilgileri ve rezervasyon için tıklayın.

Siz de Zaragoza’daki konaklama deneyimlerinizi ve otel tavsiyelerinizi yorum kısmından bizimle paylaşarak ziyaretçilerimize fikir verebilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin