Datça Alışveriş Noktaları

Muğla’nın gözde tatil merkezlerinden Datça’da ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek, bölgeye özgü hediyelik eşyalar bulabilecek pek çok yer göreceksiniz.

Şehrin çiçeklerle kaplı, dar sokaklarında gezinirken karşınıza çıkabilecek, ilginizi çekecek Datça alışveriş noktaları hem hesaplı hem de çok çeşitli ürünler sunuyor.

Datça Pazarı

Datça Pazarı

Datça merkezde, cumartesi pazarı diye bilinen pazar, cuma öğleden sonra kurulmaya başlıyor. Meyve-sebze, taze Ege otları, züccaciye eşyaları, el sanatı ürünleri bulabileceğiniz pazardan Datça’nın ünlü bademini de almayı unutmayın.

Datça Bit Pazarı

Datça Bit Pazarı

Her ayın son Pazar günü, Datça Kapalı Halk Pazarı alanında bitpazarı açılıyor. Tezgâhlarda ikinci el eşyaların yanında ihtiyacınıza yönelik pek çok ürün de bulabilirsiniz. Üstelik satış rezervasyonu yapıp kendi tezgâhınızda, siz de eşyalarınızı satabiliyorsunuz.

Oda Sanat

Oda Sanat

Datça’da yaşayan bir sanatçının açtığı mekânda satılan ve sergilenen ürünlerin çoğu kendi tasarımlarıymış. Kıyafetten takılara, hediyelik eşyadan çantalara kadar her şeyi bulabileceğiniz Oda Sanat’ın her köşesine ne kadar emek harcandığını siz de göreceksiniz.

Datça Düşler Evi

Datça Düşler Evi

İstanbul merkezli bir oluşum tarafından kurulmuş Datça Düşler Evi’nde bölgeye özgü farklı tasarımlar bulabilirsiniz. Ayrıca “Üretiyoruz, mutluyuz.” sloganıyla, bünyesinde atölye çalışmaları ve kurslar da veriliyor.

Caria Silk

Caria Silk

Şal, fular, peştamal, bornoz gibi ipek ürünler bulabileceğiniz mekânda her şey el tezgâhlarında üretiliyor. Ürünlerin dokusunu ve yumuşaklığını hissettiğinizde kalitesini de anlayacaksınız. Datça’ya yerleşen bir çiftin sahibi olduğu Caria Silk’in kendine özgü havasını da çok seveceğinizden eminiz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin