Oxford’da Nerede Kalınır? 5 Otel Tavsiyesi

Dünya’nın en önemli öğretim kurumlarına ev sahipliği yapan Oxford, turizm anlamında da İngiltere’nin önemli ziyaret noktalarından biri.

Bu şehre bireysel imkanlarınızla gidecekseniz sizin de Oxford’da nerede kalınır sorusunun yanıtını bulmanız gerekiyor. Yazımızda sizler için bu sorunun cevabını ve şehirde değerlendirebileceğiniz otel tavsiyelerine ulaşabilirsiniz.

1- Oxford’da Nerede Kalınır

Buraya geldiğinizde Oxford’un gezilecek yerlerine yakın bir konaklama bölgesi seçmeniz sizin için avantajlı olacaktır. Böylece toplu taşımayla uğraşmak zorunda kalmayacak ve zamandan da tasarruf etme şansını yakalayacaksınız.

Oxford’da konaklama seçenekleri çoğunlukla Brewer, Waltson, George, Pembroke, Botlay Caddesi’ndeki oteller tercih edilmektedir. Bu bölgelerdeki otel seçeneklerinden bütçenize uygun olanını seçerek şehirdeki konaklama ihtiyacınıza çözüm bulabilirsiniz.

2- Oxford Otel Önerileri

Oxford’da tercih yapabileceğiniz çeşitli otel seçenekleri bulunuyor. Şehirdeki otelleri internet üzerinde otel karşılaştırma siteleri yardımıyla kriterlerinize göre süzerek ve aldıkları puan ve yorumlara dikkat ederek sizin için Oxford’daki en uygun oteli bulabilirsiniz. Eğer buna vaktim yok diyorsanız biletbayi editör ekibi olarak seçtiğimiz Oxford otel tavsiyelerini tercih ederek zamandan kazanabilirsiniz.

1. Hampton by Hilton Oxford 3*

Hampton by Hilton Oxford

Bir dinlenme tesisi atmosferi hissettiren otel, keyifli odaları ve hizmet kalitesi ile Oxford’da nerede kalınır sorusuna verilebilecek cevaplardan birisidir. Şehir merkezine 5 km. mesafede bulunan otel iş ve eğlence için bu şehre gelenler için oldukça cazip bir konaklama alternatifi. Otelle ilgili fotoğrafları ve detaylı bilgileri buradan inceleyebilirsiniz.

2. Holiday Inn Express Oxford Kassam Stadium 3*

Holiday Inn Express Oxford Kassam Stadium

Otel zincirinin şehirdeki oteli, ziyaretçilerine nezih bir ortamda keyifli bir konaklama tecrübesi geçirme olanağı sunuyor. Şehir merkezine yalnızca 15 dakikalık mesafede bulunması ise oteli cazip kılan önemli sebeplerden biri. Otelle ilgili detaylı bilgi ve rezervasyon için tıklayın.

3. The Oxford Townhouse 4*

The Oxford Townhouse

Şehir merkezine 1 km. mesafede bulunan otelden yürüyerek Christ Church’a ve Oxford Üniversitesi’ne çok kolay bir şekilde ulaşmanız mümkün olabilmektedir. Otelin her sabah fiyata dahil olan İngiliz usulü kahvaltısı ise her misafirin en beğendiği yönlerinden biri oluyor. Buraya tıklayarak otel için rezervasyonunu yaptırabilirsiniz.

4. The Galaxie 4*

The Galaxie

Tarihi Oxford bölgesine yaklaşık olarak 2 km. mesafede bulunan otel bir aile işletmesi olarak hizmet vermektedir. Oda&kahvaltı konseptiyle hizmet veren otelde temiz, keyifli ve huzurlu bir gece geçirmek isterseniz hemen rezervasyon yaptırabilirsiniz.

5. Macdonald Randolph Hotel 5*

Macdonald Randolph Hotel

Ashmolean Müzesi’nin hemen karşısında bulunan otel, şehrin tam göbeğinde oldukça merkezi bir lokasyona sahip. Bölgenin en fazla rezervasyon yapılan otellerinden biri olan bu konaklama seçeneği, eğer biraz bütçeniz yüksekse düşünmeden tercih edebileceğiniz kalitede bir tesis. Hemen buradan rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

Siz de Oxford’daki konaklama tavsiyelerinizi yorumla bize bildirerek ziyaretçilerimize Oxford’daki konaklama seçenekleri hakkında fikir verebilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin