Cenova’da Nerede Kalınır? Cenova Konaklama

Her mevsim ziyaret edilebilen elverişli iklimi, tarihi, doğası, mimarisi ile kesinlikle ziyaret edilmeyi hak eden Cenova, konaklama seçenekleri bakımından da oldukça geniş olanaklarla ziyaretçilerin keyifli bir tatil yapmasını sağlıyor.

Şehre gelenler “Cenova’da nerede kalınır?” sorusu için tahmin edemedikleri kadar fazla Cenova konaklama seçenekleri karşılaşıyor.  Cenova, İtalya’nın Roma, Venedik gibi şehirleri kadar popüler bir destinasyon olmasa da şehirde yapılacak ve görülecek pek çok şey bulunuyor. Bu da bu şehri İtalya’ya gelenler için mutlaka görülmesi gereken şehirlerden biri haline getiriyor.

Yazımızda tarihte Cenevizlerin başkent görevini de üstlenmiş olan Cenova’nın konaklama seçenekleri hakkındaki detaylara ulaşabilir, editörlerimiz tarafından belirlenmiş şehirde konaklayabileceğiniz bazı otel önerilerine ulaşabilirsiniz.

1- Cenova’da Nerede Kalınır? Cenova Konaklama

Öncelikle Cenova’nın ülkedeki diğer turistik şehirler kadar popüler olmamasının konaklama fiyatları anlamında ziyaretçilere avantaj sağladığını söylemeliyiz. Böylece şehirde daha uygun fiyatlı oteller bulmak mümkün olabilmektedir. Otellerin yanı sıra daireler ve hosteller de ziyaretçiler için güzel birer konaklama alternatifi olmaktadır.

Cenova’daki gezilecek yerler çoğunlukla Centro Storico denen şehrin tarihi merkezinde toplandığı için bu bölge konaklama adına en çok tercih edilen yerlerin başında gelmektedir. Eğer şehirde uzun süre konaklamayı düşünüyorsanız şehir merkezinden biraz uzaklaşarak daha uygun fiyatlı oteller bulabilirsiniz ancak bu sefer ulaşım gibi farklı sorunlarla karşılaşacağınız için bizce en ideal seçenek tarihi merkez olacaktır.

2- Cenova Otel Önerileri

#1 Victoria House

Victoria House

Cenovama konaklama alternatifleri içerisinde en ekonomiklerinden biri olan Hostellerin sıcakkanlı ruhunu çok iyi yansıtan bu konaklama seçeneği merkezi konumu ve ilgili personeli ile uygun fiyata konaklamak isteyenler için oldukça ideal bir tercih olabilir. Otel aynı zamanda hoş ve samimi dekorasyonuyla da ilgi çekiyor. Bu hostelde kalmak için yapmanız gereken hemen buradan rezervasyonunuzu yaptırmak.

#2 AC Hotel Genova, a Marriott Lifestyle Hotel 3*

AC Hotel Genova, a Marriott Lifestyle Hotel

Cenova konaklama seçenekleri arasında ön plana çıkan bu otel şehir merkezine 6 km. gibi bir mesafede bulunuyor. Otel önünden sizi şehir merkezine kadar götüren otobüsler olsa da zamanı kısıtlı olanlar için burası çok da mantıklı olmayabilir.

Eğer zamanınız genişse ve uygun fiyata kaliteli bir otelde güzel bir hizmet almak isterseniz burayı gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Rezervasyon yaptırmak isterseniz tıklayınız.

#3 Hotel Brignole 3*

Tren ve metro istasyonuna çok yakın bir konumda bulunan otelde dilediğiniz yere kolay bir şekilde gitme şansına sahip olabilirsiniz. Otel plaja ise 15 dakikalık bir yürüyüş mesafesinde bulunuyor. Otel fiyat/performans anlamında kesinlikle tercih edilebilecek güzellikte. Siz de bu otelde konaklama deneyimi için rezervasyonunuzu hemen burayı tıklayarak yaptırabilirsiniz.

#4 Starhotels President 4*

Starhotels President

Tren istasyonunun hemen karşısında bulunan otelin önünden geçen otobüsler sayesinde ulaşım konusunda sıkıntı yaşamayacağınızı söylemeliyiz. Eski Kent Merkezi’ne sadece 900 metre mesafede bulunan otel merkezi olmasına rağmen Cenova konaklama seçenekleri arasında sessiz ve keyifli bir oda arayanlara, istediğini verme konusunda oldukça başarılı.

Bu otelde konaklayarak yaya olarak şehri gezme imkanına sahip olabilirsiniz. Buradan rezervasyonunuzu yaptırarak siz de bu otelde konaklama şansına sahip olabilirsiniz.

#5 Palazzo Cambiaso – My Place

Palazzo Cambiaso - My Place

Cenova konaklama tercihleriniz arasında Plazzo Cambiaso’yu da almanızı tavsiye ederiz. Eğer evinizin rahatlığını tatilde de yaşamak istiyorsanız Cenova’daki daireleri kiralamak mantıklı bir seçim olacaktır.

Tercihinizi Palazzo Cambiaso – My Place’den yana kullanarak şehrin tam kalbinde mutfaklı bir stüdyo dairede kalma şansına sahip olabilirsiniz. Odadaki mutfakta yeme içme ihtiyaçlarınızı gidererek tatilinizi daha ekonomik bir şekilde de yapabilirsiniz. Hemen bir daire kiralamak için burayı tıklayabilirsiniz.

**Cenova’da çok keyifli bir tatil geçireceğinizden eminiz 😉 Daha önce bu harika şehri ziyaret ettiyseniz, tüm deneyiminizi aşağıda yer alan yorumlar butonundan bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin