Pattaya Gece Hayatı

Tayland deyince birçok insanın aklına gece hayatı ve seks turizmi geliyor. Özellikle erkek ziyaretçiler bu ülkeyi gece hayatı için ilk seçeneklerden biri yapıyor.

Pattaya, Tayland’ın ve Asya’nın gece hayatı konusunda en hareketli şehirlerinin başında geliyor. 40 yıl öncesine kadar kimsenin bilmediği sakin bir balıkçı köyü olan Pattaya, günümüzde ülkenin en hareketli gece hayatına sahip yerlerinden biri. Sizler için Pattaya gece hayatı ile ilgili bilinmesi gerekenleri araştırdık.

Pattaya Gece Hayatı

Pattaya gece hayatı tek bir başlık altında incelenebilecek kadar sade değil. Şehirde çok farklı eğlence türlerinin yaşanabileceği ortamlar bulunuyor.

Pattaya Bar Kızları

Pattaya’da vakit geçirebileceğiniz birçok bar bulunuyor ve bu barlarda çalışan kızlar bara gelenlere eşlik ederek onların daha iyi vakit geçirmeleri için çabalıyor. Daha doğrusu müşterilerin daha barda daha fazla vakit geçirerek daha fazla para harcamaları için uğraşıyorlar.

Pattaya bar kızları

Bu barlarda çalışan kızların çoğu çocuk yaşta görünmelerine rağmen 25 yaşın üstünde ve birçoğunun daha önce evlenmiş ve hatta çocuğu bulunuyor. Pattaya’nın köylerinden gelen bu kızlar daha iyi bir yaşam hayaliyle daha fazla para kazanmak için bu işi yapıyor.

Bar kızları çoğunlukla müşterilere eşlik ederek kendilerine “lady drink” denen içkilerden ısmarlatır. Bar kızları ısmarlanan her içki için bardan komisyon alır yani daha fazla para kazanır. Aynı zamanda barda striptiz tarzı gösteriler de gerçekleşir. Eğer Pattaya’da bir barda vakit geçirmek istiyorsanız gece sonunda hesapta çok farklı ücretlerle karşılaşmamak için her şeyin fiyatını detaylı bir şekilde öğrenmeye çalışın.

Pattaya gece hayatı sınırsız bir eğlence imkanı sunuyor

Eğer gecenin sonunda bardaki bir kızı odanıza götürmek isterseniz “bar ücreti” denen ücreti bara ödemeniz gerekiyor.

Ladyboy Barları

Pattaya’ya hayli fazla ladyboy bar bulunuyor. Bunda Tayland’da transeksüelliğin normal karşılanmasının da etkili olduğunu söyleyebiliriz. Şayet bir ladyboy ile takılmak istemiyorsanız Pattaya’da çok dikkatli olmanız gerekiyor; çünkü bir ladyboy’u normal bir kızdan ayırmak çoğu zaman imkansıza yakın oluyor.

Pattaya’da birçok ladyboy bar bulunuyor

Ladyboy barlarında gerçekleştirilen Alcazar Show ve Tiffany Show ismi verilen kabareler oldukça ilgi görüyor. Eğer bu tarz şeylere meraklıysanız bu kabareleri seyrederek keyifli vakit geçirebilirsiniz.

GoGo Barları

Pattaya’nın striptiz yapılan kulüpleri olan GoGo barları şehirde en çok ilgi gören yerlerden biri. Burada birbirinden güzel Tai kızları erotik gösteriler yaparak müşterilerin ilgisini çekerek barda daha fazla kalmalarını sağlıyor. Bu gösterilerde yaratıcılığın sınırı bulunmuyor ve birçok farklı gösteri seyredilebiliyor.

GoGo barlar Pattaya gece hayatının en önemi parçalarından biri

Eskiden tamamen çıplak bir şekilde gösteriler yapılabiliyorken günümüzde bu pek mümkün olmuyor; çünkü Tayland polisi buna pek müsaade etmiyor. Bu şekilde gösteri yaparken yakalanan barlar ve kızlar yüklü cezalar aldıkları için genellikle daha sade ve kapalı gösteriler yapmayı tercih ediyor.

Bu barlardaki kızlarla takılmak için kurallar diğer barlarla aynı; ancak buradaki kızlarla geceyi geçirmek isterseniz normal bardaki fiyatın 2-3 katı ücreti gözden çıkarmanız gerekiyor.

Discolar

Discolarda kendinizi dansın ve müziğin ritmine kaptırabilirsiniz

Walking Street üzerinde bulunan birçok farklı konseptte disco bulunuyor ve insanlar burada kendilerini müziğin ve dansın ritmine kaptırıyor. Artık discolarda eski günlerdeki gibi sabahlara kadar eğlenmek imkanı bulunmadığını belirtelim. Şu anda gece 1’de müziğin sesi kısılmak zorunda.

Pattaya’ya Nasıl Gidilir

Pattaya diğer Avrupa şehirlerine göre ucuzluğu, eğlence seçeneklerin çeşitliliği gibi unsurlar nedeniyle dünya üzerinde birçok farklı yerlerden gece hayatını tecrübe etmek için gelen insanlarla doluyor. Siz de bu şehrin gece hayatını tecrübe etmek isterseniz Pattaya’ya 150 km. mesafede bulunan başkent Bangkok’a uçak bileti satın almanız gerekiyor. Buradan da 2 saatlik bir otobüs yolculuğu ile Pattaya’ya geçebilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin