Granada’da Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

İspanya’nın Endülüs bölgesinde bulunan Granada şehri, ziyaret edenleri kendisine aşık edecek güzellikle bir rota. 

Ülkenin tarihi bölgelerinden biri olan Granada’da keyifli günler geçirme şansını yakalayabilirsiniz. Ancak bireysel gelen gezginler için şehirdeki konaklama seçenekleri çok önemli olmaktadır. Eğer siz de Granada’yı bireysel olarak keşfe çıkacaksanız Granada’da nerede kalınır sorusu da sizin için önemli olacaktır. Öyleyse bu yazımızı dikkatlice okumanızı öneriyoruz.

Granada’da Nerede Kalınır?

Granada’ya geldiğinizde eğer şehrin tarihi mekanlarına ve özellikle görülmesi gereken noktalarına yakın olmak isterseniz Granada Centro tercih etmeniz gereken yer olacaktır. Özellikle kayak yapmak isteyenler ise Genil Nehri’nin güney bölgesini tercih edebilirler.

Granada’nın en etkileyici yerlerinden biri olan eski bir Müslüman yerleşim yeri Albaicin ise ziyaretçiler için alternatif bir konaklama bölgesi konumunda bulunuyor; ancak burası şehir merkezine uzaklığı ve engebeli arazisi nedeniyle öncelikli tercih edilebilecek bir yer değil.

Granada Otel Tavsiyeleri

1. Hotel Universal 3*

Hotel Universal

Granada’nın tam merkezinde Granada Katedrali’ne 500 metre mesafede bulunan bu konaklama seçeneği, havaalanına ulaşım kolaylığıyla da tercih ediliyor. Şehir merkezindeki en çok tercih edilen otelle ilgili detaylı bilgiler, fotoğraflar ve rezervasyon için tıklayın.

2. Maciá Monasterio de los Basilios 3*

Macia Monasterio de los Basilios

Genil bölgesinde bulunan otel, geniş odalarıyla ve merkezi konumuyla ziyaretçilerine konforlu bir konaklama seçeneği oluyor. Otel, geçmişi 17. yüzyıla dayanan bir Müslüman Camii’sinin restore edilmesiyle günümüzde ziyaretçilerine hizmet veriyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler, fotoğraflar ve rezervasyon için tıklayın.

3. Hotel Granada Center 4*

Hotel Granada Center

Sizin için genel olarak merkezde ve ulaşımı kolay olan otelleri tavsiye etmeye gayret ediyoruz. Şehir merkezinde bulunan bu otel de Old Town bölgesine 10 dakika, tren istasyonuna ise 5 dakikalık mesafede bulunuyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler, fotoğraflar ve rezervasyon için tıklayın.

4. Hotel Macià Real De La Alhambra 4*

Hotel Macia Real De La Alhambra

Otel Granada şehir merkezine yalnızca 3 km. mesafede bulunuyor ve otelin önünden kalkan otobüsler 10 dakikada sizi şehir merkezine ulaştırmaktadır. Otelle ilgili detaylı bilgiler, fotoğraflar ve rezervasyon için tıklayın.

5. Eurostars Gran Via 5*

Eurostars Gran Via

İnsanın içini ferahlatan geniş ve özel tasarımlı odalara sahip bu otelde şehrin merkezinde çok özel bir konaklama tecrübesi yaşayabilirsiniz. Bina ziyaretçilerine 19. yüzyıldan kalma tarihi bir binada hizmet vermektedir. Otelle ilgili detaylı bilgiler, fotoğraflar ve rezervasyon için tıklayın.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin