Dortmund’da Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Civarında pek çok Türk’ün yaşadığı, geçmişte sahip olduğu kömür madenleri ile büyük bir sanayi bölgesi haline gelen Dortmund, günümüzde Almanya’nın kendi halinde ancak sevimli şehirlerinden biridir.

Dortmund’a geldiğinizde nerede kalacağınız konusunda fikriniz yoksa şu anda doğru başlıktasınız demektir. Yazımızda ”Dortmund’da nerede kalınır?” sorusuyla ilgili size fikir verebilecek önemli bilgilere ulaşabilirsiniz.

1- Dortmund’da Nerede Kalınır?

Dortmund’da ziyaretçileri çok çeşitli konaklama seçenekleri bekliyor. Bu konaklama seçenekleri şehrin çeşitli bölgelerine yayılmış durumda bulunuyor. Konaklayacağınız bölgeyi beklentilerinize uygun bir şekilde seçmeniz sizin için faydalı olacaktır.

Eğer şehrin tarihi kent merkezinde konaklamayı düşünüyorsanız Wallring, Kreuzviertel bölgeleri sizin için uygun bir seçim olacaktır. Uygun fiyatlı konaklama seçenekleri için Hafenviertel, Merkez Tren İstasyonu civarındaki Borsig Meydanı’ndaki seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Gençlerin yoğunlukta olduğu bir yer arıyorsanız bu sefer Unionviertel civarına bakmanızı öneriyoruz.

2- Dortmund Otel Tavsiyeleri

#1 DJH Jugendgästehaus Adolph Kolping

DJH Jugendgästehaus Adolph Kolping

Konaklama önerilerimize uygun fiyatlı bir hostelle başlamanın iyi olacağını düşündük. Tavsiye ettiğimiz bu hostel, şehrin merkezi bir konumunda Merkez Tren İstasyonu’na 800 metre mesafede bulunuyor. Dortmund’da nerede kalınır denince akla gelen Hostelin içinde ziyaretçilerin zaman geçirebileceği bistro, avlu gibi imkanların olması burayı daha cazip kılıyor. Düşük bir bütçeyle Dortmund’a geldiyseniz bu hostel için rezervasyonunuzu buradan kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

#2 LivInn Hotel 3*

LivInn Hotel

Dortmund’a seyahat edeceksiniz ancak ”Dortmund’da nerede kalınır ?” sorusu aklınızdan çıkmıyorsa LivInn Hotel kaygılarınızı giderecek diyebiliriz. Alışverişin kalbinin attığı Westenhellweg Caddesi, otele sadece 200 metre mesafede bulunuyor.

Hauptbahnhof ise otelin hemen karşısına düşüyor. Özellikle sanat ve alışveriş tutkunları için bu otel ideal bir seçim olacaktır. Otelin fiyatları da ortalama bütçeli gezginler için normal sayılacak düzeyde. Bu otelde konaklamak isterseniz burayı tıklayarak rezervasyonunuzu yaptırmanızı öneriyoruz.

#3 The Grey Design Hotel 3*

The Grey Design Hotel

” Dortmund’da nerede kalınır ?” sorusuna en güzel cevaplardan biri olan The Grey Design Hotel şehrin turistler için en popüler otellerinden biri. Şehir merkezinde bulunan otel, Dortmund’da nerede kalınır? sorusu için şehirde bulabileceğiniz ideal fiyata sahip seçeneklerin başında gelmektedir. Otel, müşterilerine yakındaki spor salonundan uygun fiyata yararlanma olanağı da sunmaktadır. Siz de bu otelde konaklamak isterseniz burayı tıklayıp hemen rezervasyon yaptırabilirsiniz.

#4 Novum Hotel Unique Dortmund Hauptbahnhof 4*

Novum Hotel Unique Dortmund Hauptbahnhof

Hala Dourtmund’da nerede kalınır diye düşünüyorsanız Novum Otel’e mutlaka uğrayın! Otelden şehir merkezine ve Merkez Tren İstasyonu’na yürüyerek 5 dakika gibi kısa bir sürede ulaşabiliyor olmak harika. Otelden Dortmund’un birçok noktasına çok yakında bulunan metro ile kolay bir şekilde ulaşmanız mümkün.

Otelin Dortmund futbol kulübünün stadına çok yakın olması da bir diğer özelliği. Uygun fiyatlı olması da büyük avantaj sağlayan otelde kalmak isterseniz buradan rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

#5 Dorint An den Westfalenhallen Dortmund 4*

Dorint An den Westfalenhallen Dortmund

Şehir merkezine metroyla 3 duraklık bir mesafede bulunan tesis temizliği, konforu ve fiyatı ile bir gezginin bir konaklama seçeneğinden aradığı her şeyi sunuyor. Mutfağıyla da beğeni toplayan bu otelde kalmak isterseniz şimdi rezervasyon yaptırmak için tıklayınız.

**Peki ya size göre  Dortmund’da nerede kalınır? konaklama tavsiyelerinizi aşağıda yer alan yorumlar butonundan bizlerle paylaşabilirsiniz. 

Dortmund’un görülmesi gereken yerlerini mi merak ediyorsunuz? O halde sizi Dortmund gezilecek yerler yazımızı okumaya davet ediyoruz 😉

Yorum yapın

Bizi Takip Edin