Toulouse’de Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Fransa‘nın pembe şehri Toulouse, ülkenin şirin, kendine has ve özel şehirlerinin başında geliyor. Bu şehir öğrenciler ve gezginler için oldukça ideal bir ziyaret noktası konumunda bulunuyor. 

Şehir size tarih, kültür, huzur ve daha birçok şeyin içinde bulunduğu keyifli bir gezi imkanı sunuyor. Şehrin görülmesi gereken noktalarını Toulouse gezilecek yerler yazımızda sizlerle paylaşmıştık. Peki sizce Toulouse’de nerede kalınır sorusunu merak etmiyor musunuz. İşte bu sorunun cevabını bu yazımızda bulabilirsiniz.

Toulouse’de Nerede Kalınır

Toulouse, çok büyük bir şehir olmadığı aslında konaklama seçeneği için de çok fazla alternatif mekan olmadığını söyleyebiliriz. Eğer şehirdeki bütün olanaklara yakın bir konumda konaklamak isteyenlerin şehir merkezini tercih etmesi mantıklı olacaktır. Şehir merkezi içinde bulunan Capitol bölgesi ise daha da merkezi bir konumda konaklamak isteyenler için en uygun yer. Ancak bu bölgeler aynı zamanda şehrin en hareketli yerleri olduğundan burada uyuma konusunda ufak sorunlar yaşayabilirsiniz. Bunu da hatırlatalım istedik.

Şehir merkezi dışında ziyaretçilerin tercih edebileceği yerlerden bir diğeri ise Güney Toulouse. Bu bölge şehir merkezinin biraz dışında bulunuyor; ancak burada şehir merkezine göre daha uygun fiyatlara daha lüks konaklama seçeneklerini değerlendirmeniz mümkün olabiliyor. Bölgedeki bulunan tramvay hattı ise sizi yaklaşık 10 dakikada şehir merkezine götürüyor. Bu da çok büyük bir zaman kaybı değil diye düşünüyoruz. Bir diğer seçenek ise havaalanına yakınlığı ile şehre gelirken ve şehirden giderken havaalanına daha kolay bir şekilde ulaşmanızı sağlayacak Kuzey bölgesi. Bu bölgede konforlu ve güvenli konaklama seçenekleri bulabilirsiniz.

Gelelim otel tavsiyelerimize… Sizler için şehirdeki konaklama seçeneklerini inceleyerek Toulouse’de nerede kalınır diye çok fazla düşünmeden otelini seçmek isteyenlere bazı öneriler hazırladık.

Toulouse Otel Tavsiyeleri

1. ibis budget Toulouse Centre Gare 2*

ibis budget Toulouse Centre Gare

Şehrin en çok tercih edilen konaklama seçeneklerinden biri olan otel, uygun fiyatıyla da konaklamaya ayıracağınız bütçe konusunda sizi rahatlatıyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

2. Residhome Toulouse Occitania 3*

Residhome Toulouse Occitania

Özellikle aileler için geniş odalarda çok uygun fiyatlara konaklama imkanı sunan otel, 100 metre mesafedeki tramvay durağı ile ulaşım konusunda da büyük avantaj sağlıyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

3. Campanile Toulouse Balma – Cité de l’Espace 3*

Campanile Toulouse Balma - Cite de l'Espace

Ziyaretçiler tarafından 2016 yılının en çok memnun kalınan otellerinden biri olan bu konaklama seçeneği de gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir yer. Modern bir tasarıma sahip olan otelde oldukça rahat konaklama tecrübesi sizi bekliyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

4. Néméa Appart’Hôtel Résidence Concorde 4*

Nemea Appart'Hotel Residence Concorde

Tren garına ve metroya çok yakın bir konumda bulunan otel, ulaşım konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamanızın önüne geçiyor. Eğer aracınızla geldiyseniz ya da araç kiraladıysanız otelin ücretli otoparkından faydalanabiliyorsunuz. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

5. Crowne Plaza Toulouse 5*

Crowne Plaza Toulouse

Metroya çok yakın bir lokasyonda bulunan otel tercih edilme ve memnuniyet oranı bakımından şehrin en özel konaklama seçeneklerinden biri olduğunu ispatlıyor. Eğer bütçeniz 5 yıldızlı bir otelde konaklamak için uygunsa bu oteli kesinlikle seçenekleriniz arasına almalısınız. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin