Sligo Alışveriş Rehberi | 6 Alışveriş Noktası

İrlanda’nın kuzeybatısının en büyük kasabalarından biri olan Sligo, alışveriş konusunda da bölgedeki en önemli durakların başında geliyor.

Sligo bir kasabaya göre çok gelişmiş alışveriş olanaklarıyla dikkat çekiyor. Hazırladığımız Sligo alışveriş rehberi içinde Sligo’nun alışveriş olanakları ve Sligo’da nerede alışveriş yapılır? gibi konulara değindik.

1- Sligo Alışveriş Rehberi

Sligo Alışveriş Rehberi

Sligo’ya geldiğinizde bir gününüzü alışverişe ayırmanızda fayda var ancak daha uzun bir alışveriş deneyimi için kasabanın sise fazlasını vadetmediğini de söylememiz gerek.

Sligo’da toplu olarak mağazaları gezmek isterseniz kasabanın içinde bulunan alışveriş merkezlerini listenize dahil edebilirsiniz. Bunun dışında Sligo’nun keyifli sokaklarında bir çok farklı ve çekici dükkan da güzel bir alışveriş deneyimi için sizi bekliyor.

2- Sligo’da Nerede Alışveriş Yapılır?

Sizin için şehirdeki bazı önemli alışveriş noktalarını listeledik:

#1 Quayside Shopping Centre

Kasabanın merkezinde bulunan bu alışveriş merkezinde 35’ten fazla mağaza hizmet vermektedir. Kasabanın en önemli alışveriş duraklarından biri olan merkezde alışveriş yanı sıra cafelerde oturarak keyifli zamanlar geçirme şansına da sahip olabiliyorsunuz.

#2 O’Connell Caddesi

Kasabanın en önemli alışveriş ve buluşma caddelerinden olan O’Connel Caddesi’nde alışveriş yapabilir, cafelerde zaman geçirebilir ve restoranlarda lezzetli yemekler yiyebilirsiniz.

#3 Johnston Court Shopping Centre

O’Connell Caddesi’nde bulunan bu alışveriş merkezi devasa bir alan üzerinde 30 civarı mağaza ile hizmet veriyor. 2007 yılında açılan merkez bölgenin en önemli perakende alışveriş duraklarının başında geliyor.

#4 Strandhill People’s Market

Haziran, temmuz ve ağustos aylarında Sligo’ya gitmeye karar verdiyseniz bu dönemde hafta sonları açık bulunan bu pazarı ziyaret etmelisiniz. Pazarda taze sebze ve meyvenin yanı sıra çeşitli el yapımı eşyaları satın alma ve yemekleri yeme şansına da sahip olabiliyorsunuz.

#5 Cleveragh Retail Park

Şehir merkezinden 3 km. uzakta bulunan bu perakende alışveriş bölgesi, bünyesindeki otopark sayesinde araçla alışveriş yapmaya gelenler için oldukça keyifli bir alışveriş deneyimi yaşama imkanı sunuyor.

#6 The Cat And The Moon

Başta seramik ürünler olmak üzere farklı hediyelik eşyalar almayı düşünüyorsanız Castle Street’te bulunan bu dükkanı bulmanızı ve ziyaret etmenizi öneriyoruz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin