Santiago de Compostela’da Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Tarihi 16. yüzyıla kadar dayanan Santiago de Compostela, sahip olduğu gotik havası ile 1985 yılından bu yana UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde bulunuyor.

Özellikle romantik gezginler tarafından tercih edilen önemli tatil destinasyonlarından biri olan Santiago de Compostela’daki konaklama alternatiflerini sizler için araştırdık. Yazımızda şehirdeki konaklamak için en ideal yerler hakkındaki bilgilere ve otel önerilerimize yer verdik.

Santiago de Compostela’da Nerede Kalınır

Şehirde çeşitli konaklama seçeneklerinden birini tercih ederek Santiago de Compostela’da nerede kalınır sorunuza kolay bir şekilde çözüm bulmanız mümkün olabilmektedir.

Şehre gelenler çoğunlukla Tarihi Şehir Merkezi civarındaki otelleri tercih ederek Santiago de Compostela gezilecek yerler listesindeki yerlere yakın olmayı tercih etmektedir. Böylece ziyaretçiler ulaşım konusunda sorun yaşamadan gezilerini gerçekleştirme şansı yakalamaktadır.

Dileyen ziyaretçiler şehir merkezine yakın bölgelerdeki pansiyonlarda ve evlerinin odalarını kiraya veren yerlerde kalarak daha avantajlı fiyatlarla konaklama sorununa çözüm bulabilmektedir.

Otel Tavsiyeleri

Hostal Mapoula P.R.

Hostal Mapoula P.R.

Bu konuk evi şehrin görülmesi gereken en önemli noktalarından biri olan katedrale sadece 450 metre mesafede bulunuyor. Şehirdeki en uygun konaklama seçeneklerinden biri olan konuk evinin detaylı fotoğraflarına ve oda fiyatlarına göz atmak için tıklayın.

Hospedería San Martín Pinario 1*

hosperderia san martn pinario

Eski bir manastır içinde bulunan bu otelde otantik bir ortamda konaklama şansına sahip olabilirsiniz. Otelin etkileyici restoran bölümünde ise Galiçya mutfağının tipik yemeklerini deneyebilirsiniz. Hemen buraya tıklayarak hemen otelle ilgili detaylı bilgilere ulaşabilir ve rezervasyonunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Hotel A Tafona do Peregrino 2*

Hotel A Tafona do Peregrino

Şehrin görülmesi gereken yerlerine yakın bir konuma sahip olan otel ilgili personeliyle ziyaretçilerine araç kiralama, şehirle ilgili bilgi verme gibi konularda oldukça yardımcı olmaktadır. Rezervesyon için buraya tıklayabilirsiniz.

Casas Reais Boutique 3*

Casas Reais Boutique

Katedrale sadece 150 mesafede bulunan bu konaklama seçeneği, ziyaretçilerin şehirdeki en tercih ettiği oteller arasında bulunuyor. Bu otelde kalmak için burayı tıklayarak rezervasyonunu yapabilirsiniz.

Eurostars Araguaney 5*

Eurostars Araguaney

Temizliği, konumu ve çalışkan personeliyle sizin rahatınız için gerekli her şeyi düşünen bu oteli de seçenekleriniz arasına almanızı öneriyoruz. Oteldeki odanızı hemen ayırtmak için tıklayın.

Santiago de Compostela özellikle Gotik bir mimariyle kendini Ortaçağ’ın romantik bir şehrinde hissetmek isteyenlere önerebileceğimiz şehirlerden biri. buraya gitmek için biletbayi.com’dan en ucuz bilet seçeneklerini incelemenizi tavsiye ediyoruz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin