Porto Gece Hayatı | 7 Eğlence Mekanı

Porto, Avrupa’nın en uç kısmında bulunuyor ve buradan sonra artık okyanus başlıyor. Bu güzel şehir bütün güzelliklerinin yanı sıra gece hayatı ile de ziyaretçilerine farklı bir dünyanın kapılarını aralama imkanı sunuyor.

Porto gece hayatı kapılarını aralayarak aradığınız eğlenceyi bulabilirsiniz. Burada pek çok farklı özellikteki gece mekanları her türlü zevke hitap ettiği için hemen herkes burada kendisine göre bir eğlence ortamı bulabilmektedir.

1-  Porto Gece Hayatı

Porto gece hayatı özellikle cuma ve cumartesi geceleri oldukça hareketli olmaktadır. Şehrin en önemli eğlence bölgesi ise Galeria de Paris bölgesidir. Bunun dışında Ribeira bölgesi de şehrin canlı yerlerinin başında gelmektedir. Douro Nehri’nin kenarında bulunan bölge özellikle su kenarında bulunan insanların çok eğleneceği bir bölge. Adega Leonor bölgesi ise insanların hareketli bir geceye hazırlanmak için bir şeyler içtiği keyifli bir bölge olarak ziyaretçilerini karşılıyor.

Şehrin gece hayatı biraz geç başladığı için mekanların hareketlenmesi için gece yarısını beklemek gerekiyor. Mekanların hareketlendiğini anlamak için mekanın hemen önüne bakmak yeterli çünkü insanlar bu şehirde içkilerini mekanların önünde içmeyi çok seviyor.

Porto gece hayatı fiyat anlamında pek çok Avrupa şehrinden daha uygun olduğu için içki fiyatları ziyaretçilerini hayli memnun etmektedir. Bu nedenle şehirde geceleri uygun fiyatlara eğlenme imkanı yakalayabilirsiniz.

2- Porto’da Gece Gidebileceğiniz Mekanlar

#1 Industria Club

Industria Club

Pek çok müzik türünün müşterilere sunulduğu bu gece kulübü fiyat olarak da oldukça makul. 1986 yılından bu yana hizmet veren mekan, şehrin en eski gece kulüplerinden biri olarak hizmet vermeye devam ediyor.

#2 Hard Club

Hard Club

Merkezi bir noktada Douro Nehri’nin karşısında bulunan mekan zaman zaman verilen büyük konserlerle ziyaretçilerine muhteşem geceler yaşama imkanı sunuyor.

#3 Museu d’Avó

Museu d’Avó

Muhteşem yiyecekler ve içeceklerle unutulmaz bir gece geçirmek için bu mekanı mutlaka listenize almalısınız.

#4 Cafe Majestic

Cafe Majestic

Portekiz’in en özel ve eski cafelerinden biri olan mekan, hoş ortamı ile her gün birçok turistik ve yerlinin uğrak noktası oluyor.

#5 Twin’s Foz

Twin's Foz

Şehrin en ciks ve pahalı mekanlarından biri olan kulüp, kendinizi özel hissedebileceğiniz güzel bir mekan. Eğer bütçe anlamında sıkıntınız yoksa bu mekanı da gidilecek yerler listenize dahil edebilirsiniz.

#6 Pitch Club

Pitch Club

Şehrin özellikle genç nüfusu tarafından tercih edilen mekanlarından biri olan kulüpte birbirinden farklı kokteyller ile gecenizi çok eğlenceli bir hale dönüştürebilirsiniz.

#7 Estado Novo

Bu mekan da hem turistler hem de yerli halk tarafından sıkça tercih edilen yerler arasında bulunuyor. Mekan, uygun fiyatlarıyla bütçe dostu bir eğlence imkanı sunuyor.

Porto gece hayatı elbette bu mekanlarla sınırlı değil. Sizin de listemize ekleyeceğiniz mekanlar varsa bizimle iletişime geçip fikir ve düşüncelerinizi bize yorum kısmından yazabilirsiniz. Eğer Porto’ya geldiğinizde görmeniz gereken yerleri öğrenmek isterseniz de Porto gezilecek yerler yazımıza göz gezdirebilirsiniz.

Porto gece hayatı ile ilgili bildiklerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilir, yazımızın geliştiricilerinden biri olabilirsiniz. 

Yorum yapın

Bizi Takip Edin