Toulouse Gece Hayatı

Fransa’nın en önemli üniversite şehirlerinden biri olan Toulouse, yoğun öğrenci nüfusu sayesinde turizm anlamında da ülkenin önemli noktalarından biri olmayı başarıyor. 

Eğer siz de gittiğiniz yerin renkli bir gece hayatı olmasını istiyorsanız Toulouse, seyahat listenizde olmayı hak eden şehirlerin başında geliyor. Sizin için hazırladığımız Toulouse gece hayatı rehberinde şehrin gece hayatına dair bilinmesi gereken şeylere ve mekan önerilerimize ulaşabilirsiniz.

Toulouse Gece Hayatı

Eğer bir yerde üniversite öğrencileri yoğunlukta ise o şehrin gece hayatının da oldukça renkli ve yoğun bir şekilde yaşandığını söylememiz mümkün. Toulouse de sahip olduğu öğrenci nüfusunun da gücünü arkasına alarak şehirde bulunan pek çok bar ve gece kulübü ile ziyaretçilerine çok keyifli bir gece hayatı deneyimi yaşatmayı başarıyor.

Toulouse’de Gidebileceğiniz Mekanlar

1. Le Florida

Le Florida

Oldukça keyifli bir caz kulübü olan Le Roof’un hemen altında konumlanmış bu özel mekan sizi 19. yüzyılın hoş ortamını solumaya davet ediyor. Cafe’nin menüsünde tercih edebileceğiniz pek çok özel içki sizi bekliyor.

2. Au Père Louis

Au Pere Louis

1889 yılından beri konuklarını ağırlayan bu retro tarzdaki mekan, şehirdeki keyifli bir akşam geçirmenize olanak tanıyor. Mekana geldiğinizde özellikle menüdeki quinquina isimli şarabı denemenizi öneriyoruz.

3. Connexion Café

Connexion Cafe

Şehrin önemli mekanlarından biri olan Connexion Café, ziyaretçilerine kokteyl bar ve gece kulübü olarak ziyaretçilerine hizmet ediyor. Sıcak havalarda terasta da eğlenme imkanı sunan mekanda çok çeşitli müziklerle dansın ritmine kendinizi kaptırabilirsiniz.

4. Au Jardin des Thés

Au Jardin Des Thes

Akşam dışarı çıktığınızda aşırı müzikten ve dans etmekten hoşlanmıyorsanız bu mekan tam size göre. Akşam yemeğinden sonra bir fincan kahve eşliğinde leziz ev yapımı kekler denemek istiyorsanız bu mekanı listenize almanızı öneriyoruz.

5. La Couleur de la Culotte

La Couleur de la Culotte

Tuğla duvarları ve pembe masa ve sandalyeleriyle ilk bakışta dikkat çeken mekan akşamları canlı DJ performansları ve kokteylerle çok keyifli bir geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin