Elazığ Gece Hayatı | Heyecan Dolu 10 Mekan

Şehir ilk olarak tarihi ve kültürel dokusuyla akla gelirken, akşam karanlığı ile canlanmaya başlayan Elazığ gece hayatı da son zamanlarda ön plana çıkmaktadır.

Doğu illeri göze alındığında daha renkli olduğunu söyleyebileceğimiz Elazığ gece hayatı, eğlenmek isteyenlerin az ama kaliteli birkaç mekan bulabileceği yerlere sahiptir. Şehirde sabah saatlerinde yapılacak birçok aktivitenin sonrasında akşam saatlerinde de gecenizin güzel devam etmesi için Elâzığ’da ki eğlence mekanlarına dilerseniz bir göz atalım..

# Elazığ Gece Hayatı

Listemizin ilk sırasında;

1. Mega23 Night Club

Mega 23 Night Club

Elazığ gece hayatı dendiğinde, şehrin vazgeçilmez mekanları arasında akla ilk olarak Mega23 geliyor. Bölgenin en büyük mekanlarından olan Elazığ gece kulübü, hafta içi ve hafta sonlarına özgü hazırlanan parti konseptleriyle doyasıya bir eğlence sunuyor.

Gece boyunca çalan müzikler ve canlı DJ performansının yanı sıra dans gösterileriyle şenlenen Mega23 Night Club, Elazığ’da eğlence dolu bir gece geçirmek isteyenlere tavsiyemizdir. Gece kulübünü ziyaret etmeden önce bilgi ve rezervasyon için tık tık.

Adres: İcadiye, Çeşme Sk, 23200 Elâzığ Merkez/Elâzığ
İletişim: 0 531 371 23 23

2. Patroon’s Nargile Cafe

Elazığ’da gece hayatı içerisinde aradığınız müzikli kulüpler yerine, samimi ve rahat bir ortam arıyorsanız Patroon’s Nargile Cafe gece geç saatlere kadar vakit geçirebileceğiniz bir mekan. Kafe içerisinde alkollü içecekler bulunmazken, menüde kahve ve nargile çeşitleri daha fazla ön plana çıkmaktadır. Akşam saatlerinde hoş bir sohbet için sevdiklerinizle buluşma mekânı arıyorsanız, Patroon’s Cafe tercih edilebilir.

Adres: İzzetpaşa Mah. Gazi Cad.Elâzığ

3. Fasıl Restoran

Fasıl Restoran

Elazığ gece hayatı içerisinde samimi ve sıcak bir ortam arıyorsanız Fasıl Restoran’ı değerlendirmelisiniz. Küçük bir mekan içerisinde canlı müzikler ve leziz mezelerle misafirlerini ağırlayan restoran, güler yüzlü çalışanlarıyla da misafirlerinden tam puan alıyor.

Adres: Nail Bey, Yeşíldere Sk, 23100 Elâzığ Merkez/Elazığ
İletişim: 0 531 371 23 23

4. Karides Restoran

Karides Restoran

Hoş bir konsept eşliğinde sevdiklerinizle muhabbet edebileceğiniz, ya da Türk sanat müziklerinin ezgileriyle kendinizi farklı dünyalarda bulabileceğiniz bir mekan.

Karides Restoran dileyenler için hoş bir kutlama mekanı olurken yalnız eğlenmeye seçenler içinde hoş bir fasıl mekanı olabiliyor. Mezelerine oldukça güvenen Karides Restoran, Elazığ gece hayatı içerisinde şık bir mekan arayan misafirlerini bekliyor.

Adres: Balakgazi Cad., Elazığ, Türkiye
İletişim: 0424 212 7676

5. Ali Paşa Nargile

Samimi ve sıcak bir ortam eşliğinde keyifli vakit geçirebileceğiniz Ali Paşa Nargile, gündüz saatleri olduğu kadar akşam saatleri de yoğun ilgi görüyor. Nargilelerine oldukça güvenen kafede alkol bulunmamakla beraber, tüm kahve türlerini keşfetme şansı yakalayabilirsiniz. Elâzığ gece hayatı içerisinde farklı bir konsept arıyorsanız, Ali Paşa Nargile’ye uğramanızı öneriyoruz. 🙂

6. Asmin Restoran Bar

Elâzığ gece hayatı içerisinde müzik ve alkol eşliğinde doyasıya dans edebileceğiniz bir mekan arıyorsanız Asmin Restoran Bar tercih edilebilir. Çok büyük olmayan restoran, ekonomik alkol fiyatları ve dans pistiyle ziyaretçileri kendine çekmeyi başarıyor.

Adres: Gazi Caddesi/Elâzığ

9. Dervişoğulları Restoran

Dervişoğlu Restoran Şark Sofrası

Elâzığ merkezinde bulunan Dervişoğulları Restoran, meşhur şark sofrası ve canlı müziğiyle Elazığ gece hayatına farklı bir renk katıyor. Dilerseniz rakı-balık yapabileceğiniz restoranda, dileyenler Elazığ’ın leziz yemekleri eşliğinde keyif dolu bir gece geçirebiliyorlar. İlerleyen saatlere doğru yemeğe eşlik eden canlı müzikle beraber, hoşça sohbet edebileceğiniz bir ortam bulabilirsiniz.

Adres: Yeni, Yahya Kemal Cd. No:54 D:1b, 23200 Elâzığ Merkez/Elazığ

İletişim: (0348) 813 26 96

10. Garnish Brasserie

Garnish Brasserie

Elazığ merkezinde bulunan Garnish Brasserie, şık iç tasarımı ve nezih ortamıyla, Elazığ gece hayatı içerisinde gözde mekanlardan biridir. Geniş alkol menüsünü destekleyen leziz akşam yemekleriyle beraber keyifli bir gün geçirmenizi sağlayacak olan kafede, alkollü ortalama fiyat 100-150 ₺ arasında değişmektedir. Dünya mutfağına ait leziz tatları denerken, bir yandan da çalan müzikler eşliğinde keyifli vakit geçirebileceğiniz bu mekanı ziyaret etmenizi öneririz.

Adres: Çaydaçıra, Akgün Avm yanı, 23350 Elâzığ Merkez/Elazığ
İletişim: 0544 248 46 46

Elazığ geceleri dendiğinde aklınıza gelebilecek tüm farklı konseptteki mekanları Elazığ Gece Kulüpleri yazımız içeriğinde sizlerle buluşturduk. Dilerseniz, yazımıza ek olarak önerebileceğiniz mekanları veya görüşlerinizi bizlerle yorumlar kısmından ulaştırabilirsiniz. Şimdiden herkese iyi eğlenceler! 🙂

Yorum yapın

Bizi Takip Edin