Malaga Yeme İçme Rehberi

Geçmişte Romalılar, Araplar gibi çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapan Malaga, günümüzde adeta bir açık hava müzesi olarak ziyaretçilerin tercih ettiği bir lokasyon konumunda bulunuyor. 

Malaga, zengin tarihi birikiminin yanı sıra yemek konusunda da ziyaretçilerini memnun eden bir şehir. Özellikle Akdeniz mutfağının örneklerini tadabileceğiniz şehirdeki yemek kültürü hakkındaki bilgileri hazırlamış olduğumuz Malaga Yeme İçme Rehberi ile sizlerle paylaşmak istedik.

Malaga Yeme İçme Rehberi

Malaga’da insanlar yemek yemeyi sosyalleşme ve keyifli zaman geçirme etkinliği olarak görüyor. Bu nedenle bu şehirde insanlar yemek yemek için acele etmiyor ve bir gecede birkaç farklı mekanı ziyaret ederek azar azar yemeyi tercih ediyor. İnsanlar özellikle tapas barlarda bir şeyler içerken lezzetli tapasları atıştırarak yemeklerini yiyor. Eğer siz de Malaga’nın yemek kültürünü tanımak istiyorsanız tapas barları mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Malaga’da En İyi Yemek Noktaları

Los Patios de Beatas

los patios de beatas

Eğer yemek konusundaki bütçeniz yeterliyse şehrin en önemli lezzet duraklarından biri olan Los Patios de Beatas’a uğramanızı tavsiye ediyoruz. Burada kişi başı ortalama 40-50€ arasında değişen fiyatlarla çok özel bir yemek deneyimi yaşayabilirsiniz.

El Pimpi

El Pimpi

Malaga’daki en çok tavsiye edilen tapas restoranlarının başında gelen El Pimpi, İspanya’nın bu yemek kültürünü denemek ve çeşitli atıştırmalıkların tadına bakmak isteyenlerin mutlaka uğraması gereken yerlerden biri.

Casa Aranda

casa aranda

Çikolata sosuyla yenen ve ülkemizdeki halka tatlıyı andıran bir görünüme sahip olan churros tatlılarını burada mutlaka denemenizi öneriyoruz. Casa Aranda ise bu tatlıyı yiyebileceğiniz şehirdeki en güzel yerlerden biri.

Gourmet Experience

gourmet experience

El Corte Ingles’in teras bölümünde bulunan bu yemek bölümünde pek çok farklı lezzeti tatma şansına sahip olabilirsiniz. Özellikle burada bulunan Gastro Bar size muhteşem bir ziyafet imkanı sunuyor.

Sizlerin de Malaga’da önerdiği güzel mekanlar varsa yorum kısmından paylaşarak rehberimizin daha faydalı bir hale gelmesine katkı sağlayabilirsiniz. Henüz Malaga’ya gitmeyenler ise ekonomik Malaga uçak bileti sayfamızı ziyaret ederek biletini oturduğu yerden kolay bir şekilde alabilir.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin