Madrid Gece Hayatı

Madrid, geceleri şehri keşfe çıkmak isteyenleri de memnun edecek kadar güzel bir şehir. 

Kabul edelim ki Madrid, Barselona kadar renkli bir gece hayatına sahip değil. Ancak Madrid’e geldiğinizde taşkınlıktan uzak, çok keyifli, eğlenirken dinlenebileceğiniz akşam eğlenceleri sizi bekliyor. Siz de Madrid’de akşamları eğlenmeyi düşünüyorsanız hazırladığımız Madrid gece hayatı hakkındaki yazımızı okumanızı öneriyoruz.

Madrid Gece Hayatı

Madrid gece hayatı çoğunlukla cuma ve cumartesi geceleri canlı oluyor. İnsanlar tatil olan bu gecelerde haftanın yorgunluğunu atmanın tadını çıkarıyor. Şehirde insanların seviyeli bir eğlenceyi tercih ettiğini söyleyebiliriz. İnsanlar içkilerini yudumlarken dostlarıyla çok keyifli sohbetler eşliğinde müziğin tadını çıkarmayı hayli seviyor.

Şehirde kendinizi gecenin akışına bırakırsanız Madrid gece hayatı sizi gayet memnun edecek bir şehir. Sokaklar cıvıl cıvıl ve mekanlar da ziyaretçilerini memnun etmek için çabalıyor. Şehrin gece hayatının canlı olmasının sebeplerinin başında ise şehrin önemli caddelerinde bulunan mağazaların akşam 21:00’a kadar açık olması.

Şehrin gece hayatı Santa Ana ve Huertas bölgelerinde şekilleniyor. Şehir merkezinde ise Puerta Del Sol, Gran Via ve Plaza Mayor bölgeleri de pek çok farklı mekanla ziyaretçilerine çok eğlenceli geceler yaşatıyor. Argüelles ve Moncloa ise şehrin öğrenci tayfasının takıldığı yerler olarak dikkat çekiyor.

Madrid’de Gidebileceğiniz Mekan Önerileri

Pacha

Pacha

Tribunal metro durağının hemen yanında bulunan disco özellikle genç yaştaki ziyaretçiler tarafından sıklıkla ziyaret edilmektedir. Erkekler giriş ücreti karşılığında iki içkiyi ücretsiz bir şekilde içebilmektedir.

Kapital

Kapital

Muhteşem dans pisti, ışıklı gösterileri ve coşturan müzikleri ile muhteşem bir gece yaşamak istiyorsanız Kapital’i mutlaka listenize almalısınız.

Los Gabrieles Taberna

Los Gabrieles Taberna

İspanya deyince elbette akla flamenko geliyor. Bu mekanda gerçekleştirilen flamenko geceleriyle içkinizi yudumlarken gecenizi muhteşem danslarla renklendirebilirsiniz.

Sala Bash

Sala Bash

Şehrin en önemli gece kulüpleri arasında gösterilen Sala Bash’ta canlı Dj performanslarıyla coşabilirsiniz. Mekanda sabahın ilk ışıklarına kadar eğlence devam etmektedir.

Joy Madrid

Joy Madrid

Merkezi konumu nedeniyle hayli fazla tercih edilen mekanların biri olan kulüp, ziyaretçilerine çok geniş bir müzik yelpazesiyle unutamayacakları bir gece yaşama imkanı sunuyor.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin