Selimiye Alışveriş Noktaları

Bilinen markaların marketlerinin yer aldığı bölgede, hediyelik eşya ve giyim üzerine de pek çok yerel dükkan hizmet veriyor.

Selimiye’de deniz ve güneşin tadını çıkarttıktan sonra zamanınızı alışverişe de ayırmanızı tavsiye ederiz. Selimiye alışveriş noktaları köyün şirin ve doğal mimarisine ayak uyduran cinsten. Köyde sizi yoracak birbirinden uzak alışveriş dükkanları yok. Her dükkan birbirine oldukça yakın ve vitrinlerinde harika ürünler sergiliyor.

Diğer yandan burada yer alan dükkanlar genellikle köyde yaşayan çiftlere ve ailelere ait. Hediyelik eşya seçimi yaparken dükkan sahiplerinden hoş tavsiyeler alabilmeniz ve pazarlık yapabilmeniz de mümkün.

Köyde yoğun olarak el yapımı kolye, bileklik ve yüzükler satılıyor. Selimiye’nin kadınları da oldukça becerikli. Hemen her ürünün bir kadın elinden geçtiğini de daha görür görmez anlıyorsunuz.

Selimiye Köyü

Pek çok ünlünün seyahat ettiği bu huzurlu beldeyi hatırlamanızı sağlayacak hediyeliklerden birer tane de kendinize almayı ihmal etmeyin 🙂 Bunların yanı sıra denizde kullanacağınız ekipmanlar ve herhangi bir aksilikte koşabileceğiniz giyim dükkanları da var. Seyahatinize renk katacak dükkanlardan birinde aradığınızı bulacağınızdan eminiz. El yapımı sabunlara, kolonyalara ve el işi elbiselere de göz gezdirin.

Köy içerisinde güzel bir gezinti yaptıktan sonra karnı acıkanlar için; Biletbayi ekibinin sizler için derlediği, ” Selimiye’de Ne Nerede Yenir” başlıklı yazımızı okumanızı şiddetle tavsiye ederiz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin