Mykonos’ta Nerede Kalınır? 5 Otel Tavsiyesi

Yunanistan Adaları arasında çok özel bir yere sahip olan Mykonos, ziyaretçiler için rüya gibi bir tatilin kapılarını aralıyor.

Eğer siz de Mykonos’ta nerede kalınır diye merak ediyorsanız bu yazımız tam size göre. Yazımızda Mykonos’taki konaklama seçenekleri hakkında bilgilere ulaşacak ve tercih edebileceğiniz otel tavsiyelerimizi inceleyebileceksiniz.

1- Mykonos’ta Nerede Kalınır

Mykonos’un konaklama konusundaki en önemli bölgesi Mykonos Town. Burası hem şehrin eğlence merkezi olması hem de adadaki ulaşımın merkezi olması nedeniyle en çok tercih edilen bölgelerin başında gelmektedir. Bölge aynı zamanda adanın en pahalı konaklama bölgelerinin de başında gelmektedir.

Eğer ada merkezinde konaklamayı düşünmüyorsanız Psarou, Paradise Beach, Super Paradise Beach gibi bölgeleri tercih edebilir ve sınırsız eğlencenin yaşandığı plajların olduğu yerlerde konaklayabilirsiniz. Biraz daha sakin bir bölgede konaklamak isterseniz de Santorini bölgesi sizin için ideal olabilir.

Mykonos otelleri için erken rezervasyon şart. Rezervasyonunuzu 3-4 ay önceden yaptırarak daha uygun fiyatlara konaklama fırsatı yakalayabilirsiniz. Aksi halde aynı oda için çok uçuk fiyatlar ödemek durumunda kalabilirsiniz.

2- Mykonos Otel Tavsiyeleri

#1 Karboni Hotel 1*

Karboni Hotel

Ada merkezine yakın ancak uygun fiyatlı bir konaklama seçeneği arayanlar için burayı tavsiye ederiz. Temiz, beyaz badanalı otantik odaları ile burası beklentilerini makul düzeyde tutanlar için ideal olacaktır. Heme buradan rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

#2 Poseidon Hotel Suites 3*

poseidon hotel and suites

Şehir merkezine ve rüzgar değirmenlerine çok yakın bir konumda bulunan otel, fiyat anlamında da adanın geneline göre sizi memnun edeceğini düşündüğümüz bir konaklama seçeneği. Buradan rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

#3 Leto Hotel 4*

leto hotel

Deniz manzaralı odalara sahip olan otel, plaja sadece 3 dakikalık bir mesafede bulunuyor. Aynı zamanda otelden pek çok görülmesi gereken noktaya çok kısa bir sürede ulaşabiliyorsunuz. Otelin yemekleri de oldukça başarılı bu arada. Otelle ilgili rezervasyon bilgileri için tıklayınız.

#4 Palladium Hotel 5*

palladium hotel

Psarou Plajı’na birkaç dakikalık bir yürüme mesafesinde bulunan otel havaalanına olan ücretsiz transfer hizmetiyle ulaşım anlamında da oldukça avantajlı. Otelle ilgili bilgilere ve fotoğraflara ulaşmak için tıklayınız.

#5 Cavo Tagoo 5*

Cavo Tagoo

Mykonos merkeze sadece 10 dakikalık bir mesafede bulunan otel, Chora’da yer alıyor. Ödüllü bir otel olan Cavo Tagoo, adadaki en iyi otellerden biri. Kesinlikle memnun kalacağınız bu otelde konaklamak için rezervasyonunuzu buradan yaptırabilirsiniz.

Mykonos konaklama seçenekleri hakkında detaylı bilgileri de aldığınıza göre artık Mykonos’a gidebilirsiniz. Harika bir tatilin sizi beklediğinden emin olabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin