Kahramanmaraş Gece Hayatının Eğlence Dolu 4 Mekanı

Kahramanmaraş gece hayatı içerinde eğlence dolu mekanları merak ediyorsanız, listemizden gidebileceğiniz en eğlenceli mekanları keşfedebilirsiniz.

Kahramanmaraş geceleri dendiğinde aklınıza çok fazla mekan seçeneği gelmiyor olabilir.. Hal böyle olunca Kahramanmaraş gecelerinde eğlenmek istediğinizde tercih edebileceğiniz tüm mekanları ‘ Kahramanmaraş Gece Hayatı ’ içeriğimizde keşfetmenizi bekliyoruz. Dilerseniz, daha fazla zaman kaybetmeden yazımıza geçelim…

Listemizin ilk sırasında;

1. Yaprak Gazinosu

Yaprak Gazinosu

Şehir merkezinde kolay ulaşılabilir bir konumda bulunan Yaprak Gazinosu, Kahramanmaraş gece hayatı içerisinde bulabileceğiniz en keyifli mekanlar arasında yer alıyor. Gecenizi keyiflendirecek şarkılar eşiliğinde dilerseniz alkol alabiliyor,gazinonun leziz mezelerini tadabiliyorsunuz.

Güler yüzlü hizmetiyle kullanıcılarından tam yorum alan Yaprak Gazinosu, bölgedeki eğlence mekanları arasında en çok tercih edilenlerde biridir.Alkollü ortalama ücret bilgisine ulaşamadığımız gazinodan bilgi almak için aşağıdaki irtibat numarasını kullanabilirsiniz.

Adres: Egemenlik, 21047. Sk., 46080 Kahramanmaraş Merkez/Kahramanmaraş

2. Hayal Kahvesi

Hayal Kahvesi

Birçok şehirde hizmet veren Hayal Kahvesi, Kahramanmaraş’ta iyi müziğin tercih edilen adreslerinden biridir. Ünlü sanatçıların sahne aldığı hayal kahvesine konser günleri biletle giriş yaparken, haftanın diğer günleri de müzik ve lezzetli yemeklerini denemek için ziyaret edebilirsiniz. Bunun yanı sıra Kahramanmaraş gece hayatı içerisinde canlı müzik dinlemek isterseniz cuma ve cumartesi günleri Kahramanmaraş etkinlikleri kontrol edebilir, ruhunuzu müziğe doyurabilirsiniz. ????

Adres: Malik Ejder, 46040 merkez/Kahramanmaraş

3. Moonlight Club Disko

Kahramanmaraş’ta açılmış ilk gece kulübü olarak bilinen Moonlight Clup Disko, canlı müzik ve DJ performanslarıyla diğer seçenekler arasına kendini belli ediyor. Kulüp içerisinde haftanın belli günleri sahne alan DJ’ler birlikte ferah bir alan içerisinde kendinizi dansın ritmine bırakabiliyorsunuz.

Gece boyunca kesintisiz müziğin devam ettiği mekân, 21:00 – 05:00 saatleri arasında hizmet sunuyor. Yerinizde duramayacağınız bir gece geçirmek için sınırsız eğlencesi ve makul fiyatlarıyla ön plana çıkan Moonlight Disko’yu ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Egemenlik Mah., Dulkadiroğlu, Kahramanmaraş, Türkiye

4. Almina Night Club

Almina Night Clup

Kahramanmaraş eğlence hayatının en şık mekanlarından biri Almina Night Kulüp’tür diyebiliriz. Kapalı ve açık alanı bulunan Almina Night Clup içerisinde canlı müzik gösterilerinde showları olduğu gibi dış mekânda bulunan havuz ve aydınlatmalar mekana farklı bir atmosfer kazandırmaktadır.

Havuz başında yapılan partilerin ve gösterilerin ayrı bir eğlenceli olduğu Almina Night Clup aynı zamanda geniş alkollü menüsüyle de ziyaretçilerinden tam puan alıyor. Kahramanmaraş’ta dans ve müzik eşliğinde keyifli bir gece geçirmek için Gece kulübünün adresine hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Adres: Egemenlik, 21047. Sk., 46080 Kahramanmaraş Merkez/Kahramanmaraş
İletişim: 0 535 514 65 11

Kahramanmaraş’ın birbirinden eğlenceli mekanlarını derlediğimiz Kahramanmaraş Gece Hayatı yazımız içeriğimizi nasıl buldunuz? Görüş ve önerilerinizi bizlerle yorumlar kısmından paylaşırsanız oldukça seviniriz. ????

“Kahramanmaraş Gece Hayatının Eğlence Dolu 4 Mekanı” üzerine bir yorum

  1. Başka ne güzel gece hayatları var maraşta mesela mercimek tepesine çıkın orada sizi itler kovalasın gayet heyecanlı ve adrenalin dolu olur. Yada mağralıya çıkın her köşe başında bekleyen mahallenin aziz ökkeşleri sizleri anadolunun cömert ve hoşgörülü cana yakın tavrıyla karşılasın. Bunların yanı sıra Şehrimize yoğun miktarda gelen turist sayıları (suriyeli) her geçen gün artmakta.

    Yanıtla

Yorum yapın

Bizi Takip Edin