Fethiye’nin Gece Hayatı

Fethiye’de gündüzleri zaman su gibi akıp geçer, akşam ise herkes tatilin verdiği enerji ve yeni yerler keşfetme isteği ile kendini sokaklara atar. Fethiye’nin gece hayatı da oldukça renkli görüntülere ev sahipliği yapar.

Daha önce bu belde de bulunanların yakından tanıdığı, tüm eğlencenin odak noktası haline gelen Hisarönü Barlar Sokağı’nda ve Paspatur Barlar Sokağı’nda birbiri ardına dizilmiş, sabaha kadar canlı kalan bar ve kulüpleri bulabilirsiniz.

Sizler için Fethiye’de gündüzleri geçirdiğiniz sükuneti ve huzuru yerle bir edecek, sınırsız eğlence ve en kaliteli müzikleri sunan o adresleri derledik.

Revolution Night Club

Revolution Night Club

2013 yılından beri hizmet veren Fethiye’nin güzide kulüplerinden Revolution Nıght Club, 800 kişilik kapasitesiyle pek çok tatilciyi sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendiren bir mekan. Kaliteli müzik anlayışı ve harika kokteylleri ile yaz aylarında haftanın her gecesi, kış aylarında ise Cuma ve Cumartesi geceleri hizmet veren gece kulübü beldenin popüler eğlence mekanları arasında ilk sırada yer alıyor.

Adres: Ölüdeniz Mahallesi, Cumhuriyet Cd., 48340 Fethiye/Muğla
İletişim: 0 536 884 38 55

Mejnun Club & Cocktail House

Bar

Fethiye’nin en güzel kokteyllerinin yapıldığı Mejnun Club, aynı zamanda beldenin en hoş mimariye sahip mekanlarından biri. İlçeyi ziyaret edenlerin müdavimi olduğu bu eğlence mekanında hoş saatler geçireceğinizin garantisini şimdiden verelim 🙂

Adres: Cumhuriyet Mahallesi, 48300 Fethiye/Muğla
İletişim: 0544 563 56 86

Car Cemetery Bar

Car Cemetery Bar

Fethiye’nin harika performanslara ev sahipliği yapan mekanı Car Cemetery, Fethiye’de geçireceğiniz akşamların birinde mutlaka uğramanız gereken yerlerden biri. Cover şarkılara doyacağınız mekan, bölge halkı tarafından ilçenin en kaliteli eğlence mekanı olarak gösteriliyor. Denemekte fayda var. 🙂

Adres: Fethiye Merkez
İletişim: 0 252 612 78 72

Deep Blue Bar

Deep Blue Bar

Blues müzikleri çalan Deep Blue Bar’da, fiyat ortalaması da diğer mekanlara göre daha makul. Mekana yolunuz düşerse Lynchburg Lemonade isimli kokteyli denemenizi şiddetle tavsiye ederiz.

Adres: 27 Hamam Sokak, Paspatur, 48300 Fethiye / Muğla
İletişim: (0252) 612 10 08

Time Out Club

Time Out Club

Karaoke akşamlarıyla ünlü olan mekan, Fethiye’ye gelen tatilcilerin müdavimi olduğu mekanlar arasında geliyor. Hisarönü Barlar Sokağı’nın en nezih mekanı olarak gösterilen Time Out Club’da, sabahın ilk ışıklarına kadar dolu dolu eğlence yaşayabilirsiniz.

Adres: Hisarönü Mah. Ölüdeniz Beldesi, Cumhuriyet Cad. Fethiye / Muğla
İletişim: 0543 601 70 80 

*Fethiye’nin gece hayatı hakkında önerebileceğiniz tüm mekanları yazımıza eklemek için sabırsızlıkla bekliyoruz. Yorumlar butonundan tüm mekan önerilerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz 🙂  Diğer yandan Fethiye’de Alışveriş Noktaları yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin