Helsinki Konaklama Seçenekleri ve Otel Tavsiyeleri

Avrupa‘nın kuzeyinde şirin, sevimli ve kültür kokan bir başkent olan Helsinki, özellikle gezisi esnasında kültürel noktalar da görmek isteyenlerin mutlaka listesinde bulunması gereken bir Avrupa şehri. 

Daha önce gidilmeyen her yer gibi Helsinki‘ye de ilk defa gidenlerin merak ettiği şeylerden biri doğal olarak Helsinki konaklama seçenekleri oluyor. Biz de şehre ilk defa gidecekler için şehirdeki konaklama ve otel seçeneklerini araştırdık. Helsinki’ye gitmeden önce yazımızı okuyarak şehirdeki konaklama seçenekleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Helsinki Konaklama Seçenekleri

Helsinki, yaşam standardı yüksek olan Avrupa şehirlerinin başında geliyor. Gelir ortalaması bakımından da oldukça iyi bir noktada bulunan şehirdeki otellerin fiyatları da diğer birçok Avrupa ülkesine göre yüksek; ancak otellerin aldıkları ücretin karşılığında ziyaretçilerine oldukça konforlu bir konaklama tecrübesi yaşattığını belirtmemiz gerek.

Helsinki konaklama seçeneklerine baktığımızda şehrin iş için gelen insanlardan dolayı özellikle hafta içi daha yoğun bir süreç geçirdiğini gözlemliyoruz. Bu nedenle otellerin doluluk oranları hafta içi daha yüksek olmakta ve bu da otellerin fiyatlarının hafta içi artmasına neden olmaktadır. Hafta içi şehre sadece gezmek için gelenler olduğundan şehirdeki oteller boşalmakta ve bu da otel fiyatlarının daha uygun olmasını sağlamaktadır. Bu nedenle gezinizi hafta sonuna denk getirmeniz sizin için daha avantajlı olacaktır.

Helsinki küçük bir şehir olduğundan şehirde çok fazla konaklama bölgesi bulunmuyor. Ancak şehrin gece hayatını da yaşamak isteyenlerin özellikle şehrin en merkezi yerlerindeki konaklama seçeneklerini değerlendirmelerini tavsiye ediyoruz.

Helsinki Otel Tavsiyeleri

Helsinki konaklama seçenekleri arasında pek çok kaliteli otel bulunuyor. Şehirde bulunan otelleri fiyat/performans anlamında inceleyerek sizin için en uygun otellerden bazılarını belirledik.

1. Hotel Arthur 3*

Hotel Arthur

2016 yılının şehirdeki en çok rezervasyon yapılan otellerin başında gelen Hotel Artur, kaliteli hizmetiyle memnun müşteri sayısını her geçen gün arttırıyor. Siz de otelin memnun müşterileri arasında bulunmak, otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

2. Hotel F6 4*

Hotel F6

2016 yılından bu yana ziyaretçilerini ağırlayan otel, henüz çok yeni olmasına rağmen şaşırtıcı derecedeki hizmeti ile ziyaretçilerinden tam not almayı başarıyor. Helsinki’de görülmesi gereken yerlerin otele yürüme mesafesinde bulunması da ziyaretçiler için büyük avantaj. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

3. Hotel Klaus K 4*

Hotel Klaus K

Özel tasarım odalara sahip olan otel, konumu, özel ürünlerle donatılmış kahvaltısı ve güler yüzlü hizmeti ile ziyaretçilerinin otelden memnun ayrılmalarını sağlıyor. Otelin limana, tren istasyonuna ve alışveriş noktalarına yakınlığı da ziyaretçiler için büyük avantaj. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

4. Hotel Katajanokka 4*

Hotel Katajanokka

1837 yılından kalma bir hapishanenin otele dönüştürülmesiyle ortaya çıkan Hotel Katajanokka size kaldığınız sürece farklı duygular yaşatabilir. Konakladığınız odada bir zamanlar en azılı suçluların kaldığını bilmek sizin için farklı konaklama deneyimi olacaktır. Müze konum olarak da şehrin tarihi bölgelerine yakın bir noktada bulunuyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

5. Hotel Haven 5*

Hotel Haven

Helsinki Limanı’na yakın bir konumda bulunan otel, ziyaretçilerini memnun edebilmek için elinden gelen gayreti gösteriyor. Eğer bütçeniz 5 yıldızlı bir otel için yeterli ise Hotel Haven kesinlikle Helsinki konaklama seçenekleriniz arasında bulunmalı. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin