Olimpos Gece Hayatı | En Eğlenceli 6 Mekan

Olimpos’a gitmişken biraz eğlenceye ne dersiniz? Doğası, tarihi atmosferi ve manzarasıyla meşhur olan Olimpos’ta geceleri kendinizi müziğin ritmine kaptırıp, eğlenebileceğiniz birbirinden renkli birçok mekan bulunuyor.

Olimpos Gece Hayatı başlıklı yazımızda, sizler için en eğlenceli mekanları bir araya getirerek, listeledik. Birbirinden ilginç konseptlere sahip olan bu mekanlar, farklı bir eğlence arayanlar için oldukça ideal!

# Olimpos Gece Hayatı

Listemizin ilk sırasında;

1. Bull Bar (Öküz Bar)

Bull Bar

Olimpos’un en bilinen mekanlarından biri olan Bull Bar, eski adıyla Öküz Bar, farklı bir eğlence isteyenler için ideal bir mekan. Marjinal bir konsepte sahip olan Bull Bar, mekanın içinde, tam ortasında yanan büyük ateşle dikkat çekiyor. Oldukça geniş bir alana sahip olan Bull Bar’ın dans pistinde dansın ve eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. Yaz sezonunda, haftanın yedi günü, pazar günleri 10.00-00.00, diğer günler 10.30 ile 01.30 saatleri arasında hizmet veren Bull Bar’da alkol ve meze fiyatları da oldukça uygun!

İletişim: (0242) 243 89 84

Adres: Yazır Mahallesi, Olympos Mevkii No:4, 07100 Kumluca/Antalya

2. Hangar Bar

Hangar Bar

Hangar bar, dört tarafı açık olan, geniş ve ferah bir mekandır. Gündüz, kitap okuyup bir şeyler içebileceğiniz kadar sakin bir kafe işlevi gören Hangar Bar’da, akşam saatlerine doğru hareketlilik başlamaktadır. Geç saatlere doğru müzik eşliğinde dans edip, eğlenebileceğiniz mekanda, ağırlıklı olarak rock, electropop, etnik vb. türlerde şarkılar çalınmaktadır. Fiyat olarak da cazip olan mekanda geniş bir kokteyl menüsü bulunmaktadır. Hangar Bar’a haftanın yedi günü 09.00 ile 00.00 saatleri arasında gidebilirsiniz.

İletişim: (0242) 892 12 50

Adres: Yazır, Dereboyu Caddesi No:1, 07340 Olimpos, Kumluca/Antalya

3. Cafe Cactus

 Cafe Cactus

Doğal ve geniş bahçesi ve ferah iç mekanıyla Olimpos’un en güzel mekanlarından biri olan Cafe Cactus, yaz sezonunda turistlerin sıklıkla tercih ettiği bir yer oluyor. Cafe Cactus canlı müzik programı, reggae ve funk ağırlıklı müzik listesiyle, misafirlerine sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek bir eğlence vadediyor. Samimi ve sıcak atmosferi sayesinde birçok müdavime sahip olan mekan, Olimpos gece hayatı için en doğru adreslerden biri! Sabah 08.30 itibarıyla kapılarını açan Cafe Cactus, sabaha karşı 05.00’a kadar kesintisiz olarak hizmet veriyor.

İletişim: (0242) 892 10 55

Adres: Yazır Köyü Olympos Mevkii Kumluca, 07350 Antalya

4. Orange Bar

Orange Bar

Orange Bar, Olimpos’un meşhur ağaç evleriyle oluşturulmuş bir pansiyon olan Olympos Orange Bungalows’un ev sahipliği yaptığı bir eğlence mekanıdır. Orange Bar, manzara ve konum itibariyle oldukça güzel bir kanyonun girişinde, yüksek kayalarla çevrili bir vadi içinde bulunan ve geceleri rengarenk ışık sistemiyle ışıklandırılan bir bardır. Eğlencenin sabahın ilk ışıklarına kadar sürdüğü mekanda, yerli ve yabancı birçok ünlü Dj sahne almaktadır.

Geniş içki ve kokteyl menüsüne sahip olan Orange Bar’da, bir yandan içkinizi yudumlayıp, diğer yandan kendinizi müziğin ritmine bırakarak, doğayla iç içe dans edebilir, Olimpos gece hayatı ve eğlencesinin tadını çıkarabilirsiniz. Orange Bar’da sınırsız eğlence ve kesintisiz hizmet, 23.00 sularında başlayıp, sabahın ilk ışıklarına kadar devam ediyor. Daha fazla bilgi almak için Olimpos Orange Pansiyon linkine tıklayabilirsiniz.

Adres: Yazır Mah. Olimpos Sok. No:26, 07350 Kumluca/Antalya

İletişim: 0537 031 37 73

5. Likya Olympos Bar

Likya Olympos Bar

Olimpos gece hayatı ve eğlencesine renk katan Likya Olympos Bar, canlı müzik programlarıyla yaz sezonu boyunca kalabalığın hiç azalmadığı bir mekandır. 2013 yılından itibaren hizmet veren bar, Türkmen Ağaç Evleri adlı pansiyona ait bir işletmedir. Birbirinden eğlenceli müzik grupları ve kaliteli hizmetiyle oldukça beğeni toplayan Likya Olympos Bar’ı, Olimpos gece hayatı ve eğlencesi adına hiç düşünmeden tercih edebilirsiniz. Haftanın yedi günü 11.00 ile 03.00 saatleri arasında hizmet veren Likya Olympos Bar, fiyat olarak da oldukça makul!

İletişim: 0531 306 51 64

Adres: Türkmen Ağaç Evleri, Olimpos, Kumluca/Antalya

6. Divasa Türkü Bar

Divasa Türkü Bar

Olympos Divasa Hotel’e ait bir mekân olan Divasa Türkü Bar, yaz sezonu boyunca, her gece farklı canlı müzik programlarıyla misafirlerinin eğlenceli ve keyifli anlar yaşamasını sağlayan bir bardır. Rahat ve salaş bir ortama sahip olan Divasa Türkü Bar içerisinde rahatça oturabileceğiniz kamelyalar bulunmaktadır. Geç saatlere doğru hareketlenen mekanda, sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenebilir, canlı müzik dinletisinin keyfini çıkarabilirsiniz. Rezervasyon için Olympos Divasa Hotel linkine tıklayabilirsiniz.

İletişim: 0 242 892 11 20

Adres: Olimpos, 07350 Kumluca/Antalya

Olimpos Gece Hayatı başlıklı yazımız burada sona eriyor. Birbirinden renkli bu mekanlarla ilgili fikir ve görüşlerinizi bize iletebilir ve bu sayede içeriğimizi geliştirmemizi sağlayabilirsiniz. Olimpos hakkında daha çok bilgi sahibi olmak isterseniz; Olimpos’ta Ne Yenir?, Olimpos’un Festivalleri ve Olimpos Gezilecek Yerler linklerine tıklamanız yeterli!

Yorum yapın

Bizi Takip Edin