Palma de Mallorca’da Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Eğer bir İspanya turuna çıktıysanız ve vaktiniz de kısıtlı değilse Palma de Mallorca mutlaka listenizde olması gereken yerlerden biri. 

İspanya’nın pek çok şehrinden uçuşların olduğu Palma de Mallorca’da nerede kalınır sorusunun cevabını merak ediyorsanız yazımızın devamını okumanızı öneriyoruz. Yazımızda sizler için Mayorka’nın başkenti konumunda bulunan Palma’daki konaklama seçenekleri ve otel tavsiyeleri ilgili önemli bilgilere ulaşmanız mümkün.

Palma de Mallorca’da Nerede Kalınır

Mayorka, İspanya’nın en büyük adalarından biri ve adanın başkenti olan Palma, ziyaretçilerin çoğunlukla konaklamak için tercih ettiği bölgelerin başında geliyor. Palma, adanın Old Town bölgesine yakın bir konumda bulunduğu için adayı gezmek isteyenler için burası çok ideal bir konaklama seçeneği oluyor. Her ne kadar çok büyük bir ada olsa da Mayorka’da araç kiralayarak ya da toplu taşıma ile adanın her yerine çok rahat bir şekilde ulaşabiliyorsunuz.

Palma de Mallorca’da otel fiyatları birbirine yakın miktarlar oluyor ve fiyatlar yıldız sayısından ziyade daha çok otelin bulunduğu bölgeye göre değişiyor. Otel fiyatlarını incelerken bu konuya dikkat etmenizde fayda var.

Palma’ya gelen ziyaretçiler şehir merkezini tercih etmektedir. Ziyaretçiler çoğunlukla merkeze yakın olan Plaça Mayor ve Passeig del Born bölgelerinde konaklamaktadır. Bu bölgeler Palma de Mallorca gezilecek yerlere yakınlığı sayesinde ziyaretçilerin yürüyerek pek çok yere kolaylıkla ulaşmasını sağlamaktadır.

Palma de Mallorca Otel Tavsiyeleri

Sizler için şehirdeki konaklama seçeneklerini inceleyerek bazı otelleri fiyat/performans olarak daha başarılı bulduk ve sizlerle paylaşmaya karar verdik.

1. Hostel Pura Vida

Hostel Pura Vida

Eğer uygun fiyatlı bir konaklama seçeneği arıyorsanız ve bütçeniz kısıtlıysa şehirde bulunan hosteller sizin için kurtarıcı görevi görecektir. Şehirdeki bu konaklama seçeneği uygun fiyatı, yüksek müşteri memnuniyeti ve merkezi konumu sayesinde ziyaretçiler için çok ideal bir seçim. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

2. Hostel Pınar 2*

Hostel Pınar

Ziyaretçilerin en çok tercih ettiği konaklama seçeneklerinden biri olan hostel, keyifli ve rahat bir konaklama seçeneği arayanlar için oldukça ideal. Hostelin yaz sezonunda açık olan havuzu ise serinlemek isteyen müşteriler için süper bir fırsat. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

3. BQ Belvedere Hotel 3*

BQ Belvedere Hotel

Açık havuzu, açık büfesi, ilgili personeliyle bu konaklama seçeneği ziyaretçilerine gerçek konforu yaşatmaya kararlı! Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

4. Melia Palma Bay 4*

Melia Palma Bay

Muhteşem deniz manzarasına sahip olan otel Ca’n Pere Antoni Plajı’na sadece 350 metre mesafede bulunuyor. Yemekleri de harika olan otel, şehirdeki en uygun konaklama seçeneklerinden biri. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

5. Gran Melia Victoria 5*

Gran Melia Victoria

Size muhteşem bir yat limanı manzarasıyla karşılayan odalara sahip olan otel Palma’nın önemli konaklama noktalarından biridir. Eğer bütçe sorununuz yoksa ve 5 yıldızlı bir otelde konaklama tecrübesi yaşamak istiyorsanız bu oteli tavsiye ediyoruz. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin