Sofya’da Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Bulgaristan’ın başkenti Sofya lüks otellerden pansiyonlara kadar çok geniş bir yelpazeyle ziyaretçilerin Sofya’da nerede kalınır sorusuna kolay bir şekilde cevap bulmasını sağlıyor. 

Bu şehre geldiğinde Sofya’da nerede kalınır diye düşünen takipçilerimiz için yol gösterici olması amacıyla bir rehber hazırladık. Yazımızda Sofya’daki konaklama alternatifleri ve çeşitli yıldız sayılarına sahip otel tavsiyelerine yer verdik. Dilerseniz vakit kaybetmeden yazımıza geçelim.

Sofya’da Nerede Kalınır

Bulgaristan’da pek çok otel zincirine ait otel bulmanız mümkün olabilmektedir. Bunun yanında yerel işletmeler de gayet başarılı bir şekilde ziyaretçilerin konaklama ihtiyaçlarına karşılık verebilmektedir.

Sofya’ya geldiğinizde lüks bir otelde konaklamak istiyorsanız ortalama 250 TL civarı ücret ödemeniz gerekiyor. Bu da diğer Avrupa ülkelerine göre oldukça uygun bir fiyatlandırma oluyor.

Sofya’yı ziyaret edenler genellikle şehir merkezi, Oboristhte ve Lozenets bölgelerinden birini konaklamak için tercih etmektedir. Vakti kısıtlı olarak çoğunlukla şehir merkezindeki yerlerde konaklayarak Sofya gezilecek yerlere yakın olmayı tercih etmektedir.

Daha geniş vakte sahip olanlar ise paylaştığımız diğer bölgeleri tercih ederek daha ekonomik bir şekilde konaklama ihtiyaçlarına cevap bulabilmektedir.

Sofya Otel Tavsiyeleri

Sofya’da bütçesi kısıtlı olan ziyaretçiler için aileler tarafından işletilen uygun fiyatlı pansiyonlar hayli yaygın olarak bulunmaktadır. Bunun yanında şehirde pek çok lüks konaklama imkanı sunan oteller de bulunmaktadır. Sizler için şehirdeki otelleri inceleyerek fiyat/performans anlamında sizi memnun edecek bazı otelleri belirledik.

1. 5 Vintage Guest House 3*

5 Vintage Guest House

Oldukça merkezi bir konumda bulunan otel, hemen yakınında bulunan metro ile gitmek istediğiniz her yer kolay bir şekilde ulaşmanızı sağlıyor. Ücretsiz ikramlarla konuklarının gönlünü fethetmeyi başaran otel fiyatıyla da müşterilerinin cebini yakmıyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

2. Venice Apartments 3*

Venice Apartments

Lozenets bölgesinde bulunan Venice Apartments, rahat etmeniz için gerekli bütün koşulları bulabileceğiniz bir konaklama seçeneği. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

3. Best Western Premier Sofia Airport Hotel 4*

Best Western Premier Sofia Airport Hotel

Çok keyifli bir ortamda kaliteli bir hizmet almak istiyorsanız Sofya’da nerede kalınır sorusunun cevabı bu otel olabilir. Otelde aynı zamanda ek ücret karşılığında havaalanına servisin bulunması da otelle havaalanı arasındaki ulaşımı hayli kolaylaştırıyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

4. BW Premier Collection City Hotel 4*

Best Western Premier Sofia Airport Hotel

Modern tarzda döşenmiş odalarıyla çok keyifli ve konforlu bir konaklama alternatifi olan otel, merkezi konumu, havaalanı servisi ve otopark imkanıyla tercih edilebilecek seçenekler arasında bulunuyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

5. Grand Hotel Sofia 5*

Grand Hotel Sofia

Şehrin merkezinde, her noktaya çok kolay ulaşım imkanı sağlayan, geniş ve ferah odalarıyla rahat bir dinlenme imkanı sunan otel, ziyaretçilerine 5 yıldızlı bir konaklama deneyimi yaşatıyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin