Selimiye’nin Gece Hayatı

Selimiye’de yılın her mevsimi sessiz sakin bir yaşantı hüküm sürer. Yaz aylarında köy biraz kalabalıklaşsa da beldenin huzurlu atmosferine zarar verdiği söylenemez.

Eğlence denince aklınıza gürültülü disko ve barlar gelmesin. Çünkü Selimiye’nin gece hayatı restoranlarda hafif müzikler eşliğinde yenen yemekler, meze ve içkiler etrafında şekillenmektedir.

Bölgenin dingin yapısını bozmayan eğlence anlayışı ve gecelerin de gündüzleri kadar sükunet dolu olduğu Marmaris’in bu huzur dolu beldesinde, dalgaların hoş melodisi eşliğinde bir şeyler yeyip içmek görüp görebileceğiniz tüm eğlencelerin önüne geçecek niteliktedir.

Piano Jazz Bar

piano jazz bar

Selimiye’nin gündüz kokteylleri ve snack menüleriyle meşhur mekanı Piano Jazz Bar, aynı zamanda akşamlarında yıldızı. Zaman zaman canlı müzik performanslarının sergilendiği mekan, doyasıya bir eğlence için akla gelecek ilk adreslerden. Marmaris’in en iyi Jazz performanslarının sergilendiği bar, geceleri dolunay eşliğinde harika saatler geçirmenizi vaat ediyor.

Dipnot: Piano Jazz Bar, Selimiye’nin  bar konseptinde hizmet veren tek yeri diyebiliriz. Diğer mekanlarda eğlence genellikle, denize sıfır bir yemek ve kısık sesli müziklerden ibaret oluyor. 🙂 Bu mekanlar hakkında daha detaylı bilgi için tıklayınız.

*Selimiye’nin huzurlu atmosferinden bir kaç saat de olsa kaçıp daha hareketli bir gece hayatı için  özel aracınızla Marmaris’e doğru yol alabilir, ilçenin 24 saat canlı kalan eğlence mekanlarından birinde renkli bir akşam geçirebilirsiniz. Bu konuda ”Marmaris Gece Hayatı” başlıklı yazımız sizlere rehber olacak niteliktedir. 🙂

Yorum yapın

Bizi Takip Edin