Galway Alışveriş Rehberi | 6 Alışveriş Noktası

Galway, hem yerli halk için hem de şehri ziyaret etmeye gelenler için keyifli ve doyurucu bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Galway’e geldiğinizde çok özel dükkanlardan ve mağazalardan hediyelik eşyalar alarak, tatilinizi daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz. Hazırladığımız Galway alışveriş rehberi ile şehirdeki alışveriş olanakları hakkında bilgilere ulaşma şansını yakalayabilirsiniz.

1- Galway Alışveriş Rehberi

Galway’e geldiğinizde birbirinden keyifli butik dükkanlarda alışveriş yapma imkanına sahip olabilirsiniz. Tabi ki şehirde alışveriş yapacağınız büyük merkezler de bulunmaktadır. Dilerseniz el sanatları satan tezgahlar da alışveriş için iyi bir alternatif olabilir.

Galway’den ne alınır diye merak ediyorsanız şehirde Claddagh yüzükleri ve Aran trikoları iyi bir seçim olabilir. Bunun yanı sıra mücevherler ve el yapımı hediyelikler de seçenekleriniz arasında bulunuyor.

2- Galway’de Alışveriş Yapılacak Yerler

#1 Charlie Byrne’s Bookshop

Charlie Byrne's Bookshop

Galway’in merkezinde bulunan bu kitabevinde 100 binin üzerinde kitap ziyaretçileri karşılıyor. Kitap seven ziyaretçiler burada çok keyifli zamanlar geçirebilecektir.

#2 Thomas Dillon’s Claddagh Gold

Thomas Dillon's Claddagh Gold

1750 yılından bu yana hizmet veren ve Galway’in en eski kuyumcularından biri olan dükkan, Claddagh yüzükleri bakmak için gidebileceğiniz en ideal noktaların başında geliyor.

#3 Eyre Meydanı Alışveriş Merkezi

Eyre Meydanı Alışveriş Merkezi

Şehrin en hareketli meydanlarından biri olan Eyre Meydanı’ndaki alışveriş merkezi çeşitli dükkan ve mağazaları ile ziyaretçilerine hizmet veriyor.

#4 Corrib Alışveriş Merkezi

Corrib Alışveriş Merkezi

Eyre Meydanı’na yakın bir konumda bulunan alışveriş merkezinde özellikle dünyaca ünlü zincir mağazaların dükkanlarını bulabilirsiniz.

#5 Galway Woollen Market

Galway Woollen Market

Latin Mahallesi bölgesinde bulunan bu aile işletmesinde kendiniz ve sevdikleriniz için çok güzel yünden kıyafetle satın alabilirsiniz.

#6 Galway Alışveriş Merkezi

Galway Alışveriş Merkezi

Eyre Meydanı’na yürüyerek 15 dakikalık mesafede bulunan Galway Alışveriş Merkezi içinde sizi 60’dan fazla mağaza sizi bekliyor.

Peki sizin Galway’deki favori alışveriş durağınız neresi? Bunu takipçilerimizle paylaşmak isterseniz tavsiyelerinizi yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

**Galway alışveriş rehberi ile ilgili merak ettiklerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin