San Francisco’da Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

San Francisco, gerek kültürel ve sanatsal zenginliğiyle gerekse de gezilip görülebilecek yerleri ile çok özel bir şehir ve aklınızda Kuzey Amerika seyahati varsa bu şehri mutlaka listenize almalısınız.

Her gezide olduğu gibi bu şehri ziyaret eden kişilerin de aklında mutlaka konaklama sorunu olacaktır. Eğer keyifli bir gezi geçirmek istiyorsanız San Francisco’da nerede kalınır sorusunun cevabını bulmanız gerektiğini söyleyebiliriz. Bu düşüncelerle size yardımcı olması açısından bazı otelleri inceledik ve fiyat-puan aralığında ideal otelleri sizlere tavsiye etmeye gayret gösterdik.

San Francisco’da Nerede Kalınır

San Francisco tıpkı İstanbul gibi tepeler üzerine kurulmuş bir şehir. Bu nedenle bu şehirde konaklayacağınız yeri vakit geçireceğiniz yere yakın seçmeniz çok önemli olacaktır. Aksi taktirde şehri yürüyerek gezme fırsatını kaçırmış olacaksınız.

San Francisco’da şayet merkezi bir noktada konaklamak istiyorsanız öncelikli tercihinizi Union Meydanı‘ndan yana yapmalısınız. Eğer şehrin en turistik yerlerinde vakit geçireceksiniz Fisherman’s Wharf bölgesi sizin için ideal olacaktır. Şayet sizin için en önemli şey muhteşem manzaraların tadını çıkarmaksa o zaman Nob Hill sizin için en güzel seçenek.

San Francisco Otel Tavsiyeleri

1.Holiday Inn Express Hotel & Suites Fisherman’s Wharf ★3

Holiday Inn Express Hotel & Suites Fisherman’s Wharf

Fisherman’s Wharf bölgesine çok yakın bir konumda olan otel, ulaşım hatlarına ve sahile yakınlığı ile çok cazip bir seçenek. Otelde 2 kişilik bir odada kahvaltı dahil 800 TL’den başlayan fiyatlarla konaklayabilirsiniz. Bölgenin oldukça güvenli olması ve otel personelinin ilgisi bu oteli seçmeniz için diğer nedenler.

2. Mystic Hotel by Charlie Palmer ★3

Mystic Hotel by Charlie Palmer

Şehrin kalbi Union Meydanı’na çok yakın bir konuma sahip olan otel, şehir merkezinde görülebilecek yerlere yakınlığı ile tercih edilebilecek hoş bir seçenek. Otelin odaları ise huzur verici bir şekilde döşenmiş. Kahvaltıları ise standardın üzerinde. Otelde 2 kişilik odada 700 TL’den başlayan fiyatlarla konaklayabilirsiniz.

3. Hotel Nikko San Francisco ★4

Hotel Nikko San Francisco

Union Meydanı’nda her yere ulaşabileceğiniz bir konumda bulunan otel, ilgili personeliyle de ziyaretçilerden tam puan almayı başarıyor. Otelden çıktıktan hemen sonra Union Meydanı’na ulaşabilir ve buradan dilediğiniz her yeri görme şansına sahip olabilirsiniz. Otelde bulunan kapalı yüzme havuzu ise yorucu bir günün ardından yüzme keyfi yapmanızı sağlıyor. Otel 650 TL’den başlayan oda fiyatlarıyla bölgeye göre oldukça uygun ve hesaplı görünüyor.

4. San Francisco Marriott Marquis Union Square ★4

San Francisco Marriott Marquis Union Square

Otel, San Francisco’nun merkezinde Union Meydanı’na çok yakın bir konumda bulunuyor. Ortalama 750 TL’ye konaklayabileceğiniz otel, manzarası ve zengin restoranıyla öne çıkıyor.

5. The Fairmont San Francisco ★5

The Fairmont San Francisco

Etkileyici manzaralardan vazgeçemeyenlerin tercihi olan Nob Hill’de bulunan otel, ziyaretçilerine keyifli ve bol manzaralı bir konaklama deneyimi yaşatmayı hedefliyor. 5 yıldızlı bu otel “San Francisco’da nerede kalınır” sorusunun cevabını hala bulamadıysanız mutlaka tercih edebileceğiniz bir seçenek. Otelde 2 kişilik oda fiyatları ortalama 1000 TL civarında.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin