Buenos Aires’te Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Arjantin’in başkenti Buenos Aires’te nerede kalınır sorusuna cevaplar aradık. Burayı ziyaret edenleri çok keyifli bir tatilin beklediğini söyleyebiliriz.

Şehre ilk defa gelenler için ilk cevap bulunması gereken soruların başında ” Buenos Aires’te nerede kalınır ? sorusu geliyor. Yazımızda Buenos Aires’in konaklama seçenekleriyle ilgili detayları ve Buenos Aires’te tercih edebileceğiniz bazı otelleri sizlerle paylaşmak istedik. Siz de bu sorunun cevabını merak ediyorsanız yazımızı inceleyerek şehrin konaklama olanakları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

#1 Buenos Aires’te Nerede Kalınır?

Buenos Aires, uygun fiyatlı tatil yapabileceğiniz şehirlerden biri. Burada düşük bütçelerle bol yıldızlı otellerde kalma şansına sahip olabiliyorsunuz. Bu da kısıtlı bütçeye sahip olan gezginler için şehri cazip bir rota haline getiriyor.

Şehirdeki otel önerilerimize geçmeden önce dilerseniz Buenos Aires’te konaklamak için tercih edebileceğiniz konaklama bölgeleriyle ilgili bilgileri sizinle paylaşalım;

1. Palermo Bölgesi

Palermo Bölgesi

Şehir merkezinden biraz uzak olmasına rağmen şık butik otellere ve eğlenceli cafe, restoranlara ev sahipliği yapan bölge, şehirde konaklamak için güvenli bir bölge arayanlar için ideal olmaktadır. Bölge bol yeşil alanları ve düzenli sokaklarıyla da ilgi görmektedir.

2. Recoleta Bölgesi

Recoleta Bölgesi

Buenos Aires’in en seçkin bölgelerinin başında gelen Recoleta, şık alışveriş duraklarına ve restoranlara ev sahipliği yapıyor. Buenos Aires’teki gezilecek yerlere yakınlığı ve metro ile ulaşım kolaylığı sayesinde bu bölge şehrin tarihi bölgelerini görmek isteyenler için tercih edilebilecek önemli noktaların başında geliyor. Bölgenin gece hayatı için pek uygun olmayacağını belirtmek isteriz.

3. San Telmo Bölgesi

San Telmo Bölgesi

Şehrin gerçek yüzünü görmek isteyenler için çok doğru bir tercih olan Sal Telmo bölgesi aynı zamanda uygun fiyatlı konaklama seçenekleri için de tercih edilebilecek bir yer. Bölgede pek çok hostelde özellikle kalabalık gruplar ve aileler çok uyguna konaklama şansına sansına sahip olabiliyor. Bölgede bulunan mekanların da oldukça ucuz olduğunu söylememiz gerek.

4. Microcentro (Şehir Merkezi)

Microcentro

Sayısız otele ev sahipliği yapan bölge Buenos Aires’te nerede kalınır? sorusunun en güzel cevaplarından biri. Renkli gece hayatı, güvenli olması, konaklama seçeneklerinin çeşitliliği, ulaşım arterlerine yakınlığı ile bu bölge çok iyi bir tercih olabilir. Turistik noktalara çok yakın olduğundan dolayı kalabalık bir bölge olan Microcentro ya da diğer adıyla San Nicolas, sakinliği sevenler için çok da doğru bir tercih olmayabilir.

5. Puerto Madero Bölgesi

Puerto Madero Bölgesi

Şehrin lüks yüzlerinden olan Puerto Madero, lüks otel seçenekleriyle karşımıza çıkıyor. Buenos Aires’in tarihi dokusuna pek uymayan bu bölge lüks bir tatil deneyimi yaşamak, lüks otellerde kalmak, lüks mekanlarda zaman geçirmek isteyenler için tercih edilebilecek yerlerin başında geliyor.

Buenos Aires’te bahsettiğimiz bölgeler dışında tercih edebileceğiniz yerler de bulunuyor. Şehre geldiğinizde sanatsal etkinliklere yakın olmak için Retiro bölgesini, en ucuz konaklama seçenekleri için Belgrano bölgesini, tangoyla iç içe olmak için La Boca bölgesini tercih edebilirsiniz.

#2 Buenos Aires Otel Tavsiyeleri

Otel araştırmakla vakit kaybetmek istemeyen ziyaretçilerimiz için şehirdeki bazı çok tercih edilen otelleri listeledik;

1. America Del Sur Hostel Buenos Aires

America Del Sur Hostel Buenos Aires

Arjantin havasını sonuna kadar soluyabileceğiniz San Telmo bölgesinde bulunan hostel çok temiz ve uygun fiyatlı bir konaklama seçeneği olarak karşımıza çıkıyor. Eğer kalabalık bir grupla ya da ailenizle Buenos Aires’e gitmeyi planlıyorsanız bu hostel sizin için çok ideal olabilir. Hostel için rezervasyonunuzu yaptırmak isterseniz burayı tıklayabilirsiniz.

2. Hotel Reconquista Garden 4*

Hotel Reconquista Garden

Şehrin tam merkezinde bulunan bu tesis, şehrin en çok tercih edilen otelleri arasında bulunuyor. Şehirde görülmesi gereken pek çok önemli mekana yakınlığı ve lüks tasarlanmış geniş odaları ile burası sizin için ideal bir konaklama seçimi olabilir. Detaylar ve rezervasyon bilgileri için tıklayınız.

3. Bulnes Eco Suites 4*

Bulnes Eco Suites

Şehir merkezine yakın Palermo bölgesinde yer alan otel, Bulnes Metro İstasyonu’na 50 metre mesafede bulunuyor. Keyifli bir konaklama için burada kalmak isterseniz rezervasyonunuzu buradan yaptırabilirsiniz.

4. ARC Recoleta Boutique Hotel & Spa 4*

ARC Recoleta Boutique Hotel & Spa

Recoleta bölgesinin merkezinde yer alan otel, butik konseptte hizmet veren keyifli tesislerden biri. Solaryum, sauna, fitness gibi çeşitli seçeneklerle ziyaretçilerini rahatlatmayı başaran otel, bölgenin en çok tercih edilen seçeneklerinden. Buradan otel için rezervasyon yaptırabilirsiniz.

5. Hotel Madero Buenos Aires 5*

Hotel Madero Buenos Aires

Puerto Madero bölgesinde pek çok lüks konaklama seçeneğinin bulunduğunu belirtmiştik. Bu tesis de ziyaretçilerine yüksek standartlarda bir konaklama deneyimi yaşama imkanı sunuyor.

Çatıdaki panoramik şehir manzarasının tadını çıkarabileceğiniz spa alanı da otelin değerine değer katıyor. Eğer çok şık bir gece geçirmek isterseniz bu tesisi mutlaka değerlendirmelisiniz. Otelle ilgili detaylar ve fotoğraflara buradan ulaşabilirsiniz.

**Buenos Aires’te nerede kalınır yazımız hakkındaki görüşlerinizi, aşağıda yer alan yorumlar butonundan bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin