Manchester’da Nerede Kalınır? 5 Otel Tavsiyesi

İngiltere’nin en çok ziyaretçi çeken şehirlerinden biri olan Manchester, konaklama konusunda pek sıkıntı çekmeyeceğiniz bir destinasyon.

Yazımızda Manchester’da nerede kalınır sorusunun cevabına ve şehirde konaklayabileceğiniz otel tavsiyelerine ait bilgilere ulaşabilirsiniz. Dilerseniz fazla vakit kaybetmeden hemen yazımıza geçelim.

1- Manchester’da Nerede Kalınır

Manchester, İngiltere’nin büyük şehirlerinden biri ve bu şehirde konaklama tercihi yapacağınız zaman şehrin ulaşım arterlerine yakın bir yer seçmeniz mantıklı olacaktır. Ulaşım güzergahlarına yakın bir konaklama seçeneği ile Manchester gezilecek yerler listemizdeki yerleri birkaç günlük gezi ile gezme fırsatını yakalayabilirsiniz.

Manchester’da bazı konaklama bölgelerini özellikleriyle birlikte paylaşmak faydalı olacaktır diye düşünüyoruz:

Northern Quarter: Bohem ve rahat bir bölge olan bu konaklama seçeneği, renkli bir gece hayatı ve eğlence dünyası arayanların tercih edebileceği bir bölge.

Şehir Merkezi: Şehrin tarihi bölgelerinde keyifli bir gezi yapmak ve alışverişle eğlence duraklarına yakın olmak isteyen için ideal bir tercih.

Castlefield: Hem merkeze yakın hem de şehrin karmaşasından uzak durmak isteyenler için uygun bir bölge.

Salford: Irwell Nehri’nin batısında bulunan bu konaklama bölgesi çok fazla faaliyet olmayan ancak uygun fiyatlarıyla tercih edilebilir.

Chinatown: Uzakdoğu’ya meraklı ziyaretçiler bu bölgeyi tercih ederek hem bu kültürün yemeklerini deneme hem de sonsun alışveriş dünyasında kendilerini kaybetme fırsatını yakalayabilir.

Piccadilly: Şehrin ulaşım anlamında merkezi olarak kabul edilen bölgede tren, tramvay ve otobüs gibi ulaşım araçlarını çok rahat bir şekilde kullanma şansına sahip olabiliyorsunuz.

Spinningfields: Şehrin ticaret merkezlerinden biri olan bölge, günümüzde yeme içme olanaklarıyla cazip bir nokta olarak kabul ediliyor.

Dilerseniz şimdi de şehirdeki konaklayabileceğiniz otel önerilerimize birlikte göz atalım.

2- Manchester Otel Tavsiyeleri

#1 ibis budget Manchester Salford Quays 2*

ibis budget manchester salford quays

Salford bölgesinin ve şehrin en çok rezervasyon yaptırılan otellerinden biri olan konaklama seçeneği, ziyaretçilerin büyük oranda memnun ayrıldığı, gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir otel. Rezervasyon için tıklayınız.

#2 Sachas Hotel Manchester 3*

sachas hotel manchester

Şehir merkezinde Northern Quarter’da ve şehrin bütün eğlence imkanlarına ve görülmesi gereken yerlerinde en fazla 15 dakikada ulaşabileceğiniz bir konaklama seçeneği arıyorsanız bu oteli listenize ekleyebilirsiniz. Otelle ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

#3 Castlefield Hotel 3*

castlefield hotel

Bridgewater Nehri kıyısındaki otel, şehir merkezine 5 dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. Otelin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

#4 Novotel Manchester Centre 4*

novotel manchester centre

Chinatown bölgesinde bulunan bu otel seçeneği merkeze oldukça yakın konumuyla şehir merkezinden kopamayanları memnun edecek bir noktada bulunuyor. Otelin detaylı fotoğraflarına, hizmetlerine ve rezervasyon bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

#5 Macdonald Manchester Hotel 4*

macdonald manchester hotel

Keyifli kahvaltı seçenekleriyle güne güzel bir şekilde başlamanıza olanak tanıyan otel Piccadilly İstasyonu’na sadece 150 km. mesafede bulunuyor. Eğer bu otelde konaklamak isterseniz rezervasyonunuzu hemen yaptırabilirsiniz.

Sizlerde bildiğiniz Manchester otellerini yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilir, yazımızı geliştirmemizde bizlere yardımcı olabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin